Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (63)
Helena Grégrová: 15 % (89)
Michal Novák: 15 % (48)
Lukáš Dubský: 16 % (53)
Jiří Landa: 17 % (121)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 23.1.2014)
Tato komedie od Shakespeara se mi zdá slabší dějově.
(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 23.1.2014)
Herecký koncert herců Radima Madeji a Jiřího Krause, kteří jsou spolu neuvěřitelně sehraní. Doporučuji ke shlédnutí. Dobře vypointované situace, inteligentní humor, humorné i dojemné okamžiky. Výjimečné představení.
(zadáno: 23.1.2014)
Toto téma mi moc nesedlo. Vadí mi muži typu, jakého představoval A. Háma.
(zadáno: 23.1.2014)
Tři samostatné příběhy hrané stejnými herci. Nic vyjímečného.
(zadáno: 20.1.2014)
Dva příběhy, popravdě trochu nuda.
(zadáno: 20.1.2014)
Tento druh humoru mi nesedí, nebo jsem nepochopila. Hra mě vůbec neoslovila. Škoda. Dva jinak vynikající herci.
(zadáno: 19.1.2014)
Pěkná pohádka pro děti, ale ocení i starší.
(zadáno: 19.1.2014)
Výborná Zita Benešová.
(zadáno: 18.1.2014)
Tak film je samozřejmě něco jiného, dává více možností . Přesto si myslím, že tomuto divadelnímu představení se podařilo dobrým způsobem převést tento známý film na jeviště. Komické výstupy byly vtipné a to je hlavní.
(zadáno: 18.1.2014)
Konečně také drama na mosteckém jevišti. Radim Madeja v roli Caliguly přesvědčivý. Jan Beneš ve své masce k nepoznání, výborně sehrané.
(zadáno: 18.1.2014)
Aleš Petráš je velice přesvědčivý v roli Patrika McMurphyho. Skvělá souhra s ostatními herci at již v rolích pacientů či zdravotnického personálu činí z tohoto představení vyjímečný zážitek. Nelze dát nic jiného než 100%.
(zadáno: 18.1.2014)
Jedna z nejlepších rolí Jiřího Krause. Přestože hraje hlavní roli, hra dává velký prostor i pro ostatní herce, kteří mu zdatně sekundují. Líbilo se mi využití otáčivého hlediště. Doprovodná hudba moc pěkná. Klavírista na jevišti. Jako celek působí hra velice vyrovnaně.
(zadáno: 18.1.2014)
Radim Madeja ztvárnil roli Sherlocka velice věrohodně, jeho "cikánka" je nezapomenutelná.
(zadáno: 18.1.2014)
Tak to se opravdu povedlo. Skvělé představení. Zmíním dva herce : Radim Madeja a Vít Herzina.