Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (38)
Helena Grégrová: 14 % (60)
Lukáš Dubský: 14 % (32)
Michal Novák: 15 % (32)
Jiří Landa: 16 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 5.6.2016)
Jak Bolek Polívka, tak jeho dcera Anička se zhostili svých rolí se ctí. Humorné, citlivé, vkusné. Povedlo se.
(zadáno: 2.6.2016)
Čtveřice herců předvedla na jevišti výkon hodný obdivu, velice emotivní záležitost. Herci hráli na hranici svých možností, dali do hry vše. Nemohu jinak, než hodnotit plným počtem bodů. Nejvíce mne "dostala" svým hereckým projevem Veronika Gajerová.
(zadáno: 1.6.2016)
Mostecký soubor si výborně poradil se ztvárněním všem známého Saturnina. Oceňuji krásné kostýmy, nápaditou scénu a především zařazení dobových písniček do představení. Vtipně zpracovaný tenisový zápas či jízda autem (Jiří Oulický se slečnou Barborou). Teta Kateřina v podání Ivany Zajáčkové pobavila, stejně jako Milouš Matyáše Procházky. Povedené přestavení.
(zadáno: 9.3.2016)
Přehnané kostýmy, trochu chaos a zmatek. Neoslovilo mě to.
(zadáno: 1.3.2016)
Mosteckému souboru se velice přesvědčivě povedlo zachytit atmosféru předválečného Berlína. Pěvecké výkony jsou dokonalé, Lucia Jagerčíková jako zpěvačka Sally, Jakub Dostál jako kabaretiér nemají chybu. Rovněž ostatní herci se zhostili svých rolí se ctí. Výhrady mám k přílišné vulgaritě i určité přehnané lascivnosti představení. Chápu, že režijní záměr byl vyjádřit atmosféru tehdejších kabaretů, ale toto bylo podle mého již přes čáru. Myslím, že to šlo udělat i jinak a konečný výsledek by byl stejný. Toto snižuje mé hodnocení, jinak bych dala 100%.
(zadáno: 25.2.2016)
(zadáno: 31.1.2016)
Klasická hra zahraná na prknech ND citlivě, vkusně, výborné herecké obsazení.
(zadáno: 18.1.2016)
Tak toto představení se opravdu povedlo, velice zábavná komedie, která nesklouzává do laciné podbízivosti. Výborný Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová, ale i ostatní herci nezaostávají ve svých rolích. Jedna z nej komedii divadla Palace.
(zadáno: 21.11.2015)
Matouš Ruml podává v roli mrzáka Billyho přesvědčivý výkon, Aleš Petráš v roli naivního Bartleye je dokonalý. Ovšem nejvíce mě zaujal Martin Hofmann jako Johnny Pateena Mika. Závěrečná scéna hry byla dojemná.
(zadáno: 9.10.2015)
Jednoduchá konverzační komedie, která má především pobavit diváka, vyšší cíle nemá.
(zadáno: 30.9.2015)
Líbila se mi ústřední dvojice Karolína Herzinová jako Eržika a William Valerián jako Nikola. Dost mám výhrady k obsazení Lilian Sarah Fisherové, ta mi v roli Morany neseděla.
(zadáno: 28.6.2015)
Veselé a vtipné představení. Herci hráli s lehkostí, přirozeně a bylo vidět, že je to baví.
(zadáno: 22.6.2015)
(zadáno: 22.6.2015)
Milá pohádka, potěší.
(zadáno: 1.5.2015)
Jedna z velice podařených komedií, která nesklouzává do laciné podbízivosti. Dokonalá souhra všech herců. Moc se líbilo.
(zadáno: 23.4.2015)
Velice emotivní představení, na které jen tak nezapomenu, musím vidět znova. Strhující výkony všech herců, nejvíce mě zaujal Aleš Petráš jako Kristian a Petr Halíček jako Cyrano. Přenádherná hudba, která přesně vystihuje děj příběhu.
(zadáno: 3.4.2015)
Výborně ztvárněné představení Postřižin převedené na divadelní prkna. Role strýčka Pepina je pro Jiřího Krause jak dělaná. Dobře sehraná dvojice Lucie Jagerčíkové a Michaela Vykuse v rolích Maryšky a Francina. Ostatní herci také skvělí, není nikdo, kdo by se mi v tomto kuse nelíbil. Velice pěkná doprovodná hudba v představení dokresluje situaci, moc povedené.
(zadáno: 29.3.2015)
Strhující představení. Radim Madeja - Pan herec. Právem cena Thálie.
(zadáno: 26.12.2014)
Představení je mimořádně vydařené, výkony herců jsou výborné jak po pěvecké, tak po taneční stránce. Skvěle ztvárněná role Liny Lammontové v podání Karolíny Herzinové.
(zadáno: 2.10.2014)
(zadáno: 26.9.2014)
Povedené představení s mnoha staropražskými písničkami. Bavila jsem se.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>