Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (41)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Lukáš Dubský: 15 % (37)
Michal Novák: 15 % (34)
Jiří Landa: 17 % (97)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 18.1.2014)
Velice kvalitně zpracovaná komedie. Vítek Herzina tahounem představení.
(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 19.1.2014)
Výborná Zita Benešová.
(zadáno: 23.1.2014)
(zadáno: 19.4.2014)
Výborně zahraná komedie. Jiří Kraus je rozený komik. Jan Beneš zdatně sekunduje.
(zadáno: 10.4.2018)
Divadelní hra pro náročnějšího diváka se mosteckému souboru povedla. Michael Vykus v roli násilnického Stanleye je typově zcela přesný, nepřehlédnutelný, charismatický. Jakub Koudela jako nesmělý dobrák Mitch výborný. Moc se mi líbila i představitelka Stelly v podání Lilian Fisherové. Zita Benešová v roli Blanche rovněž dobrá. Ostatní herci již nemají ve hře tolik prostoru, ale i tak zaujmou. Hře nechybí dramatičnost, potřebný spád, skvělé zahrané vyhrocené okamžiky. Vše doplňuje působivě zvolená hudba, která dokresluje atmosféru.
(zadáno: 3.4.2015)
Výborně ztvárněné představení Postřižin převedené na divadelní prkna. Role strýčka Pepina je pro Jiřího Krause jak dělaná. Dobře sehraná dvojice Lucie Jagerčíkové a Michaela Vykuse v rolích Maryšky a Francina. Ostatní herci také skvělí, není nikdo, kdo by se mi v tomto kuse nelíbil. Velice pěkná doprovodná hudba v představení dokresluje situaci, moc povedené.
(zadáno: 1.5.2015)
Jedna z velice podařených komedií, která nesklouzává do laciné podbízivosti. Dokonalá souhra všech herců. Moc se líbilo.
(zadáno: 18.1.2016)
Tak toto představení se opravdu povedlo, velice zábavná komedie, která nesklouzává do laciné podbízivosti. Výborný Ondřej Vetchý, Vanda Hybnerová, ale i ostatní herci nezaostávají ve svých rolích. Jedna z nej komedii divadla Palace.
(zadáno: 1.6.2016)
Mostecký soubor si výborně poradil se ztvárněním všem známého Saturnina. Oceňuji krásné kostýmy, nápaditou scénu a především zařazení dobových písniček do představení. Vtipně zpracovaný tenisový zápas či jízda autem (Jiří Oulický se slečnou Barborou). Teta Kateřina v podání Ivany Zajáčkové pobavila, stejně jako Milouš Matyáše Procházky. Povedené přestavení.
(zadáno: 14.6.2016)
Tak toto představení se opravdu povedlo. Smekám před herectvím Ondřeje Dvořáka v roli autistického chlapce Christophera. Pozadu nezaostávají ani Jakub Dostál jako starostlivý otec , Zita Benešová jako chápající učitelka a Michaela Krausová jako maminka Christophera. Bravo. Jen více takových her.
(zadáno: 2.7.2016)
Hráno pod širým nebem na hradě Hněvín, což dalo představení nový rozměr. Velice povedené.
(zadáno: 30.9.2016)
Tak toto představení se mi moc líbilo, jedno z nej v Mosteckém divadle. Výborné herecké výkony, Ondřej Dvořák v roli introvertního a nesmělého Filipa, stejně jako Jakub Koudela v roli vzorňáka Honzy, jsou přesvědčiví. Jiří Kraus jako předseda JZD ve své komické roli pobavil. Dokonalá souhra herců J. Krause a Z. Benešové, kteří hrají ve Starcích na chmelu manžele. Výborná A. Traganová jako učitelka. Kristýna Hulcová jako Hanka mi ale moc nesedla. Měla jsem o této roli jinou představu. Živá kapela na jevišti skvělá. Celkově velmi zdařilé představení.
(zadáno: 1.3.2017)
Skvělé, skvělé, skvělé. Podařené divadelní zpracování podle známé knihy od anglické spisovatelky Sue Townsend. Herecké výkony výborné, líbili se mi všichni. Nejvíce Ondřej Dvořák v titulní roli, William Valerián jako Nigel a Jakub Dostál v roli pana Lucase. Představení má spád a humor, ocenuji živou kapelu na jevišti.
