Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (38)
Helena Grégrová: 14 % (60)
Lukáš Dubský: 14 % (32)
Michal Novák: 15 % (32)
Jiří Landa: 16 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 16.12.2017)
Muzikál se mi líbil. Z naší alternace skvělý Jan Kříž v titulní roli - přesvědčivě dokázal vystihnout postavu boxera Rockyho, ať už způsobem mluvy, mimikou, gesty. Hlasově výborný, stejně jako Markéta Procházková jako nesmělá Adriana. Orion Lynch jako Apollo Creed se dokázal dobře poprat s češtinou, jeho přízvuk byl roztomilý. Ostatní herci na jevišti mají menší prostor, než ústřední trojice.
Pěkná scéna, zajímavě řešené dvě velkoplošné obrazovky, přenášející dění na jevišti on line. Oceňuji živý orchestr. Závěrečný boxerský zápas byl strhující. Opravdu pěkný zážitek.
(zadáno: 9.12.2017)
Komedii od Oscara Wilde zachranují svými výkony Aleš Petráš a Matouš Ruml v hlavních rolích mladých anglických gentlemanů. Ti dávají představení potřebnou energii, švih a vtip. Jinak bych známou komedii od tohoto autora viděla jinak. Chtělo by to více klasiky. Kostýmy, zejména na začátku hry dost přehnané. Rovněž scéna se moc nepovedla. Výsledný dojem ale slušný.
(zadáno: 2.12.2017)
Líbilo se mi herecké obsazení, z naší alternace Markéta Procházková v roli Bonnie herecky i pěvecky velmi dobrá, Martin Písařík jako Clyde a Tomáš Vaněk jako jeho bratr Buck také výborní. Bohouš Josef v roli kněze - dokonalý silný hlas. Trochu slabší scéna a choreografie. Jinak spokojenost.
(zadáno: 29.11.2017)
Bravo Matouš Ruml. Jeho Chaplin je herecky přesný - klobouk dolů. Ruml je tři hodiny Chaplinem, aniž by jen na chvilku vypadl ze své role. Perfektní výkon. Z ostatních herců - nemůžu jmenovat všechny, tak jen za mě výborný Aleš Petráš jako kameraman Rollie a herecky dobře ztvárněný komorník Henry v podání Petra Bucháčka.
(zadáno: 21.10.2017)
Velice povedená komedie. Moc se nám líbilo. Z hereckých představitelů bych vyzdvihla Kateřinu Hrachovcovou a Kateřinu Brožovou, ale ostatní hráli také velmi dobře.
(zadáno: 15.10.2017)
Celkem podařené, i když Mikulášovy prázdniny se mi líbily o něco více.
(zadáno: 2.10.2017)
Jedno z nejlepších představení, které jsem v poslední době viděla. Hlavní herecká trojice Aneta Krejčíková, Martin Písařík a Lukáš Pečenka - vynikající. Výborná scéna, krásné kostýmy. Sehraná taneční company, stepařská vystoupení perfektní.
(zadáno: 2.10.2017)
Pěkný muzikál. Z naší alternace mě nejvíce zaujali Michaela Nosková a Jan Urban. Líbila se mi choreografie i přímý kontakt herců s diváky. Svým výkonem velice příjemně překvapil v dětské roli Viktor Antonio.
(zadáno: 12.9.2017)
Jednodušší děj zachraňují svými výkony oba představitelé. Simona Stašová zahraje vše. Věřila jsem jí všechny tři alternace.
(zadáno: 16.6.2017)
První polovina představení velice komická (výborný Jiří Kraus v roli kadeřníka), druhá polovina, kdy se do hry vloží i přítomní diváci je rovněž zábavná. Nečekala jsem, že se diváci budou tak aktivně zapojovat. Klobouk dolů před výkonem Vítka Herziny, který dokáže pohotově reagovat na dotazy diváků. Umí skvěle improvizovat.
(zadáno: 11.6.2017)
Lehká konverzační komedie, velice jsem se pobavila. Překvapivá pointa nakonec. Dvojice Vetchý - Dulava představení vévodí, dámy se nezůstávají pozadu. Pěkné!
(zadáno: 1.4.2017)
Velmi podařený muzikál, jeden z nej , co jsem měla možnost vidět. Krásná scéna, hudba, kostýmy a propracované masky. Sehraná taneční company. Z našeho obsazení výborná Natálie Grossová v roli Sarah, pobavil Pavel Vítek jako profesor Abronsius a jednoznačně vévodil charismatický Bohuš Matuš jako démonický hrabě Von Krolock. Pěvecky dokonalé.
