Profil uživatele

Petr.trep

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 11 % (18)
Helena Grégrová: 14 % (95)
Jiří Koula: 14 % (76)
Michal Novák: 14 % (78)
Iva Bryndová: 15 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 9.6.2012)
(zadáno: 5.5.2012)
(zadáno: 13.4.2012)
(zadáno: 5.4.2012)
(zadáno: 18.3.2012)
Docela zklamání z  kostýmů, osobně pro mě by mohly býti mnohem více barevnější. Jinak - Barbora Mošnová je skvělý počin Divadla Na Fidlovačce, ale osobně se více těším, až se vrátí T. Bebarová.
Obsazení L. Švormové bylo příjemným zpestřením!
(zadáno: 18.3.2012)
(zadáno: 1.2.2012)
(zadáno: 20.12.2011)
(zadáno: 25.11.2011)
Pohádka se mi velmi líbila, i když na mě občas rychlé přechody ze scény do scény působily poněkud rušivě. Chválím kostýmy a taneční vložky! Kostýmy ovšem vyjma princeznina - přeci jen bych čekal něco jiného.
A vůbec celé pojetí princezny na mě působilo znuděně, nezáživně - myslím, že tato role není pojatá příliš šťastně. Výborná byla hudba a výkon P. Beretové, která pro mě ve srovnání s L. Žáčkovou jednoznačně vyhrála! Beretová a Němec jsou pro mě hvězdy večera. Mácha, Mrkvička a Javorský podali též slušný výkon.
(zadáno: 28.6.2011)
(zadáno: 10.6.2011)
Skvělé předtavení, opravdu skvělé! Napínavý děj, skvělé výkony a hlavně emoce! Moc se mi to líbilo, zajímavý výstup Z. Vejvodové. Velká chvála pak patří O. Brouskovi ml. a M. Randové.
(zadáno: 28.5.2011)
Nevím, zda je to moje vina či ne, ale uchopení tohoto představení jsem vůbec nepochopil. Některé pasáže byly slibné, ale jinak bída! A příliš zdlouhavé. Opravdu mě to velmi zklamalo, protože inscenace pana režíséra Pitínského se mi vždy moc líbí! :(
(zadáno: 3.5.2011)
Výborná první polovina, velmi vtipné použít facebooku, druhá polovina alespoň pro mě lehce zmatenější, připojuji se k názoru, že by se představení mohlo skládat klidně jen z první části! Navíc jako vždy výborná a krásná K. Frejová!
(zadáno: 24.4.2011)
Sice jsem očekával hru mnohem horší, po předchozích recenzích, něco se mi líbilo, ale většina bohužel ne, možná jsem na tento způsob hry nebyl naladěn, ale jaksi mi unikl nějaký všeobecný závěr...
A musím se přidat k jednomu z komentářů, místy nebylo hercům vůbec rozumět.
(zadáno: 12.4.2011)
... divadlo kalíšek :) ...
(zadáno: 7.4.2011)
Podmanivá Eva Salazmannová, které jsem věřil každé slovo!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>