Profil uživatele

Sabina92

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 17 % (7)
Jiří Landa: 19 % (18)
Michal Novák: 19 % (7)
Pavel Širmer: 19 % (8)
Jan Pařízek: 22 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 18.5.2016)
Skvělý zážitek, nádherné melodie, emoce. Body dolů za výběr představitelky hlavní role - zase Slovenka. To nemáme dost dobrých českých muzikálových zpěvaček? Přízvuk rušil. Body nahoru za company - byli výborní. Skvělé kostýmy, dobrá promyšlená scéna. Zajímavý nápad s průvodkyní jednotlivých dílů. Výborná Blanarovičová a roztomilý král v podání Martina Šemíka. Dost otřesný výkon básníka Špíny. Pepa Vojtek nezklamal. Ali Amiry - zajímavé.
(zadáno: 29.4.2016)
Výborná Veronika Freimanová. Skvělý výraz a nezapomenutelná hra očí. Rudolf Hrušínský taktéž vynikající, ale moc se nám líbil i Radúz Mácha.
Dobře napsaná divadelní hra. Doporučujeme.
(zadáno: 20.2.2018)
V Liberci dlouhý bouřlivý potlesk ve stoje. Před výkonem Ivy Janžurové smekám. Vzala jsem si divadelní kukátko a sledovala každé hnutí v její tváři, hlavně při ztvárnění Pierota. Ke konci jsem se do Sarah a jejích pocitů úplně vpíjela očima. Zajímavé a super krásně zahrané. Kryštof Hádek na jedničku. Procenta dolů za rozvláčnost, příliš dlouhé monology. Chvílemi jsem se až nudila. Ale herecké výkony úžasné. Doporučuji a doporučuji si vzít divadelní kukátko. Připravte se na dlouhé představení. Konec až ve čtvrt na jedenáct. /při začátku v 19.30/
(zadáno: 27.9.2018)
Krásné a milé představení. Dětem se moc líbilo. Po představení děti čekaly na představitelku vrabčáčka, který se jim líbil nejvíc. Také doktor byl velice vtipný, jen mohl dostat více prostoru ve své komediální roli. Krásná a zajímavá scéna, odehrávající se v noci. Velmi hezky pojato a zpracováno. Chvílemi až dojemné, když si člověk uvědomí, za jakých okolností a v jaké době se původní představení odehrálo.
Můžeme 100 % doporučit!
(zadáno: 21.11.2017)
Super! Skvělé představení. Dlouhotrvající potlesk ve stoje a hlasité ovace si herci zcela zasloužili.
(zadáno: 20.2.2018)
(zadáno: 19.1.2020)
Odvážné, vtipné, zajímavé....Moc jsme se nasmáli a pobavili. Herci hráli naplno a s nasazením. Pár procent musíme strhnout za písničku, která se vůbec nevztahovala k ději a byla tam zařazena zřejmě proto, aby si paní Šinkorová zazpívala. Jinak všichni herci, i paní Šinkorová, hráli skvěle. Bohužel, liberecké publikum tento výkon tak moc neocenilo a při děkovačce jsme stáli jen my a pár lidí. Škoda, herci si to za svůj výkon určitě zasloužili.
(zadáno: 23.10.2019)
První půlka představení až tak vtipná a zajímavá není. Zato po přestávce se děj rozjede opravdu překvapivým způsobem. Velice zajímavý a neotřelý námět, skvěle zahraný. My jsme viděli hru s Patricií Solaříkovou a musíme moc pochválit její výkon. Proměňovala se nám před očima a každou polohu své role si vychutnala a opravdu dobře zahrála. Doporučujeme! Je to zase něco trošku jiného, než jsme zvyklí v divadlech vidět.
(zadáno: 25.1.2019)
Na toto představení jsem se velmi těšila a očekávala jsem mimořádný zážitek. Bohužel, asi jsem opravdu čekala příliš mnoho. Herečkám nebylo rozumět a mluvily potichu. Děj nám tak nějak unikal, že jsme vlastně moc nechápali o co přesně jde. Kdo koho znásilnil, kdo byl Jack a jakou roli v příběhu sehrála Serena? Proč se vlastně syn zabil.....Také jsem se velmi těšila na Kairu, ale alternovala p. Stanková, které jsme její roli vůbec nevěřili. Byla tak nějak divně nepřirozená. Procenta jen za kvalitní herecký výkon p. Cibulkové.