(zadáno: 1.3.2017)
Skvělé, skvělé, skvělé. Podařené divadelní zpracování podle známé knihy od anglické spisovatelky Sue Townsend. Herecké výkony výborné, líbili se mi všichni. Nejvíce Ondřej Dvořák v titulní roli, William Valerián jako Nigel a Jakub Dostál v roli pana Lucase. Představení má spád a humor, ocenuji živou kapelu na jevišti.
(zadáno: 17.2.2017)
Výborně zahraná situační komedie. Jednoduchá scéna, mnoho dveří, které se otevírají a zavírají, čímž dochází k řadě komických situací. Osoby, které se nemají potkat, se nakonec stejně setkají. Z herců mě nejvíce zaujali Martin Zounar v roli Pippeta, Mahulena Bočanová jako zhýčkaná zpěvačka a Lukáš Vaculík v roli ředitele hotelu, kterému se vše hroutí pod rukama.
(zadáno: 12.2.2017)
Hezká scéna, dobře využitý celý prostor velkého jeviště. Písničky od pánů Uhlíře a Svěráka jsou melodické, většina diváků je zná. Příběh dramaturgicky trochu pokulhává, ale vše vynahradí výkony herců. Z naší alternace se mi nejvíce líbil Roman Vojtek, David Gránský, Hanka Holišová. Pobavila Adéla Gondíková i Václav Kopta. Pěkné taneční výkony sboru. My byli spokojeni, jakož i většina diváků v sále. (Standing ovation).
(zadáno: 19.1.2017)
Bláznivá komedie, kdy se student převlékne za tetu, aby pomohl s námluvami svým dvěma kamarádům. Jiří Kraus v roli Charleyovy tety by mohl poněkud zmírnit svůj mnohdy afektovaný projev, méně znamená někdy více. Ostatní se zhostili svých rolí se ctí. Celkově vydařená komedie, pobavili jsme se.
(zadáno: 16.1.2017)
Toto představení ne každému sedne, zapojení diváků do hry také nemusím.
(zadáno: 21.11.2016)
Divadlu v Celetné se působivě podařilo ztvárnit klasickou divadelní hru Cyrana. Obsazení Martina Hofmanna do titulní role bylo dobrou volbou. Jeho Cyrano je uvěřitelný svým nadhledem, vtipem a šarmem. Roxana v podání Jitky Čvančarové byla noblesní. Kristián, kterého ztvárnil Miloslav Tichý byl romantický i zábavný zároveň. Určitě musím zmínit Aleše Petráše, který zahrál více rolí, ať již to byl Ragueneau, kadet či kapucín, vždy skvěle.
(zadáno: 3.11.2016)
Výborně zahrané. Kdo tuto detektivku od A. Christie nezná, bude na konci překvapen.... nebudu prozrazovat. Představení běží v dobrém tempu, nechybí komické situace ani napětí, vše podtrhuje dobře zvolená hudba. Nejvíce mě zaujali Jakub Koudela, Zita Benešová a Jan Beneš.
(zadáno: 25.10.2016)
Na představení jsem šla na základě předešlých hodnocení s obavami, které se bohužel potvrdily. Hra je sama o sobě dost plytká, prvoplánový humor, nejvíce mi vadily vulgarismy, které hraničily až s lascivností. Při hereckém výstupu pana Etzlera v roli psychiatra mi bylo až trapně. Našly se i komické situace, kdy jsem se zasmála, především mě pobavila paní Hybnerová. Celkově ale myslím, že na dobrou komedii je to dost málo.
(zadáno: 30.9.2016)
Tak toto představení se mi moc líbilo, jedno z nej v Mosteckém divadle. Výborné herecké výkony, Ondřej Dvořák v roli introvertního a nesmělého Filipa, stejně jako Jakub Koudela v roli vzorňáka Honzy, jsou přesvědčiví. Jiří Kraus jako předseda JZD ve své komické roli pobavil. Dokonalá souhra herců J. Krause a Z. Benešové, kteří hrají ve Starcích na chmelu manžele. Výborná A. Traganová jako učitelka. Kristýna Hulcová jako Hanka mi ale moc nesedla. Měla jsem o této roli jinou představu. Živá kapela na jevišti skvělá. Celkově velmi zdařilé představení.
(zadáno: 9.9.2016)
Výborně zahrané. Jana Paulová ve své roli skvělá, David Suchařípa zdatně sekunduje. Povedené představení.
(zadáno: 2.7.2016)
Hráno pod širým nebem na hradě Hněvín, což dalo představení nový rozměr. Velice povedené.
(zadáno: 14.6.2016)
Tak toto představení se opravdu povedlo. Smekám před herectvím Ondřeje Dvořáka v roli autistického chlapce Christophera. Pozadu nezaostávají ani Jakub Dostál jako starostlivý otec , Zita Benešová jako chápající učitelka a Michaela Krausová jako maminka Christophera. Bravo. Jen více takových her.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>