Profil uživatele

Petr.trep

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 11 % (18)
Helena Grégrová: 14 % (95)
Jiří Koula: 14 % (76)
Michal Novák: 14 % (78)
Iva Bryndová: 15 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 >

(zadáno: 6.4.2011)
Výborné na odreagování a zábavu, takto by měla vypadat správná veselohra!
(zadáno: 6.4.2011)
Velmi strhující, začátek mě příliš neoslovil, ale postupem času jsem hře začal propadat více a více. Zajímavý Richard Krajčo, ale pro mě byla jasně nejlepší Jana Preissová, jejíž slova a výkon jsem doslova hltal. Sám se ptám, proč nedostává větší herecké příležitosti..možná sama nechce... Ještě musím vyzdvihnout Kateřinu Burianovou, která i v malinké roli je nepřehlédnutelná a geniální.
(zadáno: 27.3.2011)
Stále velmi šarmantní Hana Maciuchová! Jen jsem měl stále pocit, že Vojtěch Hájek hrozně přehrává, jeho ,,škaredé" obličeje mi přišly velmi umělé...
(zadáno: 11.3.2011)
Člověk se sice zasmál, výborná S. Stašová a V. Gajerová, ale místy to bylo až nepříjemně natažené, taky nevím, proč jsou tak dlouhé mezihry, ale pro pobavení to stačí...
(zadáno: 11.2.2011)
(zadáno: 25.1.2011)
(zadáno: 4.12.2010)
Velmi jsem se pobavil a klaním se před výkonem paní Molínové :) a vtipné S. Pagodové.
(zadáno: 19.11.2010)
Nevím, jestli se smát, nebo jestli brečet, nevím jestli z toho udělali frašku nebo dílo. Každopádně chválím hudbu, kostýmy, líčení a hlavně choreografii, ta byla bezchybná! Kritizuji ale hodně mluvení přes mikrofony, chvílemi jsem měl podezření, že to je dabované :) Rozhodně mě to nenechalo chladným a rozhodně to chci vidět znova.
Paní Jiránková je výborná, příjemná a okouzlující dáma. Bez ní by představení nebylo ono. Hra samotná je sice velice naivní, ale já jsem si díky hercům velmi velmi bavil!!!
Co se týče textu, ničím nevybočuje z normálu, klasika, ale výkon, který předvádí na jevišti paní Květa Fialová, to je něco užasného!!! Skvěle jsem se bavil. Stejně dobrá byla i Dana Batulková, která má nádherný hlasový projev.
Ještě, že to D. Havlová, V. Preiss, J. Dvořák a P. Tomicová zachránili, jinak jsem byl spíše zklamaný, především M. Stropnický mi přišel velmi špatný v této inscenaci.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 >