Profil uživatele

Princezna Evženka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 10 % (52)
Jiří Landa: 10 % (89)
Jan Pařízek: 11 % (63)
Anežka Hrebiková: 12 % (28)
Lukáš Dubský: 12 % (48)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 13.11.2011)
Výborné představení, jen při písních jsem měla občas problémy rozumět textu. Hudba byla příliš hlasitá.
Jinak bez výhrad.
(zadáno: 2.2.2011)
Asi nemám smysl pro humor. Přišlo mi to vrcholně trapné.
(zadáno: 17.4.2013)
spíš 65% (viděno v Divadle v Celetné)
(zadáno: 2.2.2011)
Příjemné zjištění, že i v Národním divadle vznikají zajímavé inscenace. Povedená scéna a výborný F. Němec v roli velkého Charlese.
(zadáno: 7.12.2011)
spíš 65% (viděno ve značně zatuchlém prostředí Vinohradského divadla)
(zadáno: 28.3.2012)
Nemohu si pomoci, Lucie Žáčková mi prostě nesedí. Přehrává, pitvoří se,
místy jsem v jejím hlase slyšela Jitku Molavcovou. Ostatní herci výborní, scéna taktéž, hra sama o sobě je výborná. Díky hlavní představitelce však dávám pouze 60 %. Vlastně 65 %, protože v hledišti seděl Jirka Chalupa (starší ročníky pochopí).
(zadáno: 8.11.2011)
Další velké zklamání, nechápu, kam se to DvD řítí.
Bylo mi upřímě líto J. Meduny, J. Vondráčka a M. Turkové, kteří se snažili opravdu hrát a ne se předvádět jako např. M. Matejka či K. Oltová.
Velmi mě zklamala M. Zimová,kterou mám jinak moc ráda.
Tuto inscenaci režírovanou M. Františákem jsem viděla v podání Bezručů a byla super. Tudíž se obávám, že jen v režisérovi chyba nebyla.
(zadáno: 2.2.2011)
Dost slabý výkon J. Vondráčka, jeho Hitler byl jednoznačně nejslabší. Opět skvělá byla M. Zimová. Představení dost kazily trapné výstupy A. Goldflama:-(
(zadáno: 2.2.2011)
(zadáno: 23.10.2011)
(zadáno: 18.11.2013)
(zadáno: 3.2.2011)
Ani se mi nechtělo věřit, že jsem v Divadle Na zábradlí.
(zadáno: 2.2.2011)
jedním slovem ZOUFALOST
(zadáno: 12.2.2011)
Návštěva této inscenace byla plýtváním času a peněz. Ošklivá scéna, kostýmy, až na výjimky (J. Hájek, J. Štěpnička) hercům nešlo rozumět. Igor Bareš se zřejmě při studiu role inspiroval u samotného Mistra Donutila. To přehrávání bylo příšerné. A jako vrchol všeho Vojta Kotek!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4