Profil uživatele

Sherly

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 7 % (7)
Helena Grégrová: 14 % (41)
Jiří Koula: 15 % (41)
Jiří Landa: 15 % (48)
Pavel Širmer: 15 % (43)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 5.1.2013)
Neuvěřitelný zážitek, nikdy jsem nevěřila, že se v divadle může odehrát takové drama/psycho, scénář hry, zpracování (hudba, scéna) a v neposlední řadě skvělí herci z této hry udělali neopakovatelný zážitek! doporučuji všemi deseti...
(zadáno: 5.1.2013)
Neuvěřitelně vtipná a svižná komedie! Hudební doprovod, střídání scén a skvělí herci jsou zárukou toho, že se ani minutu nenudíte. Takhle jsme se v divadle dlouho nenasmáli, díky za toto představení!
(zadáno: 12.9.2013)
Takhle jsem se v divadlo dlouho nenasmála, výborná scéna, herci, ke konci trochu úlet, ale i tak... DOPORUČUJU :D
(zadáno: 5.1.2013)
(zadáno: 5.1.2013)
Hra nemá ve Zlínském divadle důstojného protivníka, viděla jsem ji všechovšudy šestkrát a kdyby ji nepřestali hrát jdu znova...
Neuvěřitelně krásné zpracování, doprovodná hudba, scéna a herecké výkony, především výkonu P.Hřebíčkové uděly z tohoto představení to nejlepší co jsem kdy viděla!
(zadáno: 10.12.2019)
(zadáno: 19.5.2017)
Moc povedené představení, sice jsem se alternativního divadla trochu bála, ale je to opravdu vtipný a přitom aktuální kus, moc jsme se pobavili! Hercům role opravdu sedly, scéna a hudba to jen perfektně dokreslila. Dopořuju tenhle kus kde můžu!
(zadáno: 12.2.2018)
(zadáno: 24.3.2015)
K dokonalosti stačilo jen málo... Skvělá scéna, hudba, zpracování, Petra... doporučuju!
(zadáno: 26.1.2017)
Báječný zážitek z prostoru divadla ve Vodičkově ulici, vejdete do pasáže 32 a čekájí vás u dveří zhruba v půlce chodby, nikam dál nebluďte ;) Představení doporučuju, úžasní herci!
(zadáno: 12.10.2017)
(zadáno: 5.1.2013)
(zadáno: 5.1.2013)
Skvělé představení, všestraní zapálení herci, vtipné a svěží představení, doporučuji, možná se nám z nich jednou vyrostou nový cimrmani ;).
(zadáno: 12.2.2018)
krásné, smutné, Hofmann je bůh
(zadáno: 9.10.2013)
Když skvělí herci hrájí i téma, které Vám příliš nesedne s divadla neodchazíte zklamaní... smutné, vtipné, vyhrocené a místy hodně uřvané (takhle se myslím v divadle žádní herci ještě nepoprskali :)
(zadáno: 5.1.2013)
Trojan a jeho role prostě neopakovatelná, výborně se pobavíte, ale nečekejte nějaké silnější zážitky, prostě se jděte zasmát :)
(zadáno: 19.3.2013)
(zadáno: 12.10.2017)
(zadáno: 19.3.2013)
Moc povedené, chytré a vtipné představení, doktor Struna prostě bezchybný, všem doporučuji!
(zadáno: 22.9.2016)
Jako rozhlasova hra na prknech divadla prijemna zmena, dej je na pocatku mirne zmatecny, taky je tolik veci jakych si vsimat, abych pochytila vsechny vychytavky potrebovala bych to videt znova. :) Dej je opravdu brakovy nicmene gradovani hry je nesmirne vtipne, upir dokonaly a bitka vic nez povedena! Doporuju, pobavite se!
(zadáno: 19.5.2017)
Obdivuju ty herce! Tenhle kus budete asi chvíli rozdýchávat, připravte se na něco co jste v divadle asi ještě neviděli, repsektive za začátku je to ultra ujeté a pak to začne dávat smysl a je pravda, že se zasmějete, ale pak vám to přijde prostě strašné, ale jak říkam ti herci... to jsou neuvěřitelné výkony. Doporučju odvážným!
(zadáno: 22.4.2014)
Je to něco jiného (rozdělení diváků), tajemného(scény), strašidelného (příběhy), každý kus je dobrá (každému se líbil jiný, a všem vlastně všechny), závěrečný skřivan už jen potěší, fakt dobré, doporučuju, děkujeme a příště znova!
(zadáno: 10.2.2019)
(zadáno: 19.5.2017)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>