Profil uživatele

Sabina92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 17 % (7)
Jiří Landa: 19 % (18)
Michal Novák: 19 % (7)
Pavel Širmer: 19 % (8)
Jan Pařízek: 22 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 20.2.2018)
V Liberci dlouhý bouřlivý potlesk ve stoje. Před výkonem Ivy Janžurové smekám. Vzala jsem si divadelní kukátko a sledovala každé hnutí v její tváři, hlavně při ztvárnění Pierota. Ke konci jsem se do Sarah a jejích pocitů úplně vpíjela očima. Zajímavé a super krásně zahrané. Kryštof Hádek na jedničku. Procenta dolů za rozvláčnost, příliš dlouhé monology. Chvílemi jsem se až nudila. Ale herecké výkony úžasné. Doporučuji a doporučuji si vzít divadelní kukátko. Připravte se na dlouhé představení. Konec až ve čtvrt na jedenáct. /při začátku v 19.30/
(zadáno: 27.11.2017)
Představení se nám moc líbilo. Naladilo nás na vánoční čas. Téměř vyprodané divadlo plné nadšených dětí, které se smály a držely zvířátkům palce, aby vše dobře dopadlo. Milá pohádka, zpestřená výborným zpěvem začínající herečky a zpěvačky Marcely Laurinové. Příběh pojatý opravdu netradičně a vtipně. Na závěr se mohly děti vyfotit s hrdiny příběhu - Oslíkem, Volečkem a Ovečkou Agnes přímo na jevišti /a zájem byl veliký/. Nenechte si ujít, rozhodně doporučujeme!
(zadáno: 22.11.2017)
Vtipné, originální, dobře obsazené, skvěle jsme se bavili a zasmáli. Samotní herci se odbourali tak, že nemohli chvilku dál hrát, ale vše v pohodě zvládli. Tento způsob humoru se nám líbí, doporučujeme všem, líbilo se i starším věkovým kategoriím. Film se nám také líbil, ale hra má trošku jinou atmosféru.
(zadáno: 21.11.2017)
Super! Skvělé představení. Dlouhotrvající potlesk ve stoje a hlasité ovace si herci zcela zasloužili.
(zadáno: 3.6.2016)
Celá naše rodina je vždy nadšená z každého dalšího představení Naivního divadla. Tato pohádka se nám opět moc líbila, jak po výtvarné stránce, scéna, kostýmy, tak samozřejmě hlavně po herecké i pěvecké stránce. Je hezké sledovat, jak na pohádku s otevřenou pusou koukají maličké dvouleté děti, puberťáci, ale i dospělí. Těšíme se na další pohádky, i když v naší rodině jsou už jen samí dospělí.
(zadáno: 18.5.2016)
Strašně špatná hra. Odříkáno, bez zájmu, bez invence, nuda a zklamání. Jakoby to byli amatéři, anebo značně unavení herci po cestě za divákem, Jana Šulcová velice slabá. Chápeme, že nebyla zřejmě fit po operaci kyčle, ale v tom případě nemá hrát. Nedoporučujeme.
(zadáno: 18.5.2016)
Skvělý zážitek, nádherné melodie, emoce. Body dolů za výběr představitelky hlavní role - zase Slovenka. To nemáme dost dobrých českých muzikálových zpěvaček? Přízvuk rušil. Body nahoru za company - byli výborní. Skvělé kostýmy, dobrá promyšlená scéna. Zajímavý nápad s průvodkyní jednotlivých dílů. Výborná Blanarovičová a roztomilý král v podání Martina Šemíka. Dost otřesný výkon básníka Špíny. Pepa Vojtek nezklamal. Ali Amiry - zajímavé.
(zadáno: 17.5.2016)
Dobře jsme se pobavili. Roztomilá byla hlavně Naďa Konvalinková. Herci se několikrát sami odbourali a Naďa se spletla při oslovování Anity - oslovila ji svým jménem ze hry. Byla to legrace od začátku do konce. Povedená hra a herci hráli s chutí a s nasazením.
(zadáno: 3.5.2016)
Kdo by čekal klasickou situační komedii s třeskutým humorem a smíchem od začátku do konce, bude zklamán. První část je trochu méně záživná, protože divák, který neviděl film a na hře je poprvé, moc nechápe o co vlastně jde. O první půlce někteří netrpělivci i opustili svá místa. Ale kdo si počkal, dočkal se opravdu zajímavého rozuzlení. Děkujeme za skvělý zážitek a Martina Stránského v hlavní roli chválíme. Byl úžasný - ostatně jako vždy.
(zadáno: 29.4.2016)
Poprvé jsme toto představení navštívili v roce 2016. Tehdy jsme dali hodnocení 100 % a slíbili jsme si, že hru chceme vidět ještě jednou. To jsme také nadšeně splnili 14.11.2019. A opět jsme byli úplně unešeni a okouzleni výkony hlavních i vedlejších postav. Brilantní výkon musíme opět hodnotit 100 % a kdyby to šlo dáme i 150 %! Herci jsou nyní již více sehraní a vyhraní. Pohrávají si s textem jako nic, dávají do svých postav maximum. Není snadné veršovaný text interpretovat tak, aby to diváka naprosto uchvátilo. Jen ten potlesk si zaslouží delší a vestoje! Doporučujeme všem, bez rozdílu věku!
(zadáno: 29.4.2016)
Strašná legrace! Od začátku do konce jsme se výborně bavili. Skvělé výkony. Zvlášť pana Martina Polácha je potřeba vyzdvihnout. Líbila se nám i výborná Markéta Tallerová a zaujala nás i Michaela Foitová v roli Checcy - dokonale si tuto roli užívala a my s ní.
(zadáno: 29.4.2016)
Čekala jsem víc. Srnky tam moc nezapadaly. Když se představení hrálo na Den divadel a diváci se v některých rolích stali herci, tak to bylo ještě zajímavé, ale jinak mě tento druh humoru moc neoslovil. Zvlášť na Silvestra nic moc.
(zadáno: 29.4.2016)
Těšila jsem se na Martina Zounara - nezklamal. V roli komorníka, který se musí starat o plyšového psa, byl samozřejmě vtipný. Ale celá hra byla, jakoby ji soubor hrál už léta a tak nějak automaticky. Vypointování situací trochu násilné a narychlo. Od vyvrcholení zápletky bych čekala víc.
(zadáno: 29.4.2016)
Výborná Veronika Freimanová. Skvělý výraz a nezapomenutelná hra očí. Rudolf Hrušínský taktéž vynikající, ale moc se nám líbil i Radúz Mácha.
Dobře napsaná divadelní hra. Doporučujeme.

Další stránky hodnocení: < 1 2