Profil uživatele

Ryhop

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (70)
Jiří Koula: 10 % (131)
Michal Novák: 10 % (72)
Pavel Širmer: 10 % (121)
Helena Grégrová: 11 % (107)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6

Chtěl jsem sebemrskačsky zjistit, jestli mi z dua Zedníček - Poulová naskakuje husí kůže i naživo. Naskakuje.
(zadáno: 21.4.2011)
... a pak si má člověk vybrat partnera, když to kolem sebe vidí a zjišťuje, že mu lezou na nervy úplně všichni a že vlastně nechápe, proč lidi vůbec žijou v párech... :-)
(zadáno: 22.11.2010)
Stanko Milovič by jistě zaplesal, já bych ale na divadle přece jen rád viděl něco jiného než monolog. Aspoň v případech, které se vyloženě nabízely, mohlo dojít k nějaké interakci obou herců. Když už na jevišti oba byli...
Prostě mi to nesedlo, ač byl výkon zejména Martina Pechláta bezchybný.
(zadáno: 7.10.2011)
Sranda to celkem byla, ale ani o fous víc. Rychle zapomenutelná záležitost.
(zadáno: 18.10.2011)
Mirek Dušín sice nejsem, ale tý vulgarity tam na mě bylo fakt moc, podle mě nad hranici účelnosti (prostě mi to časem rvalo uši). Některý scénky super a Čapka se teda umí pěkně odvázat.
(zadáno: 17.9.2012)
No nevím. Ze hry jakoby na mě promlouval slabý odvar Vonneguta - ale bohužel opravdu jen odvar. Některé scény jsem nepobral. Herecky možná fajn, ale část představení mě poměrně dost nudila.
(zadáno: 6.3.2012)
Ne že bych se chvílema nebavil, ne že bych si neužil oblíbené herce, ale hra samotná se mě absolutně nedotkla.
(zadáno: 11.2.2011)
Pokud by se na to chtěl někdo podívat na základě toho, že zná a má rád Polívkovu-Pechovu Poslední leč, tak ho důrazně varuju. Nedělejte to. Tohle je prostě mizérie, hlavně druhá půlka je (např. i kvůli většinové absenci předtím skvělé Chýlkové) neuvěřitelně nudná.
(zadáno: 30.9.2010)
Ani ryba, ani rak, aneb "když už to máte v rámci předplatnýho, tak jděte, jinak se bez toho obejdete".
(zadáno: 19.10.2010)
Tahle hra mě naprosto minula, ani mě nepobavila, ani nedojala, a osudy obou hrdinů mi byly tak nějak ukradený... Míň ukradený mi bylo nedýchatelno v sále a žvanění osvětlovačů (či odkud se ten tlumený hovor linul).
"Vtipná, hravá, moudrá i jízlivá variace..."? No nevím, asi jsem byl na úplně jiný hře. Ta moje byla laciná a nebylo v ní co hrát, byť duo Heřmánek - Bartoška je celkem příjemný.
(zadáno: 30.9.2010)
Tahle hra je především o Alžbětě. A mně se Alžběta hrubě nelíbila, ani jak byla napsaná, ani jak byla zahraná. Těšil jsem se na souboj královen, ale pro mě byla na prknech bohužel jen jedna. Palec nahoru za Veškrnovou a některý vedlejší role, palec dolu za všechno ostatní, zejména scénu, hudbu, rozvleklost a zbytečnost některých výstupů a tu nešťastnou ukňouranou Alžbětu...
(zadáno: 18.5.2015)
V téhle hře mi přišlo špatné skoro všechno. Po celou dobu jsem se nezbavil pocitu amatérismu, využití techniky (byť vedeno jistě dobrým záměrem) bylo kostrbaté a rušilo jakýkoli pokus o atmosféru kolem hrdinů/obětí, po herecké stránce není vůbec co hodnotit. Naprosto katastrofální je úmorná délka představení, které se snad hodinu rozbíhá a hodinu pooomalu končí. Kdo zná Sardelliho divadelní umírání, tak asi tak, jen bez humoru. Možná jsem prostě nepobral alternu, ale za mě 40 % včetně bonusu za vláček a sympatickou Sáru Arnsteinovou.
(zadáno: 22.9.2011)
Podruhé a naposled v tomhle "divadle". Holčiny opravdu hrát neumí, mají jen jednu afektovanou polohu a k tomu vesměs velmi protivný ječáky, když zvýší hlas. Tuhle obsahově desetiminutovou scénku nataženou na 45 minut zachraňuje jenom přizdisráč myslivec a démonický vlk.
(zadáno: 16.6.2011)
Tak trochu scénka jak ze školní besídky na téma absurdní divadlo, tam by ovšem děj předpokládám smrskli do patnácti minut a velmi by tím tomu pomohli. Takhle je to roztahané, nervydrásající věčným opakováním vět a slov, s několika vtipnými a osvěžujícími momenty.
(zadáno: 3.6.2011)
Koukám, že se výrazně vymykám, ale mně to přišlo neuvěřitelně slabý. Bylo příjemný vidět takovou hvězdu, jakou je pan Somr, který samozřejmě svou práci odvedl, ale jinak je to naprosto o ničem. Když si vybavím řadu podobných scén a příběhů z reálnýho života ve svým okolí, tak vůbec nechápu, proč vznikla tahle absolutní banalita a co se nám vlastně snaží říct.
Ondřeji Havelko, cos mi to provedl... Jediným pozitivem je velmi dobrá volba Jiřího Hány do titulní role, jinak nemám chuť k téhle estrádě a la silvestr na TV Nova nic dodat.
Nebýt tam Stašová, která z toho dokázala vydolovat několik pěkných momentů (resp. je do toho sama přinesla), tak je to prostě sr... totálně bez nápadu a pointy.
(zadáno: 18.12.2011)
Možná budu za barbara, ale pro mě to bylo obrovské utrpení. Zvuk mi častokrát trhal uši a paní Červenou jsem opravdu, ale opravdu nerozdýchal. Nechci být hnusný, ale aby femme fatale hrála babička šišlající si (jakoby?) přes uvolněnou protézu zkratkovité repliky, čímž poblázní (proboha jak? proč? čím?) část mužského osazenstva? A našly by se další nepochopitelnosti, jako předlouhá výměna kulis "maskovaná" dost nudným výstupem... Prostě ne, nesedlo mi to téměř absolutně.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6