Profil uživatele

Rejpalka

Blázen do skutečného muzikálu. Zpětně hodnotím inscenace které jsem viděla.

Nejoblíbenější herečky - muzikál
1. Kristýna Daňhelová
2. Martina Šnytová
3. Dagmar Křížová
4. Soňa Hanzlíčková

Nejoblíbenější herečky - činohra
1. Eva Josefíková
2. Eliška Balzerová
3. Eva Vrbková
4. Helena Dvořáková
5. Eva Hacurová
6. Denisa Barešová

Nejoblíbenější herci - muzikál
1. Petr Ryšavý
2. Lukáš Ondruš
3. Marco Salvadori

Nejoblíbenější herci - činohra
1. Petr Jeništa
2. Milan Němec
3. Petr Štěpán
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 12 % (53)
Iva Bryndová: 13 % (69)
Pavel Širmer: 13 % (44)
Jiří Koula: 14 % (23)
Jan Pařízek: 16 % (58)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  2 3 4 5 6
(zadáno: 20.10.2017)
Spousta vyplácaného potenciálu, neustálé čekání na děj, naprosto nezapamtovatelná hudba. Jediným plusem je to, že je muzikál resp. písničkál relativně krátký. Nezachrání to ani slušně zpívající hlavní představitelé.
(zadáno: 20.10.2017)
Vůbec mě to nebavilo. Studio DVA má prostě hrozně malou scénu, na kterou se musí všechno namačkat, ačkoli orchestr kvituji s povděkem. Hello Dolly je sice klasikou, která mě ale vůbec nebavila. Několik vtipných scén to nezachránilo a znovu bych už skutečně nešla.
(zadáno: 20.5.2018)
Pásmo písní Karla Gotta poslepovaných "nějak" do jakéhosi banálního příběhu, první polovina je nuda, pokud by se výrazně pokrátilo tak by se to ještě dalo přežít. Jediné co musím pochválit je choreografie, vynikající pěvecké výkony všech zúčastnených kromě dvojice Gondíková-Langmajer, nevadily mi ani děti. Skvělá off-stage, vynikající orchestr a písničky od Karla jsou fajn, jen nikdo na jevišti není Karel a do jeho charismatu má J. Kopečný daleko. I tak hýkají čeští diváci nadšením aneb jak hluboko jsme klesli v nevkusu.
(zadáno: 24.3.2019)
Jediné, co činí tuto inscenaci snesitelnou jsou hezké písničky, které Helena Vondráčková má a měla ve svém repertoáru a výkon Elis Ochmanové, která zpívá Helenu (resp. její písničky) místy líp než sama Helena.Děj plytký a trapný (u oné pověstné scény s punčochami jsem se opravdu nezasmála). Sagvan Tofi jako žena mě bude jestě dlouho strašit ve snech. Jediný kdo trochu pobavil byl Ondřej Bábor jako bodyguard Sergej. Ale opět zájezdy a fanoušci Heleny 60+ a divadla Bwej budou hýkat nadšením. Muzikál to fakt není.
(zadáno: 25.5.2019)
V Hybernii naposledy ale nevim jestli to HDK nejak zlepsi. Naznaky deje, jinak zlo zlo a zlo. Ale porad to bylo lepsi nez Doktor Ox. Docela prekvapili Miroslav Hrabe a Genny Ciatti. Jedine svetle chvile a nejvetsi aplaus prinesla Gabina Urbankova jako Kralovna Kapeska. Z dilny Pixovych se mi tedy nejspis nejvic libila Alenka v kraji zazraku.
(zadáno: 11.7.2021)
Ačkoli respektuji úspěchy obou dam v jejich oborech, někdy je prostě lepší poslechnout staré dobré přísloví - ševče drž se svého kopyta. Byť svébytná, tak hrozná nuda.
(zadáno: 20.10.2017)
Typická "davidovina". Na pohled hezké, ale jediné poslouchatelné písničky jsou z 90 procent vypůjčené, výstupy Planchet - Bonacieux trapné, texty klasické Fanánkovy rýmovačky. Jediné co se mění je obsazení, takže když chytnete slušné, tak se to dá přežít. 150 Kč za přístavek je adekvátní.
