Profil uživatele

Radkak

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 13 % (23)
Jan Pařízek: 16 % (43)
Kateřina Jírová: 16 % (22)
Lukáš Holubec: 16 % (31)
Jiří Koula: 17 % (54)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 29.9.2014)
(zadáno: 24.4.2014)
Významné dlouhé pohledy, anonymita hotelové haly a několik mrtvých.Příběh je v tomto představení vedlejší, důležitá je stylizace. Scéna je jednoduchá a nápaditá.
(zadáno: 16.1.2014)
(zadáno: 10.12.2013)
Divák si to představení doslova prožije, šel mi z toho mráz po zádech. Rozhodně je to více než vydařené!
(zadáno: 28.10.2013)
Velmi nápadité. V první půlce hry mi přišlo, že hudba je velmi hlasitá a hercům bylo někdy i špatně rozumět. Ale jako celek je to velmi povedené.
(zadáno: 21.5.2013)
(zadáno: 7.5.2013)
Zábavná mystifikace po Mnichovské dohodě. Náramně jsem se bavila (herci očividně taky).Inscenovat terapii je dobrá záminka k tomu, aby se nemuseli učit text.
(zadáno: 7.5.2013)
(zadáno: 26.2.2013)
Místy až příliš ukřičené. Působivá scéna a kostýmy. Výborné herecké výkony a nádherná poslední scéna, přesto mě to příliš neoslovilo.
(zadáno: 10.11.2012)
(zadáno: 8.11.2012)
(zadáno: 21.10.2012)
(zadáno: 21.10.2012)
Velmi povedené zpracování knihy Martina Ryšavého.
(zadáno: 6.10.2012)
(zadáno: 6.10.2012)
Představení o jedné stereotypní manželské hádce. Bez originality a bez vtipu..
(zadáno: 6.7.2012)
(zadáno: 29.5.2012)
(zadáno: 2.5.2012)
(zadáno: 23.4.2012)
(zadáno: 21.3.2012)
(zadáno: 15.2.2012)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>