Profil uživatele

Síma

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 10 % (36)
Jiří Landa: 11 % (114)
Anežka Kotoučová: 13 % (12)
Lukáš Dubský: 13 % (36)
Pavel Širmer: 13 % (79)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 19.3.2013)
(zadáno: 10.4.2013)
Vyrovnané a vtipné představení,krásné kostýmy.Nejvíce zaujmou T.Drápela,R.Nevěčný a D.Bambasová.Čarodějnické trio trochu kazí přehrávání L.Krčkové.
(zadáno: 13.4.2013)
Výborná hra,skvělý M.Hruška a O.Volejník,vlastně celý pánský soubor,L.Krčková (už skoro tradičně)přehrává a T.Branna je poddimenzovaná.Silný závěr.
(zadáno: 21.3.2014)
75%krásné,poetické,obrazové divadlo.Hudební a výtvarná složka jsou na vysoké úrovni.Zajímavý výklad hlavních tří postav.Yerma D.Verzichové je čistá,naivní.Škoda,že nezvládne sdělit víc emocí.Výborný P.Oubram a zajímavý J.Hušek.M.Topferová dodává tajemno.D.Bambasová zazáří svojí živočišností.
(zadáno: 26.3.2014)
Bez K.Dobrého by to bylo 50%.Jeho výkon je strhující.
(zadáno: 16.6.2011)
(zadáno: 5.8.2011)
Výborná režie,scéna,hudba,kostýmy.Skvělý Macbeth/o.Volejník/,výborné čarodějnice,velmi špatná Lady Macbeth/V.Hlaváčková/.To ,bohužel,zkazilo celkový dojem.
(zadáno: 9.10.2011)
Zajímavé představení a souhra všech herců,až na paní Žilkovou,..to je katastrofa.
(zadáno: 15.10.2011)
(zadáno: 19.12.2011)
Nemá to šťávu!
(zadáno: 12.1.2012)
(zadáno: 18.3.2012)
Taneční složka převažuje nad pěveckou a hereckou.
(zadáno: 18.3.2012)
Zajímavé,ale něco tomu chybělo.Paní Žilkové sluší tato poloha.
(zadáno: 25.10.2012)
65%,dobrý pokus,ale hlavní představitel(M.Novotný) mne neoslovil.Na tuto roli se nehodí.Výborný J.Meduna,Proč K.Brožová?muzikál Donaha mel větší náboj.
(zadáno: 25.10.2012)
Výborná Dasha,tradičně Lucie Bílá.Ale neoslnilo.
(zadáno: 13.12.2012)
65% Milé,úsměvné,hudební čísla výborná,jen činoherní výstupy pokulhávají.
(zadáno: 28.2.2013)
Krásná hra,Ale chtělo by to více emocí.Pan Lupták jimi šetří.Škoda.
(zadáno: 12.6.2013)
Hra není dobrá,ale představení je milé a pohodové.Krásné kostýmy.Výborný T.Drápela,R.Nevěčný.Z malých rolí zaujmou D.Bambasová,M.Hruška a T.Kupcová.
(zadáno: 12.6.2013)
Milé,klidné,poetické.Výborný J.Vlasák,V.Marek,D.Batulková.