(zadáno: 20.10.2017)
Neodešla jsem jen z úcty k hlavním představitelům.
(zadáno: 21.10.2017)
Naprostá degradace filmu, který miluju. Málem jsem odešla.
(zadáno: 21.10.2017)
Babičko kytičko mám tě tak rád aneb inscenace, která kdyby nevznikla tak by nikomu nechyběla.
(zadáno: 26.2.2018)
Asi nebylo nejlepší se vydat na toto dílo po návštěve muzikálu v Londýně, protože mi přišlo že se dívám na školní besídku v čele s hodnou učitelkou hudební výchovy kterou mají všichni rádi a nejde jí se tvářit zle (Patrasová), rádobyvtipným školníkem(Slováček Ml), učitelkou na LSD (Hořínková), premianty třídy co museli obsadit i když nedokážou intonovat (Zemánkova, Olšovský). Jediný na koho se dalo dívat byla Anna Julie Sl. a David Gránský a M. Nosková. Jako dílo pro děti do 10 let možná, jinak APAGE.
(zadáno: 24.6.2018)
Peklo za 300. 10 procent uděluji je díky skvělému výkonu Vojty Drahokoupili v roli naprosto nesympatického Ludvíka a uťápnutého Filipa. Potešil i J. Štágr, kterému to v 70 pořád skvěle zpívá. Hudba, texty a režie-zlo, zlo, zlo. Jediné poslouchatelné jsou písničky od Bryana Adamse ačkoli k něm jsou šílené veršovánky od Fanánka. Šílené zatmívačky, režie a kostýmy-po xté to samé, žádná změna. Prostě typická michalodavidovka která dělá žánru muzikál pouze ostudu. Zoufalé zájezdy se baví, já utíkám při záverečném ein kessel buntes.
(zadáno: 9.12.2018)
Pokud je vám méně než 12 let, tak si přidejte minimálně 50 procent. Dospělý divák z toho nemá nic, ale děti to asi baví. Ze scének se Sagvanem Tofife..ehm Tofim (díky bohu jen v projekci), speciálně jeho pana Peřinky mám noční můry. Naštěstí je to krátké. 10 procent pouze za výkon Petra Ryšavého. Zlatí Pixovi!
(zadáno: 6.9.2021)
Grandhotel chystali v MdB asi 4 roky než se konečně začalo hrát a snad se na to měli i vykašlat. Něco tak nudného jsem už dlouho neviděla. Je to taková klasika - orchestr hraje, nikdo není úplně špatný ale stejně jsem usínala několikrát. Ze solistů nejvíc zaujal Radek Novotný, v menší roli pak Ondřej Halámek. Výjimečně se mi líbila scéna, ale to je tak vše.
(zadáno: 20.11.2021)
Zajímavý nápad a zajímavá osobnost, leč hra byla místy neunosně rozvleklá. Nezaujaly ani herecké výkony, jediný kdo se mi alespoň trochu líbil byla Svetlana Janotová.
(zadáno: 13.2.2022)
Zapomněla jsem hodnotit tak tedy zpětně. Tak depresivní a nudné představení bych na Vánoce nepustila ani vězňům v cele smrti. Stryková se snažila, leč marně.
(zadáno: 22.2.2022)
Nevím na čem Šimon Caban frčel, když tuhle zrůdnost dával dohromady. Rytmikal je jen označení toho, že místo zpěvu se recituje do hudby. 10% jen za činoherní výkony Petra Jeništy (akorát nechápu co v takové s...věci dělá), Venduly Příhodové a Jitky Schneiderové. Tohle fajn fakt nebylo.
(zadáno: 3.10.2018)
Nevím jestli u tohoto "díla" byli zfetovaní autoři, účinkující nebo diváci. Radši ty peníze za lístek propijte.
(zadáno: 25.9.2021)
Chybí mi tu hodnocení z ČSFD - Odpad! Utekla jsem o přestávce a to se mi deset let nestalo. Apage a fuj!
(zadáno: 14.10.2021)
Viděno v KCP. Odpad! Radši ať mě ty 4 hodiny mučí Al-Kajda.
<<  <  2 3 4 5 6