(zadáno: 17.5.2016)
Dobře jsme se pobavili. Roztomilá byla hlavně Naďa Konvalinková. Herci se několikrát sami odbourali a Naďa se spletla při oslovování Anity - oslovila ji svým jménem ze hry. Byla to legrace od začátku do konce. Povedená hra a herci hráli s chutí a s nasazením.
(zadáno: 27.11.2017)
Představení se nám moc líbilo. Naladilo nás na vánoční čas. Téměř vyprodané divadlo plné nadšených dětí, které se smály a držely zvířátkům palce, aby vše dobře dopadlo. Milá pohádka, zpestřená výborným zpěvem začínající herečky a zpěvačky Marcely Laurinové. Příběh pojatý opravdu netradičně a vtipně. Na závěr se mohly děti vyfotit s hrdiny příběhu - Oslíkem, Volečkem a Ovečkou Agnes přímo na jevišti /a zájem byl veliký/. Nenechte si ujít, rozhodně doporučujeme!
(zadáno: 15.1.2020)
Toto nezapomenutelné představení jsem shlédla již podruhé. Poprvé v roce 2013. Bála jsem se, že hra po letech něco ze svého kouzla ztratí, ale opak byl pravdou. Bára měla jen jiný účes a neměla kulaté brýle. Ale nasazení a energie byla stejná a ještě mnohem vyšší. Opět absolutní bomba a neuvěřitelné ovace. Liberecké divadlo F.X.Šaldy vyprodané do posledního místa. Závěrečný potlesk ve stoje a nadšené hlasité projevy obecenstva mě až dojaly. Bára byla roztomilá a chvílemi hlasem i gesty připomínala svého tatínka. Vyzdvihnout musím i výkon Libora Jeníka a Jarmily Vlčkové. 100 % doporučujeme! (více v článku na blogu)
(zadáno: 29.4.2016)
Těšila jsem se na Martina Zounara - nezklamal. V roli komorníka, který se musí starat o plyšového psa, byl samozřejmě vtipný. Ale celá hra byla, jakoby ji soubor hrál už léta a tak nějak automaticky. Vypointování situací trochu násilné a narychlo. Od vyvrcholení zápletky bych čekala víc.
(zadáno: 3.5.2016)
Kdo by čekal klasickou situační komedii s třeskutým humorem a smíchem od začátku do konce, bude zklamán. První část je trochu méně záživná, protože divák, který neviděl film a na hře je poprvé, moc nechápe o co vlastně jde. O první půlce někteří netrpělivci i opustili svá místa. Ale kdo si počkal, dočkal se opravdu zajímavého rozuzlení. Děkujeme za skvělý zážitek a Martina Stránského v hlavní roli chválíme. Byl úžasný - ostatně jako vždy.
(zadáno: 11.11.2018)
Bláznivá až šílená hra.Tomu odpovídala psychedelická scéna i kostýmy. Zasmáli jsme se, pobavili. Hru doporučujeme. Opět velmi kvalitní výkony našeho souboru. Martin Polách již tradičně nejlepší, ale za pochvalu stojí i výkony Jany Vojtkové a Martina Stránského. Vyzdvihnout musíme i představitelku chudáka slečny, která se ucházela o místo sekretářky v blázinci a poté skončila sama jako šílenec v nákupním vozíčku a na chvilku byla i v roli hotelového portýra - Barbory Bezákové. Ale na hru "Rodina je základ státu" tato komedie nemá.
(zadáno: 15.11.2019)
Toto představení jsme navštívili již dvakrát a chystáme se i potřetí. Naprosto skvělé. Obdivujeme výkony pana Polácha i pana Kupky. Lepší než film!
