Profil uživatele

Petr.trep

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 11 % (18)
Helena Grégrová: 14 % (98)
Jiří Koula: 14 % (76)
Michal Novák: 14 % (79)
Lukáš Dubský: 15 % (56)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 16.2.2013)
(zadáno: 18.11.2012)
(zadáno: 15.11.2012)
(zadáno: 6.11.2012)
(zadáno: 9.6.2012)
(zadáno: 5.5.2012)
(zadáno: 13.4.2012)
(zadáno: 5.4.2012)
(zadáno: 18.3.2012)
Docela zklamání z  kostýmů, osobně pro mě by mohly býti mnohem více barevnější. Jinak - Barbora Mošnová je skvělý počin Divadla Na Fidlovačce, ale osobně se více těším, až se vrátí T. Bebarová.
Obsazení L. Švormové bylo příjemným zpestřením!
(zadáno: 18.3.2012)
(zadáno: 1.2.2012)
(zadáno: 20.12.2011)
(zadáno: 25.11.2011)
Pohádka se mi velmi líbila, i když na mě občas rychlé přechody ze scény do scény působily poněkud rušivě. Chválím kostýmy a taneční vložky! Kostýmy ovšem vyjma princeznina - přeci jen bych čekal něco jiného.
A vůbec celé pojetí princezny na mě působilo znuděně, nezáživně - myslím, že tato role není pojatá příliš šťastně. Výborná byla hudba a výkon P. Beretové, která pro mě ve srovnání s L. Žáčkovou jednoznačně vyhrála! Beretová a Němec jsou pro mě hvězdy večera. Mácha, Mrkvička a Javorský podali též slušný výkon.
(zadáno: 28.6.2011)
(zadáno: 10.6.2011)
Skvělé předtavení, opravdu skvělé! Napínavý děj, skvělé výkony a hlavně emoce! Moc se mi to líbilo, zajímavý výstup Z. Vejvodové. Velká chvála pak patří O. Brouskovi ml. a M. Randové.
(zadáno: 28.5.2011)
Nevím, zda je to moje vina či ne, ale uchopení tohoto představení jsem vůbec nepochopil. Některé pasáže byly slibné, ale jinak bída! A příliš zdlouhavé. Opravdu mě to velmi zklamalo, protože inscenace pana režíséra Pitínského se mi vždy moc líbí! :(