Profil uživatele

Senora

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (6)
Lukáš Dubský: 12 % (5)
Michal Novák: 13 % (6)
Helena Grégrová: 17 % (7)
Jiří Landa: 17 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

 <  1 2
(zadáno: 10.3.2014)
(zadáno: 2.7.2016)
Sada dobrých scének, neuměle propojených. Jinak tedy děti by dali 100%, těm se to líbilo moc. Mě místy nadchlo, místy průšvih. Celkově to chtělo nějak dotáhnout.
(zadáno: 28.2.2016)
Celý rok koukám na plakáty s upoutávkou na tuto hru a musím říct nenalákaly mě. ALE shledávám je opravdu vtipnými až po shlédnutí hry. Pro mě opravdu překvapení. Milujeme komedie, smějeme se sami sobě, jací jsme byli nebo mohli být a to ulehčení, že je to za námi.
My jsme se bavili a babička při odchodu prohlásila, tak jsem zase o pár let mladší, takže tak.
Pozn. Opravdu by mě zajímalo, jak to pochopí někdo o pár let mladší. Bude to brát jako velkou nadsázku a přehánění?
(zadáno: 15.4.2017)
Neskutečný zážitek. Dochází mi slova. Tohle se prostě jednoznačně povedlo, nemůžu přesně říct čím to je, ale energie to byla neskutečná. Asi kombinace všeho dohromady. A pak, že vážná témata netáhnou. Tohle opravdu stojí za to. Všichni mají můj obdiv.
(zadáno: 12.3.2015)
Výborné. Scéna super, vtipné. Konečně se využili "hejblata" na jevišti - loď byla úžasná. Nejlepší byl psí dečka a mafiáni. Radek Štědronský Shejbal je boží skoro vždycky, ale tohle "je na Oskara".
(zadáno: 21.10.2018)
výborné
(zadáno: 4.2.2016)
Tak tohle představení samo o sobě je plné rozporů. Něco je super, něco prima, něco je otřesné. Že se mluví sprostě mi vůbec nevadí, to k fotbalu patří, to bylo spíš prima, jinak by to bylo zkostnatělé. Dva příběhy lásky, oba pěst na oko. Milostné scény byly trapné. Děj by se mi líbil obecně kolem fotbalu a netříštit ho. Gól byl úžasnej, Sekáč trávy taky, Fanoušci OK. Nebylo slyšet přes muziku slova a zpěvákovy vypadával mikrofon. Dobrá, slova nebyla duchaplná, ale to je fotbal ne filosofie, to beru. Opravdu smíšené pocity.
(zadáno: 30.4.2018)
Výborné ve všech směrech. Hlavní pro mě byla srozumitelnost, kdo ke komu patří, protože na rozdíl od většiny, bylo toto mé první setkání s muzikálem.
(zadáno: 16.1.2017)
Nevím, čim to bylo, ale chvílemi nebyl slyšet zpěv, hlavně na začátku, jako kdyby zapínali mikrofony později nebo zpěváci přidali, takže často někdo zpíval sólo, ale nebylo poznat kdo, teprve až zapnul mikrofon nebo zpěvák přešel dopředu.
Byla jsem s dětmi na dětské předplatné a pro ně to bylo tedy "výživné" :-) Jinak obdivuji paní Venuši, tak se s takovým gustem zhostí každé role a zazáří, klobouk dolů.
 <  1 2