(zadáno: 26.10.2018)
Skvělé představení. Nemám za co bych strhla procenta. Snad jen, že představitel šerifa nebyl moc slyšet. Zlata Adamovská podala naprosto fascinující a vyčerpávající výkon. Ani chvíli jsem se nenudila, což se mi občas při zájezdových představeních stává. Scéna zajímavě sestavená. Zlata tam prochází celým domem od verandy po ložnici a kulisy se otáčí s ní. Zasloužila by si ovace ve stoje, leč liberecké publikum se zřejmě ostýchalo a postavila se jen půlka obecenstva. Škoda! Herečka by si to právem zasloužila.
(zadáno: 26.10.2018)
Kdybych mohla, dala bych 200% tomuto šílenému představení a fascinujícímu zážitku. Vůbec jsme netušili, na co vlastně jdeme. Nikde jsem nemohla najít žádné recenze nebo popis hry. O to bylo překvapení větší. Proto ani já zde nebudu prozrazovat o co vlastně šlo. Jen představení doporučuji lidem, kteří mají smysl pro humor a chtějí se pořádně pobavit, odreagovat a zasmát. A možná na konci i zatančit si. Dámy si zasloužily ovace ve stoje, leč Liberec se zřejmě opět styděl a postavila se jen hrstka lidí. Ale potlesk byl bouřlivý! Ráda bych viděla znovu.
(zadáno: 23.10.2019)
Nebylo to nejhorší představení, ale ani nejlepší. Neurazí, nenadchne....Původně jsem chtěla dát jen 50 %, ale přidávám 10 % za rozházené bonbónky, po kterých lidé po skončení představení klouzali a padali /to jsme se zasmáli/. Seděli jsme v první řadě a schytali jsme studenou spršku od pana Rodena, který skočil do vany plné studené vody /chudák/. Překvapila nás paní Krausová, jejíž hlas byl v této hře daleko vyšší a monotónnější než obvykle. Na rozdíl od pana Rodena měla daleko víc textu a klobouk dolů, vše odříkala perfektně, bez zaváhání a bez přebretů. Pan Pěknic měl bohužel jen malou roli.
(zadáno: 22.11.2017)
Vtipné, originální, dobře obsazené, skvěle jsme se bavili a zasmáli. Samotní herci se odbourali tak, že nemohli chvilku dál hrát, ale vše v pohodě zvládli. Tento způsob humoru se nám líbí, doporučujeme všem, líbilo se i starším věkovým kategoriím. Film se nám také líbil, ale hra má trošku jinou atmosféru.
(zadáno: 29.4.2016)
Strašná legrace! Od začátku do konce jsme se výborně bavili. Skvělé výkony. Zvlášť pana Martina Polácha je potřeba vyzdvihnout. Líbila se nám i výborná Markéta Tallerová a zaujala nás i Michaela Foitová v roli Checcy - dokonale si tuto roli užívala a my s ní.
(zadáno: 18.2.2019)
Pokud chcete, aby se vaše děti seznámily s historií naší vlasti vtipně, s nadhledem a srozumitelně, určitě si nenechte toto představení ujít. Bavit se budou nejen vaše ratolesti, ale i vy si připomenete něco, co vám z hodin dějepisu uniklo. Dětem se líbily Lucké války /nejraději by se samy zapojily do bitvy/, Šemík, myška a lípa. Vtipný byl nástup Praotce Čecha, který nás donutil ke spolupráci. Mráz nám běhal po zádech při áriích Smrtky zazpívané talentovanou zpěvačkou a herečkou Marcelou Laurinovou. Představení je vhodné spíše pro starší děti. Děkujeme za skvělý zážitek a moc doporučujeme!
(zadáno: 29.10.2018)
Herecké výkony výborné, téma docela zajímavé, jen některé vulgární výrazy byly zcela zbytečné. To zážitek opravdu snižovalo. Zdálo se mi, že někteří až přehrávali. Stačilo by trošku ubrat, aby výsledek nebyl hysterický. Oceňuji Janu Paulovou za improvizaci a kontakt s diváky. Chválíme Simonu Lewandowskou! Překvapila, v tak mladém věku má našlápnuto na výbornou komediální herečku. Za nás byla z celého hereckého souboru nejlepší a nejvýraznější. V Liberci částečný potlesk ve stoje. Představení bez přestávky, což bylo znát na výkonech herců i na pozornosti diváků.

Další stránky hodnocení: 1 2 >