Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).
  • Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Romana35

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (38)
Helena Grégrová: 14 % (60)
Lukáš Dubský: 14 % (32)
Michal Novák: 15 % (32)
Jiří Landa: 16 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 29.1.2019)
Silný příběh, zahraný všemi protagonisty velice citlivě. Opravdu krásný divadelní zážitek.
(zadáno: 26.4.2019)
Oddychová komedie sloužící k pobavení diváků. První polovina představení se mi líbila více, ve druhé se již scénář dosti opakuje. Mnoho komických gagů, pěvecké výkony odpovídají činoherním hercům. Jiří Kraus tentokrát svůj part nepřehrával, což oceňuji. 10 % navíc za Vítka Herzinu.(+).
(zadáno: 21.10.2017)
Velice povedená komedie. Moc se nám líbilo. Z hereckých představitelů bych vyzdvihla Kateřinu Hrachovcovou a Kateřinu Brožovou, ale ostatní hráli také velmi dobře.
(zadáno: 12.2.2018)
Veliký divadelní zážitek. Vynikající herecké výkony jak Ondřeje Brouska v roli Mozarta (veliký plus, že naživo hraje na klavír), tak Jiřího Dvořáka v roli Salieriho. Konec první poloviny představení byl ohromující. Druhá půle představení také moc pěkná. Celým představením zní nádherná Mozartova hudba, která dotváří atmosféru. Pro mne vyjímečné představení.
(zadáno: 8.5.2020)
Strhující drama o lidské nesnášenlivosti všeho odlišného. Veliký přesah této hry do současnosti. Vyrovnané herecké výkony, vyzdvihuji zejména Ondřeje Brouska a Václava Vydru. (ten prokázal, že umí zahrát nejen komické role). Divím se, že hra byla uváděna pouze půl roku. Za mě veliký divadelní zážitek.
(zadáno: 9.9.2016)
Výborně zahrané. Jana Paulová ve své roli skvělá, David Suchařípa zdatně sekunduje. Povedené představení.
(zadáno: 26.9.2018)
Příjemná komedie, oba hlavní představitelé jsou sehraní , vystačí si sami. První polovina představení se mi líbila o něco více. Adéla Gondíková příjemně překvapila, Jiří Langmajer stabilně dobrý.
(zadáno: 12.2.2017)
Hezká scéna, dobře využitý celý prostor velkého jeviště. Písničky od pánů Uhlíře a Svěráka jsou melodické, většina diváků je zná. Příběh dramaturgicky trochu pokulhává, ale vše vynahradí výkony herců. Z naší alternace se mi nejvíce líbil Roman Vojtek, David Gránský, Hanka Holišová. Pobavila Adéla Gondíková i Václav Kopta. Pěkné taneční výkony sboru. My byli spokojeni, jakož i většina diváků v sále. (Standing ovation).
(zadáno: 30.9.2015)
Líbila se mi ústřední dvojice Karolína Herzinová jako Eržika a William Valerián jako Nikola. Dost mám výhrady k obsazení Lilian Sarah Fisherové, ta mi v roli Morany neseděla.
(zadáno: 18.1.2014)
(zadáno: 19.4.2014)
Výborně zahraná komedie. Jiří Kraus je rozený komik. Jan Beneš zdatně sekunduje.
(zadáno: 2.12.2017)
Líbilo se mi herecké obsazení, z naší alternace Markéta Procházková v roli Bonnie herecky i pěvecky velmi dobrá, Martin Písařík jako Clyde a Tomáš Vaněk jako jeho bratr Buck také výborní. Bohouš Josef v roli kněze - dokonalý silný hlas. Trochu slabší scéna a choreografie. Jinak spokojenost.
(zadáno: 21.3.2019)
Svižná komedie podle známého amerického filmu. Obsazení jednotlivých postav se typově velice povedlo. Zejména dvojice mladého manželského páru v podání Evy Radilové a Jakuba Koudely exelentní.
(zadáno: 8.4.2020)
Viděla jsem zase po letech a opět jsem se dobře pobavila. Vévodí pánové Preiss a Trojan. Dámská hlavní dvojice (manželka a její kamarádka) poněkud ve stínu svých hereckých partnerů.
(zadáno: 1.3.2016)
Mosteckému souboru se velice přesvědčivě povedlo zachytit atmosféru předválečného Berlína. Pěvecké výkony jsou dokonalé, Lucia Jagerčíková jako zpěvačka Sally, Jakub Dostál jako kabaretiér nemají chybu. Rovněž ostatní herci se zhostili svých rolí se ctí. Výhrady mám k přílišné vulgaritě i určité přehnané lascivnosti představení. Chápu, že režijní záměr byl vyjádřit atmosféru tehdejších kabaretů, ale toto bylo podle mého již přes čáru. Myslím, že to šlo udělat i jinak a konečný výsledek by byl stejný. Toto snižuje mé hodnocení, jinak bych dala 100%.
(zadáno: 18.1.2014)
Konečně také drama na mosteckém jevišti. Radim Madeja v roli Caliguly přesvědčivý. Jan Beneš ve své masce k nepoznání, výborně sehrané.
(zadáno: 24.11.2019)
Můj třetí muzikál viděný v "Goje" a opět spokojenost. Po Fantomovi a Plesu upírů přichází muzikál Čarodějka. Bohatá výprava, pěkné kostýmy. Celkový dojem umocňují skvělé pěvecké výkony. Z naší alternace vynikající Elis Ochmanová, výborní Nikola Ďuricová a Tomáš Vaněk. Líbila se mi také Světlana Nálepková. Opět jsem si potvrdila, že M. Votka zrovna nemusím.
(zadáno: 2.10.2017)
Pěkný muzikál. Z naší alternace mě nejvíce zaujali Michaela Nosková a Jan Urban. Líbila se mi choreografie i přímý kontakt herců s diváky. Svým výkonem velice příjemně překvapil v dětské roli Viktor Antonio.
(zadáno: 29.11.2017)
Bravo Matouš Ruml. Jeho Chaplin je herecky přesný - klobouk dolů. Ruml je tři hodiny Chaplinem, aniž by jen na chvilku vypadl ze své role. Perfektní výkon. Z ostatních herců - nemůžu jmenovat všechny, tak jen za mě výborný Aleš Petráš jako kameraman Rollie a herecky dobře ztvárněný komorník Henry v podání Petra Bucháčka.
(zadáno: 19.1.2017)
Bláznivá komedie, kdy se student převlékne za tetu, aby pomohl s námluvami svým dvěma kamarádům. Jiří Kraus v roli Charleyovy tety by mohl poněkud zmírnit svůj mnohdy afektovaný projev, méně znamená někdy více. Ostatní se zhostili svých rolí se ctí. Celkově vydařená komedie, pobavili jsme se.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>