Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Qtina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 14 % (5)
Jan Pařízek: 14 % (19)
Kateřina Jírová: 14 % (5)
Lukáš Dubský: 18 % (5)
Pavel Širmer: 18 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 5.2.2011)
Oba herci výborní, skvělé dialogy. Časté téma dlouhodobého soužití dvou lidí velmi hezky zpracováno.
(zadáno: 5.2.2011)
Velmi poutavý příběh a skvělé herecké výkony. Viděli jsme v Lesním divadle v Řevnicích. Určitě stojí za to vidět.
(zadáno: 5.2.2011)
Už je to delší dobu, co jsem představení viděla, ale nezanechalo ve mě větší stopy.
(zadáno: 5.2.2011)
Po první polovině jsem byla z děje poněkud nejistá, ale druhá půlka mě o to víc vzala a pobavila. Velmi dobré herecké výkony.
(zadáno: 5.2.2011)
Mně bohužel tento druh komedie s "jednodušší" zápletkou až tak neoslovil. Některé role mi přišly málo využité. Kladně hodnotím působivou scénu a přechody mezi nimi s dobrou hudbou.
(zadáno: 5.2.2011)
Představení postaveno na tom člověka pobavit, a to rozhodně splnilo svůj účel. Jako netradiční komedie výborné.
(zadáno: 5.2.2011)
Skvělé herecké výkony, scéna i hudba. Pojato jinak než Hrdý Budžes, ale neméně výborné představení. Bavila jsem se od začátku do konce. Četla jsem i knihu, obojí doporučuji.
(zadáno: 5.2.2011)
Viděla jsem pouze s Badinkovou a připadala mi výborná. Představení na mě celkově moc zapůsobilo. Děj i herecké výkony mne dokázaly vtáhnout a nepustit.
(zadáno: 5.2.2011)
(zadáno: 5.2.2011)
Krásná scéna. Na mě bohužel poněkud jazykově náročné.

Další stránky hodnocení: < 1 2