Profil uživatele

Sherly

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 12 % (14)
Helena Grégrová: 14 % (44)
Jan Pařízek: 15 % (41)
Jiří Koula: 15 % (41)
Jiří Landa: 15 % (49)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.1.2013)
Trojan a jeho role prostě neopakovatelná, výborně se pobavíte, ale nečekejte nějaké silnější zážitky, prostě se jděte zasmát :)
(zadáno: 5.1.2013)
Skvělé představení, všestraní zapálení herci, vtipné a svěží představení, doporučuji, možná se nám z nich jednou vyrostou nový cimrmani ;).
(zadáno: 19.5.2017)
(zadáno: 6.10.2021)
Opravdu se pobavite, nejvic to zachranuje Tom, svedek v podani pana Kaliny! Uzasny talent! Kdyz se chcete jit do divadla pobavit a odpocinout si urcite doporucuju.
(zadáno: 12.9.2013)
Takhle jsem se v divadlo dlouho nenasmála, výborná scéna, herci, ke konci trochu úlet, ale i tak... DOPORUČUJU :D
(zadáno: 22.4.2014)
Je to něco jiného (rozdělení diváků), tajemného(scény), strašidelného (příběhy), každý kus je dobrá (každému se líbil jiný, a všem vlastně všechny), závěrečný skřivan už jen potěší, fakt dobré, doporučuju, děkujeme a příště znova!
(zadáno: 5.1.2013)
První polovina slabší, scény s netvorem ke konci první půlky vyloženě tragické. Druhá polovina představení byla mnohem lepší, ke konci až vyloženě mrazivá!!! a pokud se necháte unést atmosférou celkový dojem ze hry bude kladný.
Hudba k představení byla vyborna, tedy až na část u zrodu netvora, která nám tam vyloženě nesedla, ale jinak to byla celkově zajímavá hra se skvělými hereckými výkony!
(zadáno: 20.10.2022)
Napaditost, krasne kostymy a neotrelost hre nelze uprit, ale uvodni debatu nezvlada sledovat ani napoveda, a po 5 minutach jste ve verzich baje uplne ztracení, tudiz vypnete a  dalsich 10 minut debaty uz nevnimate. Zdlouhava prestavba podia hre pak na tempu rozhodne neprida, a kdyz se konecne na scene objevi Perseus a ostatni, s hruzou sledujete podivne dialogy a akce, a nadeje na zlepseni pomalu vyprchava. Povedenejsi druha pulka a konec pravda pekne graduje, ale pachut prvni pulku uz neprekryje. Nezatracovala bych to uplne, ale je to trochu veltsi alterna nez jste cekali. PS: spunty do usi sebou.
(zadáno: 12.10.2017)
(zadáno: 24.3.2015)
K dokonalosti stačilo jen málo... Skvělá scéna, hudba, zpracování, Petra... doporučuju!
(zadáno: 12.2.2018)
(zadáno: 23.2.2022)
Bylo to zabavne, bylo to akcni, bylo to skvele zahrane a ja jsem nadsena, co mame na katedre za talenty. Prvni pulka s  paradoxem obdivu k "hrdinovi" muze byt az deprimujici, ale celkove je to proste komedie, a vysledek byl moc fajn. Uzijte si to!
(zadáno: 27.3.2022)
Hodinka a pul utece jak voda! Skvele, uplne se prenesete do Nemecka te doby! A muze se to stat znova!
(zadáno: 22.9.2016)
Jako rozhlasova hra na prknech divadla prijemna zmena, dej je na pocatku mirne zmatecny, taky je tolik veci jakych si vsimat, abych pochytila vsechny vychytavky potrebovala bych to videt znova. :) Dej je opravdu brakovy nicmene gradovani hry je nesmirne vtipne, upir dokonaly a bitka vic nez povedena! Doporuju, pobavite se!
(zadáno: 12.2.2018)
Hmm... původně jsem si myslela, že to je americká hra.. a on to napsal Čech, proč proboha? :) Zábavné? Asi ano. Hra jak pro koho? Asi ano. Je třeba hrát kusy s takovými tématy? Asi ano. Herci jsou skvělí? Asi ano. Bude vás to bavit? Asi ano.. Nějak moc asi...
(zadáno: 5.1.2013)
Neuvěřitelně vtipná a svižná komedie! Hudební doprovod, střídání scén a skvělí herci jsou zárukou toho, že se ani minutu nenudíte. Takhle jsme se v divadle dlouho nenasmáli, díky za toto představení!
(zadáno: 8.2.2014)
Ta scéna s hudbou je prostě nepřekovatelná, herci umí, ale ten obsah už mě hlavně ke konci vůbec neoslovil, první polovina ale skvělá...
(zadáno: 27.3.2022)
Je to o nacistech, a je to fikce, coz mi trosicku vadilo, pac mate tendenci brat to jako fakta. Scena je skvela, panskemu ansamblu to v prvni pulce neskutecne slape! Bohuzel jsem se ve druhe uz pristihla ze premyslim kolikaty ze stul se to prostira, coz neni ideal. Nicmene hra je to povedena a urcite si to uzijete!
(zadáno: 12.2.2018)
(zadáno: 12.2.2018)
(zadáno: 5.1.2013)
Hra nemá ve Zlínském divadle důstojného protivníka, viděla jsem ji všechovšudy šestkrát a kdyby ji nepřestali hrát jdu znova...
Neuvěřitelně krásné zpracování, doprovodná hudba, scéna a herecké výkony, především výkonu P.Hřebíčkové uděly z tohoto představení to nejlepší co jsem kdy viděla!
(zadáno: 5.1.2013)
(zadáno: 19.3.2013)