Profil uživatele

Poristm

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 7 % (11)
Lukáš Dubský: 10 % (32)
Michal Novák: 11 % (42)
Pavla Haflantová: 11 % (17)
Iva Bryndová: 12 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 21.3.2013)
Úžasné, závěr pana Dlouhého byl excelentní!
(zadáno: 17.12.2012)
Jedinečné okouzlující představení!!!
(zadáno: 1.4.2014)
(zadáno: 1.10.2014)
Vynikající a zábavné představení. Dlouho jsem se takhle dobře nepobavila a nezasmála. Vřele doporučuji!
(zadáno: 17.1.2019)
Jednim slovem skvele! Myslim si, ze je to kousek, ktery uvidim jeste jednou. Clovek jde domu a ma o cem premyslet...skvely Jiri Hana. Rekla bych, ze je to to prave orechove pro narocnejsiho divaka!
(zadáno: 21.11.2018)
Za normálních okolností bych dala 80%.Jako čerstvá mamina musím dát víc. Prostě musím. I slza mi ukápla.Uzila jsem si krásný večer,při kterém jsem se pobavila,zasnila,rozesmutnila a opět si uvědomila pár důležitých věcí.Mrzi me hodnocení mužské redakce.
(zadáno: 15.10.2014)
Jedinou chybu to mělo a to, že to bylo příliš krátké. Rozhodně by se to dalo protáhnout aspoň o hoďku:-)Míša byl vynikající jako vždy!
(zadáno: 24.5.2014)
Za me 85%. Prvni polovina hry je skvela, druha cast uz pokulhava. Celkovy dojem: bajecne straveny vecer, doporucuji.
(zadáno: 10.10.2016)
(zadáno: 21.12.2015)
(zadáno: 7.12.2013)
(zadáno: 17.12.2012)
(zadáno: 24.9.2013)
(zadáno: 17.12.2012)
Kdo viděl dřívější představení v podání pana Černocha bude jako já lehce zklamán.
(zadáno: 17.2.2015)
85%
(zadáno: 10.9.2013)
Skvělá hra!!!! jedna z nejlepších u MDP.
(zadáno: 6.6.2013)
(zadáno: 28.6.2016)
(zadáno: 7.10.2014)
(zadáno: 17.12.2012)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>