Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Qtina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 14 % (5)
Jan Pařízek: 14 % (19)
Kateřina Jírová: 14 % (5)
Lukáš Dubský: 18 % (5)
Pavel Širmer: 18 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 5.2.2011)
(zadáno: 5.2.2011)
Pro mě jedno z nejlepších představení. Děj i herecké výkony výborné.
(zadáno: 5.2.2011)
Viděla jsem pouze s Badinkovou a připadala mi výborná. Představení na mě celkově moc zapůsobilo. Děj i herecké výkony mne dokázaly vtáhnout a nepustit.
(zadáno: 5.2.2011)
Velmi zajímavé představení. Oproti divadelní klasice si člověk vychutná spojení živých herců a projekce. Taková gangsterská roadmovie. Skvělé herecké výkony.
(zadáno: 5.2.2011)
Představení mě velmi oslovilo. Výborné repliky. Rozhodně to má duši a zároveň inteligentní humor. Určitě jedno z nejlepších představení tohoto divadla.
(zadáno: 5.2.2011)
Krásná scéna. Na mě bohužel poněkud jazykově náročné.
(zadáno: 5.2.2011)
Určitě jsou tam vtipné momenty, ale celkově mě představení až tak nevzalo.
(zadáno: 5.2.2011)
Oba herci výborní, skvělé dialogy. Časté téma dlouhodobého soužití dvou lidí velmi hezky zpracováno.
(zadáno: 5.2.2011)
Mně bohužel tento druh komedie s "jednodušší" zápletkou až tak neoslovil. Některé role mi přišly málo využité. Kladně hodnotím působivou scénu a přechody mezi nimi s dobrou hudbou.
(zadáno: 5.2.2011)
(zadáno: 5.2.2011)
Na téma soužití dvou lidí jsem viděla již několik představení, ale toto bych řekla že je nejoriginálněšjí a pro mě i nejlepší. Oba herci jsou naprosto skvělí.
(zadáno: 5.2.2011)
Mně se hra velice líbila, mému okolí připadala místy zbytečně prvoplánovitě vulgární.
(zadáno: 5.2.2011)
Mně bohužel tento typ jednoduché komedie moc neoslovuje. Zápletka postavená na tom, že jeden považuje toho duhého za někoho jiného mi přijde příliš častá, zde navíc použitá vícenásobně je na mě už trochu moc. Ale řekla bych, že ostatní diváci se celkem bavili.
(zadáno: 5.2.2011)
Skvělé herecké výkony, scéna i hudba. Pojato jinak než Hrdý Budžes, ale neméně výborné představení. Bavila jsem se od začátku do konce. Četla jsem i knihu, obojí doporučuji.
(zadáno: 5.2.2011)
Po první polovině jsem byla z děje poněkud nejistá, ale druhá půlka mě o to víc vzala a pobavila. Velmi dobré herecké výkony.
(zadáno: 5.2.2011)
Roden je opravdu skvělý herec. Pro pobavení skvělé představení.
(zadáno: 5.2.2011)
Zábavná komedie.
(zadáno: 5.2.2011)
Bylo to první představení, na které jsem po mnoha letech šla, velmi na mě zapůsobilo a díky němu jsem do divadla začala chodit pravidelně. Krásná hudba a pěkně udělaná scéna. Herci byli výborní.
(zadáno: 5.2.2011)
(zadáno: 5.2.2011)
Zajímavé téma, přestože byla paní Cibulková zřejmě nachlazená odvedla skvělý výkon. Výborné představení.

Další stránky hodnocení: 1 2 >