Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (41)
Helena Grégrová: 15 % (68)
Lukáš Dubský: 15 % (37)
Michal Novák: 15 % (34)
Jiří Landa: 17 % (99)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.2.2016)
(zadáno: 31.1.2016)
Klasická hra zahraná na prknech ND citlivě, vkusně, výborné herecké obsazení.
(zadáno: 18.1.2016)
Tak toto představení se opravdu povedlo, velice zábavná komedie, která nesklouzává do laciné podbízivosti. Výborný Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová, ale i ostatní herci nezaostávají ve svých rolích. Jedna z nej komedii divadla Palace.
(zadáno: 21.11.2015)
Matouš Ruml podává v roli mrzáka Billyho přesvědčivý výkon, Aleš Petráš v roli naivního Bartleye je dokonalý. Ovšem nejvíce mě zaujal Martin Hofmann jako Johnny Pateena Mika. Závěrečná scéna hry byla dojemná.
(zadáno: 9.10.2015)
Jednoduchá konverzační komedie, která má především pobavit diváka, vyšší cíle nemá.
(zadáno: 30.9.2015)
Líbila se mi ústřední dvojice Karolína Herzinová jako Eržika a William Valerián jako Nikola. Dost mám výhrady k obsazení Lilian Sarah Fisherové, ta mi v roli Morany neseděla.
(zadáno: 28.6.2015)
Veselé a vtipné představení. Herci hráli s lehkostí, přirozeně a bylo vidět, že je to baví.
(zadáno: 22.6.2015)
(zadáno: 22.6.2015)
Milá pohádka, potěší.
(zadáno: 1.5.2015)
Jedna z velice podařených komedií, která nesklouzává do laciné podbízivosti. Dokonalá souhra všech herců. Moc se líbilo.
(zadáno: 23.4.2015)
Velice emotivní představení, na které jen tak nezapomenu, musím vidět znova. Strhující výkony všech herců, nejvíce mě zaujal Aleš Petráš jako Kristian a Petr Halíček jako Cyrano. Přenádherná hudba, která přesně vystihuje děj příběhu.
(zadáno: 3.4.2015)
Výborně ztvárněné představení Postřižin převedené na divadelní prkna. Role strýčka Pepina je pro Jiřího Krause jak dělaná. Dobře sehraná dvojice Lucie Jagerčíkové a Michaela Vykuse v rolích Maryšky a Francina. Ostatní herci také skvělí, není nikdo, kdo by se mi v tomto kuse nelíbil. Velice pěkná doprovodná hudba v představení dokresluje situaci, moc povedené.
(zadáno: 29.3.2015)
Strhující představení. Radim Madeja - Pan herec. Právem cena Thálie.
(zadáno: 26.12.2014)
Představení je mimořádně vydařené, výkony herců jsou výborné jak po pěvecké, tak po taneční stránce. Skvěle ztvárněná role Liny Lammontové v podání Karolíny Herzinové.
(zadáno: 2.10.2014)
(zadáno: 26.9.2014)
Povedené představení s mnoha staropražskými písničkami. Bavila jsem se.
(zadáno: 1.5.2014)
Skvělá hra, výborné výkony všech herců, zaujali mě především Jiří Kraus v roli Hejtmana a Vítek Herzina v roli Revizora.
(zadáno: 19.4.2014)
Výborně zahraná komedie. Jiří Kraus je rozený komik. Jan Beneš zdatně sekunduje.
(zadáno: 11.4.2014)
Vyzvihuji vynikající taneční výkon Radima Madeji.