Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (38)
Helena Grégrová: 14 % (60)
Lukáš Dubský: 14 % (32)
Michal Novák: 15 % (32)
Jiří Landa: 16 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 1.3.2016)
Mosteckému souboru se velice přesvědčivě povedlo zachytit atmosféru předválečného Berlína. Pěvecké výkony jsou dokonalé, Lucia Jagerčíková jako zpěvačka Sally, Jakub Dostál jako kabaretiér nemají chybu. Rovněž ostatní herci se zhostili svých rolí se ctí. Výhrady mám k přílišné vulgaritě i určité přehnané lascivnosti představení. Chápu, že režijní záměr byl vyjádřit atmosféru tehdejších kabaretů, ale toto bylo podle mého již přes čáru. Myslím, že to šlo udělat i jinak a konečný výsledek by byl stejný. Toto snižuje mé hodnocení, jinak bych dala 100%.
(zadáno: 3.11.2016)
Výborně zahrané. Kdo tuto detektivku od A. Christie nezná, bude na konci překvapen.... nebudu prozrazovat. Představení běží v dobrém tempu, nechybí komické situace ani napětí, vše podtrhuje dobře zvolená hudba. Nejvíce mě zaujali Jakub Koudela, Zita Benešová a Jan Beneš.
(zadáno: 21.11.2016)
Divadlu v Celetné se působivě podařilo ztvárnit klasickou divadelní hru Cyrana. Obsazení Martina Hofmanna do titulní role bylo dobrou volbou. Jeho Cyrano je uvěřitelný svým nadhledem, vtipem a šarmem. Roxana v podání Jitky Čvančarové byla noblesní. Kristián, kterého ztvárnil Miloslav Tichý byl romantický i zábavný zároveň. Určitě musím zmínit Aleše Petráše, který zahrál více rolí, ať již to byl Ragueneau, kadet či kapucín, vždy skvěle.
(zadáno: 17.2.2017)
Výborně zahraná situační komedie. Jednoduchá scéna, mnoho dveří, které se otevírají a zavírají, čímž dochází k řadě komických situací. Osoby, které se nemají potkat, se nakonec stejně setkají. Z herců mě nejvíce zaujali Martin Zounar v roli Pippeta, Mahulena Bočanová jako zhýčkaná zpěvačka a Lukáš Vaculík v roli ředitele hotelu, kterému se vše hroutí pod rukama.
(zadáno: 11.6.2017)
Lehká konverzační komedie, velice jsem se pobavila. Překvapivá pointa nakonec. Dvojice Vetchý - Dulava představení vévodí, dámy se nezůstávají pozadu. Pěkné!
(zadáno: 2.10.2017)
Pěkný muzikál. Z naší alternace mě nejvíce zaujali Michaela Nosková a Jan Urban. Líbila se mi choreografie i přímý kontakt herců s diváky. Svým výkonem velice příjemně překvapil v dětské roli Viktor Antonio.
(zadáno: 4.2.2018)
Hezký muzikál, líbivé melodie, dobrá scéna (zatmívačky při přestavbě scény mi až tak nevadily), kostýmy pěkné. Z naší alternace výborní Jan Kopečný, Josef Vojtek (měl největší aplaus), Bohouš Josef, Oldřich Kříž, Josef Vágner, Radka Fišarová. V roli Louisy mě zatím neznámá Marianna Polyáková se mi moc líbila. Pavlína Duriačová hezký silný hlas. Celkově velice podařené.
(zadáno: 23.3.2018)
Herecký "koncert" Michala Dlouhého, kterému role prezidenta naprosto sedla. Temperamentní, nespoutaný fenomén, ovládající po celou dobu představení jeviště nenechá nikoho na pochybách, kdo je v této hře pánem situace. Obdivuhodný výkon.
(zadáno: 27.4.2018)
Viděla jsem v roli Evy Dianu Šoltýsovou, což bylo pro mě zklamáním. Těšila jsem se na Marii Doležalovou. To poněkud ovlivňuje mé hodnocení, jinak bych dala určitě více %. Mnohem více mě zaujala Barbora Mošnová a Denny Ratajský. Ludmila Molínová jako tetička Pa byla skvělá. Moc ráda bych shlédla představení ještě jednou s Maruškou Doležalovou, tak snad se zadaří.
(zadáno: 22.6.2018)
Výborná komedie, moc jsem se pobavila. Jsem ráda, že Lukáš Vaculík hraje bez alternace, v této roli je prostě skvělý.
(zadáno: 27.2.2019)
Zajímavě pojatá scéna, "moderní" kostýmy, kterých jsem se nejdříve bála vůbec neškodí. Vhodně zvolená hudba dokresluje děj. Inscenace běží v dobrém tempu, není zbytečně natahovaná. Charismatický Jan Beneš v hlavní roli Macbetha ovládá jeviště pro sebe. Výborní Marcel Rošetzký i Zita Benešová jako lady Macbeth. Jediná připomínka : tragické drama opravdu není komedie, proč Jiří Kraus vždy hraje stejnou komickou polohu ve všech představeních uváděných mosteckým divadlem je mi záhadou. Působí to rušivě.
