Profil uživatele

Senora

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (5)
Michal Novák: 13 % (6)
Lukáš Dubský: 15 % (4)
Jiří Landa: 17 % (15)
Pavel Širmer: 18 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 11.3.2017)
(zadáno: 10.3.2014)
(zadáno: 2.6.2018)
Za mě opravdu naprostá bomba. Nemůžu souhlasit s výtkami ostatních recenzentů na adresu hlavního představitele. Buď se hodně zlepšil, ale přízvuk minimální a rozumět bylo všemu. Pohybově měl svůj styl, ale hlavně, byl uvěřitelný a měl tah na branku. Moc se mi líbil.
Scéna výborná. Tanec výborný, taneční vtípky se mi moc líbili, takové ty krátké taneční "dokreslovací" čísla v pozadí. Přesné načasování vtipů a vtípků. Všechno pěkně sladěné. V roli agenta Martin Šefl, gratuluji, konečně dostal příležitost to pořádně rozjet.
Má to nápad, styl a spád.
(zadáno: 28.2.2016)
Dobré, skvělé. To je přesně to představení pro ty, kdo nemají rádi moderní pojetí a milují klasiku. Nádherná show, na kterou můžete vzít vnučku i pozvat babičku a oběma se to bude líbit. Scéna výborná, přestavby (pravda moderní, ale neruší) osvěžující. Všichni výborní, byla jsem i s dětmi a byly nadšené.
Zážitek jako když se koukáte na opravdu dobrý film pro pamětníky.Těch 80% je pocitově, jinak opravdu není co vytknout.
(zadáno: 19.1.2015)
(zadáno: 14.6.2018)
Výborné. Vybalancované a vymazlené představení.
(zadáno: 12.3.2017)
Jo, takhle se dělá konverzační drama. Je to zábavné, je to vážné a je to svěží.
(zadáno: 12.3.2015)
(zadáno: 20.9.2020)
Tenhle soubor už mě dlouho baví. Bez větších potíží mezi ně zapadnou hosté, ale pozorovat jednotlivé členy, neboť za tu dobu už je člověk viděl v ledasčem, je další zábava. Ten vývoj od neznámého nenápadného herce po úžasnou hlavní roli a to není jen tento muzikál a jeho hlavní představitel. Myslím, že to dospělo do stádia, že tihle muzikáloví herci jsou naši a my jim fandíme a tohle představení je jedno z mnoha dost vydařených. Představení je nabité a všichni hrají, jak o život a je z toho cítit nadšení.
(zadáno: 12.3.2015)
Optikou obyčejného člověka, který o tom muzikálu nic nevěděl, určitě je dobré vědět, že to nemá děj. Poprvé jsem to nevěděla a hrozně mě frustrovalo, že nechytám děj. Úplně mi to zkazilo zážitek. Podruhé o moc lepší, to jsem si užila více. Děti opravdu nadšené, ty by daly 200 %.
(zadáno: 2.6.2015)
(zadáno: 18.2.2018)
Provařený bulvární příběh, to je pro mě mínus tohoto muzikálu. Nemohla jsem se zbavit pocitu, že všechno šlape, je dobré, herci, hudba, orchestr atd., ale moc bych si přála, aby nastudovali něco jiného. Chápu, že je to můj problém, ale tak na to padne pár procent hodnocení směrem dolů.
Vážně dobře tentokrát působí, jak se herci pohybují v hledišti, to publikum vždycky trochu znervózní a rozlije se vlna neklidu. Která sem patří, navíc klauni představují za maskou kohokoliv z nás, jsou pozorovatelé děje a zároveň aktéři. (Sprostá píseň o sexu byla mimo mísu. Jako facka, která nesedla.)
(zadáno: 11.3.2017)
1 2  >