Profil uživatele

Screamingsun

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (5)
Jiří Koula: 18 % (18)
Pavla Haflantová: 18 % (6)
Jiří Landa: 19 % (21)
Helena Grégrová: 20 % (17)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.4.2017)
Jedna z lehčích inscenací DD. Režie, aranžmá a zejména herecké výkony vynikající. Výborně jsem se bavil a bylo vidět, že i herci si to užívají.
(zadáno: 25.2.2016)
Nápaditá scéna, vesměs výborné herecké výkony. Hra nemá ani tak děj, je to spíš sled scének, ale nosné téma ani hlubší myšlenka nechybí.
(zadáno: 24.2.2016)
Výborně namíchaný koktejl komedie a tragédie. Na představení jsme šli bez jakékoli průpravy, takže jsme absolutně netušili, co nás čeká, což zážitek ještě umocnilo. Nebudu spojlerovat, jen bych podotknul, že nechápu, čemu se polovina diváků v poslední třetině hry smála - nás spíš mrazilo. Výborně napsané, výborně zahrané - zejména M.Myšička a K.Melíšková.
(zadáno: 9.6.2017)
Káry máry! Vtipné dialogy, jednoduchý děj, nějaké hlubší sdělení by se taky našlo, ale všechno lze zastřešit skvěle sehranými herci, kteří vytáhli mírně nadprůměrnou hru do 100% výšin. Díky!
(zadáno: 12.3.2016)
Krásně vyvážená parodie a pocta. Ačkoli tramping nikdy nebyl můj šálek čaje, představení jsem si skvěle užil. Titulní duo Panzner - Příkazký fungovalo bezvadně.
(zadáno: 28.4.2017)
Pokud předlohu neznáte, bude se vám představení líbit o to víc. Střet pohlaví, generací a dvou odlišných světů s třaskavým závěrem. Herecké výkony obou hlavních protagonistů na jedničku.
(zadáno: 25.2.2016)
Silná inscenace, zejména díky scéně a Janě Strykové. Tempo je vysoké, nenechá vás vydechnout.
(zadáno: 25.2.2016)
Čekal jsem, jak si tvůrci poradí s dramatizací korespondence a musím říct, že obdivuhodně. Zaujal mě zejména V.Vašák, ale všichni tři protagonisté zvládli těžké téma na výbornou. Z divadla jsem odcházel hluboce zasažen do detailů rozebraným vztahem V+W.
(zadáno: 24.3.2016)
Vtipné pásmo skečů rozebírající zákoutí (nejen) ženské duše. Chemie mezi Marthou a Annou funguje na výbornou.
(zadáno: 25.2.2016)
Všechny stránky představení na výbornou - dramatická, hudební, pohybová. Závěrečná písnička mě dostala.
(zadáno: 25.2.2016)
Nelze říct, že by hra nebo inscenace byla špatná, ale přišla mi banální a předvídatelná. Možná jsem se jen nedokázal naladit na stejnou vlnu. Kvalitu držely zejména herecké výkony P.Nárožného, J.Dulavy a I.Chýlkové.
(zadáno: 28.3.2018)
Malá úchylka to tedy rozhodně není. Oceňuju herecké výkony všech zúčastněných, hra samotná mě však nějak minula.
(zadáno: 7.3.2016)
Velké očekávání, velké zklamání. Hra úplně o ničem, bylo mi až trapně. Eva Holubová a Bob Klepl hrají svůj vysoký standard, ale to nemůže zoufalost textu zachránit.
(zadáno: 28.4.2016)
Zatím nejslabší rubínovská inscenace. Sem tam vtipnej moment, ale žádnej děj, natož myšlenka. Nebo jsme ji aspoň nepochytili.
(zadáno: 1.2.2018)
Skvělá mrazivá hra, výborná scéna, úžasný výkon J.Vlasáka v hlavní roli. Postupná ztráta orientace ve hře koresponduje s postupem nemoci hlavní postavy a její ztrátou orientace v životě. Zasloužená standing ovation.
(zadáno: 25.2.2016)
Chvíli mi trvalo se do hry dostat, ale pak mě zcela pohltila a stálo to za to. Nápaditá scéna a originální režijní pojetí. Jan Cina podal neuvěřitelně uvěřitelný výkon, až bych skoro řekl, že zastínil ostatní. Skvělá netradiční detektivka, výborná adaptace.
(zadáno: 17.5.2017)
Sled nenavazujících scének, z nichž některé mají sdělení více, některé méně. Nemůžu se zbavit pocitu, že toto sdělení mají mít všechny, proto nezastírám, že jsem jich minimálně polovinu nepochopil. Výkony herců na vysoké úrovni, dramaturgie pokulhává. Podobně inscenovaná Anamnéza se mi však líbila moc...
(zadáno: 25.2.2016)
Absurdní humor par excellence. Sdělení bylo přebito neuvěřitelně vtipnými scénami a dialogy, které si herci vyloženě užívali. Dlouho jsem se v divadle tak nesmál.
(zadáno: 21.6.2019)
Vynikající hra plus dobré herecké výkony rovná se krásný divadelní zážitek
(zadáno: 18.2.2019)
Napínavý příběh do posledního okamžiku, skvělé herecké výkony. Konverzační hra výborně se hodící do komorního prostředí divadla Ungelt.
(zadáno: 13.2.2020)
Viděl jsem původní inscenaci na Kladně, kde jsem se bavil mírně víc. Ale pořád je to úlet!
(zadáno: 6.3.2017)
Nejsem fanoušek fotbalu, inscenace má však dostatečný přesah a navíc s vynikajícím podáním L.Hampla jsem se nenudil ani chvíli. Díky!
(zadáno: 25.2.2016)
Inscenace mi přijde trochu přeceňovaná. Přiznám se, že ne vše jsem pochopil (proč má Univerzál kostým stromu?), ale i tak jsem se dobře bavil. Petr Jeništa vynikající.
(zadáno: 25.2.2016)
Hra sama o sobě je o ničem. Bob Klepl zachraňuje, co se dá a donutí diváky, aby neodešli. Jeho projev má takovou moc, že by mohl přehrát i domovní řád a stálo by to za dokoukání. Přeju mu lepší příležitosti.
(zadáno: 6.3.2017)
Inspirováno skutečným příběhem, doporučuju si před představením o experimentu něco přečíst. Všichni tři herci byli skvělí, nelze vyzdvihnout žádného. Inscenace rozhodně byla hlubší, než povrchně zábavná. Kombinace stejných scén, vyprávěných z různých pohledů, mě bavila nejvíc. Po Přirození moje druhá srdcovka v Rubínu. Díky!