(zadáno: 1.5.2019)
Zajímavě pojatá hra nenaplněnosti lidských citů. Ráda jsem viděla na jevišti Veroniku Khek Kubařovou.
(zadáno: 4.6.2019)
Výborná komedie s vyrovnanými hereckými výkony. Roman Vojtek a Jiří Ployhar se mi líbili nejvíce. Moc pěkná funkční scéna. Přiblížení známého filmu na divadle se velice povedlo.
(zadáno: 23.10.2019)
Jednoduchá postačující scéna, vybroušené dialogy, silné herecké osobnosti. Ze všech vyzdvihuji herectví Tomáše Töpfera. Výborná rovněž Tereza Terberová. Hra mě svým obsahem zaujala, pěkně vykreslené charaktery postav, silné emoce. Dobrá hra pro konzervativního diváka.
(zadáno: 7.11.2019)
Hezká hra, pobaví. Přímý kontakt Šárky Vaculíková s diváky se mi moc líbil, nenásilné a milé. Sama herečka velice příjemná.
(zadáno: 9.11.2019)
Hra se mi líbila, vulgarity byly očekávány, ve hře se snesly, vystihovaly podstatu hrajících osob. Pro citlivé povahy, kterým takovéto vyjadřování vadí ovšem nedoporučuji. Nejvíce zaujali Čermák, Trojan, Krobot. Iritovala mě postava Melíškové.
(zadáno: 14.12.2019)
Hra, která se vymyká z běžného pojetí komedií. Absurdní humor, vybroušené dialogy, dobře vypointované emoční situace. Závěrem hra postupně graduje do svého nevyhnutelného konce. Herci výborní, zejména ústřední manželská dvojice Jitka Ježková a Jaromír Nosek.
(zadáno: 17.2.2020)
Dobře zahrané, čtveřice herců vyrovnané herecké výkony. Nemyslím si, že dvojice Hrzánová + Holub zastiňuje Cibulkovou s Velenem. Oba manželské páry měly ve hře dost prostoru. Záleží na vkusu diváka, někomu stačí "laciné vtípky", jiný ocení i náročnější styl hraní. První polovina hry typická řachanda pro méně náročné diváky, druhá polovina, která zahraje na vážnější téma je výrazně lepší. Za mě dobré.
(zadáno: 3.3.2020)
Aktuální téma stalkingu se mosteckému divadlu podařilo ztvárnit přesvědčivě. Ústřední herecká dvojice Vít Herzina a Veronika Valešová se zhostili svým rolí se ctí. Z postavy Hannese (Timona) v podání Vítka Herziny jde až strach. Hraje se na aréně, komorní prostředí přispívá k navození atmosféry. Je využito otáčivého jeviště.
(zadáno: 1.4.2020)
Drama o síle svědomí a výčitkách ze spáchaného činu. Vynikající Marek Lambora jako hlavní postava hry. Klobouk dolů, přes jeho mládí, zhostil se své role se ctí. A ještě je pohybově nadaný. To platí i o Janě Kotrbaté. Zaujal Igor Bareš jako ztroskotaný bývalý soudce. Hezky zpracovaná hra.
(zadáno: 8.4.2020)
Viděla jsem zase po letech a opět jsem se dobře pobavila. Vévodí pánové Preiss a Trojan. Dámská hlavní dvojice (manželka a její kamarádka) poněkud ve stínu svých hereckých partnerů.
(zadáno: 8.4.2020)
Veselé, svěží, zábavné. Herecky vydařené. Takhle si představuji vtipnou a nepodbízivou komedii. Klasika, které sluší moderní aranžmá. A Tomáš Pavelka v hlavní roli naprosto skvělý.
(zadáno: 14.4.2020)
Zajímavý pohled na střet dvou generací, pár důchodců v podání hereckých bardů Vinohradského divadla pánů Oldřicha Vlacha a Jaroslava Satoranského s mladým párem milenců, kteří si od nich pronajímají pokoj ke schůzkám. (Pavel Batěk, Markéta Frösslová).
Pěkně vystavěná scéna, kdy omšelost bytu dobře vystihuje neutěšenou situaci všech zúčastněných. Skvěle sehráno od všech čtyř protagonistů, ovšem pan Vlach zaujal nejvíce.
(zadáno: 14.4.2020)
Obsazení Bolka Polívky do role Harpagona byla dobrou volbou. Byla jsem zvědavá, jak se tento herec, který vyniká svým komediálním talentem popasuje s touto rolí a byla jsem spokojena. Polívka pojal roli po svém způsobu a výsledný dojem z inscenace je velice dobrý. Skvělá souhra s ostatními herci, z nichž mě nejvíce zaujala Alena Antalová jako Frosina. Možná by hra snesla trochu zkrácení některých pasáží. Podařeně zahraná jedna z nejznámějších klasických komedií.
(zadáno: 14.4.2020)
Tato salonní hra mě bavila. Herci skvěle sehraní, nejvíce zaujal Radek Holub. Zajímavě řešená scéna s mizejícími dveřmi. Hra má přiměřenou délku, takže se komické výstupy nestačí omrzet. Dobrá odpočinková komedie.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>