(zadáno: 16.6.2017)
První polovina představení velice komická (výborný Jiří Kraus v roli kadeřníka), druhá polovina, kdy se do hry vloží i přítomní diváci je rovněž zábavná. Nečekala jsem, že se diváci budou tak aktivně zapojovat. Klobouk dolů před výkonem Vítka Herziny, který dokáže pohotově reagovat na dotazy diváků. Umí skvěle improvizovat.
(zadáno: 21.10.2017)
Velice povedená komedie. Moc se nám líbilo. Z hereckých představitelů bych vyzdvihla Kateřinu Hrachovcovou a Kateřinu Brožovou, ale ostatní hráli také velmi dobře.
(zadáno: 16.12.2017)
Muzikál se mi líbil. Z naší alternace skvělý Jan Kříž v titulní roli - přesvědčivě dokázal vystihnout postavu boxera Rockyho, ať už způsobem mluvy, mimikou, gesty. Hlasově výborný, stejně jako Markéta Procházková jako nesmělá Adriana. Orion Lynch jako Apollo Creed se dokázal dobře poprat s češtinou, jeho přízvuk byl roztomilý. Ostatní herci na jevišti mají menší prostor, než ústřední trojice.
Pěkná scéna, zajímavě řešené dvě velkoplošné obrazovky, přenášející dění na jevišti on line. Oceňuji živý orchestr. Závěrečný boxerský zápas byl strhující. Opravdu pěkný zážitek.
(zadáno: 7.4.2018)
Tohle byl zážitek, více netřeba komentovat, již kultovní záležitost. Všichni tři herci podali úžasný výkon, vévodí Bára Hrzánová.
(zadáno: 25.5.2018)
Velice povedené. Za mě jedna z nejlepších komedií, které jsem v poslední době viděla. I když čistě komedie to není, hra je o zamyšlení se vůči okolnímu světu. Výkon, který předvedl Martin Písařík je obdivuhodný. Moc se mi líbili také Lukáš Rous, Lukáš Pečenka a Ludmila Molínová.
(zadáno: 30.9.2018)
Muzikál se mi moc líbil, nápaditá scéna, dobré kulisy, povedená choreografie, výrazné kostýmy. Role Dolores Lucii Bílé sedla. Z naší alternace velmi dobrá Světlana Nálepková, Jaromír Dulava, Roman Tomeš a vyzdvihnout musím pěvecký výkon Venduly Příhodové v roli sestry Roberty. Potěšila Pavla Břínková. Noid Bárta zaujme svým charismem. Celkově hodnotím muzikál jako velmi podařený.
(zadáno: 18.12.2018)
Aleš Háma v roli nepolepšitelného sukničkáře bavil celé hlediště. Z hereček se mi nejvíce líbila Nela Boudová, která dovede přesně vystihnout komickou polohu své postavy pouhým pohledem či ironickým komentářem.
(zadáno: 30.12.2018)
Ztvárnění satirické ruské komedie Revizor ve vinohradském divadle se podařilo na jedničku.
Výborné herecké obsazení : Ondřej Brousek jako Chlestakov výrazný a přesvědčivý ve své roli, skvělá dvojice statkářů Bobčinskij - Dobčinskij (Jiří Maryško jako Dobčinskij neuvěřitelně baví), obsazení Aleše Procházky do role hejtmana bylo trefou do černého. Exelentní. Ostatní postavy rovněž velmi dobré. Dobře udělaná ruská klasika pro současného diváka.
(zadáno: 29.1.2019)
Silný příběh, zahraný všemi protagonisty velice citlivě. Opravdu krásný divadelní zážitek.
(zadáno: 21.3.2019)
Svižná komedie podle známého amerického filmu. Obsazení jednotlivých postav se typově velice povedlo. Zejména dvojice mladého manželského páru v podání Evy Radilové a Jakuba Koudely exelentní.
(zadáno: 11.4.2019)
Jsem ráda, že jsem viděla klasické dílo zpracované klasicky bez zbytečných moderních prvků, jako se nyní nezřídka v divadlech stává. Jednoduchá scéna naprosto postačí, vhodně zvolená hudba, pěkné kostýmy a původní mluva celkový dojem jen umocňuje. Byla jsem zvědavá na paní Havlovou, s postavou kostelničky se popasovala výborně. Kdo se mi však líbil nejvíce to byla Tereza Terberová a Tomáš Dastlík. Silný příběh, poctivé divadlo.