Profil uživatele

Síma

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (36)
Jiří Landa: 11 % (114)
Anežka Kotoučová: 13 % (12)
Lukáš Dubský: 13 % (36)
Pavel Širmer: 13 % (79)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 19.3.2013)
(zadáno: 18.3.2013)
Vynikající Eliška Balzerová!!! BRAVO!!
(zadáno: 13.3.2013)
55% Hra spíše pro studiový prostor.Režie M.Glasera začínají svým rukopisem splývat.O.Veselý podává výkon lehce nad průměrem, T.Branna je nejslabším článkem.
(zadáno: 10.3.2013)
Co to je?????
(zadáno: 28.2.2013)
Krásná hra,Ale chtělo by to více emocí.Pan Lupták jimi šetří.Škoda.
(zadáno: 28.2.2013)
Představení ničím nepřekvapí.Elsnerová a Blažek jsou zajímavý pár.Strašný je výkon Marka Holého.To je šmíra.Anděl pobavil.
(zadáno: 24.2.2013)
Velké zklamání.
(zadáno: 15.2.2013)
Zajímavý obal bez obsahu.
(zadáno: 13.12.2012)
65% Milé,úsměvné,hudební čísla výborná,jen činoherní výstupy pokulhávají.
(zadáno: 13.12.2012)
Nuda,nuda,nuda
(zadáno: 13.12.2012)
Rozpaky....
(zadáno: 5.12.2012)
Skvělé,paráda!
(zadáno: 5.12.2012)
Hra není příliš dobrá,ale nasadit ji byl skvělý počin.Herečky jsou výborné a dojímají svým nasazením a osobním vkladem! BRAVO!!!!
(zadáno: 5.12.2012)
Dost nuda,bohužel.
(zadáno: 25.10.2012)
Výborná Dasha,tradičně Lucie Bílá.Ale neoslnilo.
(zadáno: 25.10.2012)
65%,dobrý pokus,ale hlavní představitel(M.Novotný) mne neoslovil.Na tuto roli se nehodí.Výborný J.Meduna,Proč K.Brožová?muzikál Donaha mel větší náboj.
(zadáno: 17.6.2012)
Smutek...
(zadáno: 17.6.2012)
55%..místy dost nudné,herecky nevyvážené
(zadáno: 17.6.2012)
(zadáno: 8.4.2012)
(zadáno: 7.4.2012)
Zážitek!Skvělé herecké výkony I.Trojana a M.Krobota.
(zadáno: 2.4.2012)
Podprůměrné,nevyvážené herecké,pěvecké i taneční výkony.M.Písařík je dobrý,ale neoslní.
(zadáno: 23.3.2012)
Moderní,současné představení,zajímavý a nadějný Jan Hušek.Tradičně výborná Daniela Bambasová.Jan Dvořák, Václav Liška i Pavel Oubram vtipně oživují.Jen Teresa Branna nezvládá svou roli a místy působí hodně amatérsky.