Profil uživatele

Ryhop

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (70)
Jiří Koula: 10 % (130)
Michal Novák: 10 % (73)
Pavel Širmer: 10 % (121)
Helena Grégrová: 11 % (106)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Čínská kultura je pro mě značně neuchopitelná, ale jinak je to rozhodně po vizuální stránce velice zajímavý zážitek, za kterým je vidět velké množství výborně odvedené práce.
Trochu svérázný pojetí, ale jako fraška dobrý. Jašków se mi hodně líbil, stereotypně křepčícího Dlouhýho (zatím pořád) můžu a když se tam občas mihne Halbich, tak jsem spokojenej.
Démonický Kačmarčík tohle představení v mých očích celkem příjemně ovládnul.
Jak mě reality šou a různý estrády děsej, tak tohle byla vážně sranda a Kejdž a Kikina jsou k sežrání :-)
Monty Pythoni nejsou obecně můj šálek kávy, ale vybraný scénky a jejich předvedení jsou v pohodě.
Problém je to srovnávání. Zahraný je to sice velmi dobře, ale v tomhle případě je seriál prostě seriál...
(zadáno: 18.9.2010)
Nijak zvlášť originální, ale velice dobrá řekněme-spíše-komedie se zábavnýma a poměrně plastickýma figurkama. Pobavil tentokrát i Liška a zejména pak nešpory. Doufám, že si na ně vzpomenu, až budu muset nechat zlatý kozy pominout s dneškem.
(zadáno: 14.10.2010)
Pohádka o tom, kterak podnětná transgrese klasiky skrze groteskní expresi vygraduje katarzní rezonancí... ne, nezbláznil jsem se, pouze shrnuji vedle uvedenou recenzi Michala Nováka, která je jednou z největších intelektuálních onanií, jaké jsem kdy četl. A přesto bych tuhle recenzi nenapsal líp, jen bych každou druhou větu proložil slůvkem "absurdní", neboť Oblomov v Dejvickém se svou stylizací řadí spíše mezi absurdní dramata.
Vynikající Krobotová a Taclík, ale i všichni ostatní.
Jen si nejsem jistý, co by na to říkal Gončarov...
(zadáno: 4.11.2010)
Nepříliš originální nebo chytrá hra, ale celkem slušná komedie, kterou z průměru vytáhla hlavně Nárožného velmi vtipně a se suverénním nadhledem zahraná figura. Naopak na nervy mi lezl Vetchý, který zejména v první půli působil vyloženě falešně. Jistě, měl Masku, ale...
(zadáno: 18.11.2010)
Začneme jak jinak než negativně: 1) hra je z drtivé většiny jen kopií filmu a pokud jste viděli jedno, druhé si klidně odpusťte, 2) Dlouhý sice hraje, ale na roli se typově absolutně nehodí, 3) černý humor je u mě něco jinýho než obyčejné vtipy předváděné vozíčkářem...
Navzdory uvedenému jde o docela podařenou a (byť prvoplánově) silnou záležitost, dobrá funkční scéna, velice příjemná Frejová.
(zadáno: 13.1.2011)
Nevím... Určitě jsem rád, že jsem to viděl, už kvůli zamáčknutý slze nad vzpomínkou na nejeden večer strávený nad čtverečkovaným papírem s desetistěnkou v ruce. Mimochodem, Myšička by byl určitě skvělým Pánem jeskyně, až by si zažil příslušný postupy, s ním by byla radost i umřít... Moje oblíbená herecká sestava opět nezklamala, jen ta vlastní hra mi jako celek trochu skřípala.
(zadáno: 22.2.2011)
Ne tak dobré, dynamické a zábavné jako "Ve stanici nelze", ale pořád ještě dost zajímavý počin.
(zadáno: 5.3.2011)
Průměrná komedie, ale díky hereckému obsazení (zejména skvělé hysterky Zimové) a nutkavé potřebě dosazovat si za některé postavy reálné osoby celkem vysmátý večer.
(zadáno: 12.3.2011)
Na rozdíl od jiných komentářů musím říct, že jsem se příliš nebál, lekl jsem se jen ve chvíli, kdy (předpokládám neplánovaně?) v jedné tmavé převlékací fázi upadl klobouk a přeskákal asi metr ode mě, a pointa byla jasná dost brzy. Ale přesto měla hra velmi dobrou atmosféru. Zvukově povedené. Příjemný výkon zejména Zdeňka Maryšky.
(zadáno: 24.3.2011)
Trocha humoru, trocha absurdity, příjemné prostředí Studia, mladí a neklidní herci... Žádný zázrak, ale pobavilo.
(zadáno: 26.3.2011)
Docela fajn záležitost, až na pár výjimek mě nic nerušilo (možná i proto, že tuhle hru prakticky neznám). Např. ale divadlo na divadle mi přišlo buď úplně zbytečný, nebo nedotažený, a začátek kvůli tomu působil dost nepřesvědčivě.
V souboru je i pár zajímavých typů, nejvíc mě tady zaujal Petr Borovec. A samozřejmě i spousta hezkých holek (jejichž herecký kvality tím nijak nesnižuju) :-)
(zadáno: 19.4.2011)
První půlka nic moc, do druhý přinesl Trojan alespoň slušnou porci sobě vlastního suchého a úsporného humoru. Herecky atraktivní, hra mě moc nezaujala.
(zadáno: 3.6.2011)
Velmi slušné, s některými herci mám sice problém (např. Čech), ale jinak celkem povedená záležitost.
(zadáno: 16.6.2011)
Tohle se mi velice obtížně hodnotí, stejně jako mám ze hry dost rozporuplný pocit. Vnímal jsem jí spíše jako kaleidoskop scének a panoptikum figur, s občas příliš prvoplánovou mravokárností, občas nepříliš jasným sdělením, ve třetí části se pohybující na hranici trapnosti a geniality "divadla až na kost". Každopádně krutopřísně originální.
(zadáno: 18.12.2011)
Konec trochu moc sladkobolnej, ale jinak dost dobrá & zábavná hra s výbornými výkony všech tří představitelek.
(zadáno: 7.1.2012)
Klasická Komedie, i když jako nepřipraveného mě první kabaretní scéna celkem vyděsila. Zeleně strašidelnou Uhlířovou jsem si opravdu užil.
(zadáno: 17.2.2012)
Praštěný komedie zrovna nemusím, ale tohle bylo fakt jako upe zupe. Moc se mi líbila Vanda Hybnerová, a co předváděla Linda Rybová, to bylo (pokud to člověk dokáže přijmout) ty vogo boží :)
V rámci svojí kategorie jasnej nadprůměr.
(zadáno: 28.2.2012)
Vděčná předloha, dobrá atmosféra i herecké výkony, výborný Martin Stránský.