Profil uživatele

Qtina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 14 % (5)
Jan Pařízek: 14 % (19)
Kateřina Jírová: 14 % (5)
Lukáš Dubský: 18 % (5)
Pavel Širmer: 18 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 5.2.2011)
Skvělé herecké výkony, scéna i hudba. Pojato jinak než Hrdý Budžes, ale neméně výborné představení. Bavila jsem se od začátku do konce. Četla jsem i knihu, obojí doporučuji.
(zadáno: 5.2.2011)
Velmi poutavý příběh a skvělé herecké výkony. Viděli jsme v Lesním divadle v Řevnicích. Určitě stojí za to vidět.
(zadáno: 5.2.2011)
Na téma soužití dvou lidí jsem viděla již několik představení, ale toto bych řekla že je nejoriginálněšjí a pro mě i nejlepší. Oba herci jsou naprosto skvělí.
(zadáno: 5.2.2011)
Pro mě jedno z nejlepších představení. Děj i herecké výkony výborné.
(zadáno: 5.2.2011)
Představení postaveno na tom člověka pobavit, a to rozhodně splnilo svůj účel. Jako netradiční komedie výborné.
(zadáno: 5.2.2011)
Viděla jsem pouze s Badinkovou a připadala mi výborná. Představení na mě celkově moc zapůsobilo. Děj i herecké výkony mne dokázaly vtáhnout a nepustit.
(zadáno: 5.2.2011)
Bylo to první představení, na které jsem po mnoha letech šla, velmi na mě zapůsobilo a díky němu jsem do divadla začala chodit pravidelně. Krásná hudba a pěkně udělaná scéna. Herci byli výborní.
(zadáno: 5.2.2011)
Představení mě velmi oslovilo. Výborné repliky. Rozhodně to má duši a zároveň inteligentní humor. Určitě jedno z nejlepších představení tohoto divadla.
(zadáno: 5.2.2011)
Mně se hra velice líbila, mému okolí připadala místy zbytečně prvoplánovitě vulgární.
(zadáno: 5.2.2011)
Oba herci výborní, skvělé dialogy. Časté téma dlouhodobého soužití dvou lidí velmi hezky zpracováno.
(zadáno: 5.2.2011)
Hezké představení. Viděli jsme na letní scéně. Určitě stojí za to.
(zadáno: 5.2.2011)
Zajímavé téma, přestože byla paní Cibulková zřejmě nachlazená odvedla skvělý výkon. Výborné představení.
(zadáno: 5.2.2011)
Skvělý výkon a vitalita obou herců.
(zadáno: 5.2.2011)
Roden je opravdu skvělý herec. Pro pobavení skvělé představení.
(zadáno: 5.2.2011)
Zábavná komedie, skvělé herečky a atmosféra Vyšehradu...
(zadáno: 5.2.2011)
V humorných částech se člověk opravdu skvěle pobaví, navíc na Vyšehradě to má svojí osobitou atmosféru. Vážné části mi přišly trochu slabší.
(zadáno: 5.2.2011)
Po první polovině jsem byla z děje poněkud nejistá, ale druhá půlka mě o to víc vzala a pobavila. Velmi dobré herecké výkony.
(zadáno: 5.2.2011)
Zábavná komedie.
(zadáno: 5.2.2011)
Velmi zajímavé představení. Oproti divadelní klasice si člověk vychutná spojení živých herců a projekce. Taková gangsterská roadmovie. Skvělé herecké výkony.
(zadáno: 5.2.2011)

Další stránky hodnocení: 1 2 >