Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (64)
Helena Grégrová: 15 % (91)
Michal Novák: 15 % (49)
Lukáš Dubský: 16 % (55)
Jiří Koula: 17 % (47)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.1.2014)
Moc hezky herecky ztvárněné, zazněly známé melodie z filmu. Pěkná scéna, využito otáčivé jeviště. Nejvíce zaujal Otto Liška ve své roli a dvojice Karolína Herzinová s Lukášem Rousem.
(zadáno: 18.1.2014)
Konečně také drama na mosteckém jevišti. Radim Madeja v roli Caliguly přesvědčivý. Jan Beneš ve své masce k nepoznání, výborně sehrané.
(zadáno: 18.1.2014)
Tak film je samozřejmě něco jiného, dává více možností . Přesto si myslím, že tomuto divadelnímu představení se podařilo dobrým způsobem převést tento známý film na jeviště. Komické výstupy byly vtipné a to je hlavní.
(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 1.5.2014)
Skvělá hra, výborné výkony všech herců, zaujali mě především Jiří Kraus v roli Hejtmana a Vítek Herzina v roli Revizora.
(zadáno: 26.12.2014)
Představení je mimořádně vydařené, výkony herců jsou výborné jak po pěvecké, tak po taneční stránce. Skvěle ztvárněná role Liny Lammontové v podání Karolíny Herzinové.
(zadáno: 28.6.2015)
Veselé a vtipné představení. Herci hráli s lehkostí, přirozeně a bylo vidět, že je to baví.
(zadáno: 21.11.2015)
Matouš Ruml podává v roli mrzáka Billyho přesvědčivý výkon, Aleš Petráš v roli naivního Bartleye je dokonalý. Ovšem nejvíce mě zaujal Martin Hofmann jako Johnny Pateena Mika. Závěrečná scéna hry byla dojemná.
(zadáno: 1.3.2016)
Mosteckému souboru se velice přesvědčivě povedlo zachytit atmosféru předválečného Berlína. Pěvecké výkony jsou dokonalé, Lucia Jagerčíková jako zpěvačka Sally, Jakub Dostál jako kabaretiér nemají chybu. Rovněž ostatní herci se zhostili svých rolí se ctí. Výhrady mám k přílišné vulgaritě i určité přehnané lascivnosti představení. Chápu, že režijní záměr byl vyjádřit atmosféru tehdejších kabaretů, ale toto bylo podle mého již přes čáru. Myslím, že to šlo udělat i jinak a konečný výsledek by byl stejný. Toto snižuje mé hodnocení, jinak bych dala 100%.
(zadáno: 3.11.2016)
Výborně zahrané. Kdo tuto detektivku od A. Christie nezná, bude na konci překvapen.... nebudu prozrazovat. Představení běží v dobrém tempu, nechybí komické situace ani napětí, vše podtrhuje dobře zvolená hudba. Nejvíce mě zaujali Jakub Koudela, Zita Benešová a Jan Beneš.
(zadáno: 17.2.2017)
Výborně zahraná situační komedie. Jednoduchá scéna, mnoho dveří, které se otevírají a zavírají, čímž dochází k řadě komických situací. Osoby, které se nemají potkat, se nakonec stejně setkají. Z herců mě nejvíce zaujali Martin Zounar v roli Pippeta, Mahulena Bočanová jako zhýčkaná zpěvačka a Lukáš Vaculík v roli ředitele hotelu, kterému se vše hroutí pod rukama.
(zadáno: 11.6.2017)
Lehká konverzační komedie, velice jsem se pobavila. Překvapivá pointa nakonec. Dvojice Vetchý - Dulava představení vévodí, dámy se nezůstávají pozadu. Pěkné!
(zadáno: 2.10.2017)
Pěkný muzikál. Z naší alternace mě nejvíce zaujali Michaela Nosková a Jan Urban. Líbila se mi choreografie i přímý kontakt herců s diváky. Svým výkonem velice příjemně překvapil v dětské roli Viktor Antonio.
(zadáno: 2.10.2017)
Hlavní herecká trojice Aneta Krejčíková, Martin Písařík a Lukáš Pečenka - vynikající. Výborná scéna, krásné kostýmy. Sehraná taneční company, stepařská vystoupení perfektní.
(zadáno: 4.2.2018)
Hezký muzikál, líbivé melodie, dobrá scéna (zatmívačky při přestavbě scény mi až tak nevadily), kostýmy pěkné. Z naší alternace výborní Jan Kopečný, Josef Vojtek (měl největší aplaus), Bohouš Josef, Oldřich Kříž, Josef Vágner, Radka Fišarová. V roli Louisy mě zatím neznámá Marianna Polyáková se mi moc líbila. Pavlína Duriačová hezký silný hlas. Celkově velice podařené.