Profil uživatele

Slavek53

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 8 % (41)
Kateřina Jírová: 9 % (7)
Anežka Hrebiková: 10 % (24)
Helena Grégrová: 10 % (43)
Lukáš Dubský: 10 % (37)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 26.5.2015)
Anamnéza - Divadlo Na zábradlí: 60 %
(zadáno: 28.12.2016)
Audience u královny - Národní divadlo: 60 %
Skvělá Iva Janžurová, hra sama o sobě nevzrušivě plyne a je zbytečně dlouhá.
(zadáno: 11.11.2016)
Don Juan - Divadlo pod Palmovkou: 80 %
Don Juan jako samolibý manipulátor. Dvojice Don Juan a sluha Sganarel ztvárněná Ondřejem Veselým a Radkem Valentou je až překvapivě současná.
(zadáno: 26.3.2018)
Élektra - Divadlo v Dlouhé: 60 %
(zadáno: 18.3.2018)
Faust - Národní divadlo: 60 %
Naprosto úžasný Mefisto Saši Rašilova a nápad s kamionem v první polovině hry (jasných 80%). Druhá byla jako když pejsek a kočička vařili dort a k nepřečkání dlouhá.
(zadáno: 4.4.2019)
Faust - Divadlo pod Palmovkou: 40 %
(zadáno: 28.5.2015)
Hamlet - Švandovo divadlo: 90 %
(zadáno: 28.5.2015)
Idioti - Švandovo divadlo: 80 %
(zadáno: 28.10.2017)
Jsme v pohodě - Národní divadlo: 60 %
Dojemná a směšná zároveň, naprosto odzbrojující Jana Boušková. Hra by možná potřebovala trochu komornější prostor, jako býval třeba Kolovrat.
(zadáno: 22.9.2015)
Kašpar H. (Dítě Evropy) - Divadlo na Vinohradech: 40 %
Velice dobrý a přesvědčivý je Lukáč Příkazký. Jinak nuda, nuda, nuda.
(zadáno: 20.2.2019)
Kouzelná země - Národní divadlo: 30 %
Ne každá Mikuláškova inscenace se povede. Za scénu Marka Cpina dávám 30%. Do divadla však chodím za příběhem a zážitkem. Tady však byla naprostá zmatenost, rozpaky a s délkou představení vkrádající se nuda. Na druhou stranu si myslím, že každý režisér má právo zkusit, co divák vydrží.
(zadáno: 20.3.2017)
Krvavá svatba - Národní divadlo: 80 %
Nádherná, vzrušující a místy nepřehledná divadelní podívaná. Zážitek.
(zadáno: 3.4.2016)
Kvidoule 3+KK - Cabaret Calembour: 70 %
(zadáno: 1.3.2019)
Kytice - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 28.10.2017)
Lev v zimě - Divadlo na Vinohradech: 50 %
(zadáno: 26.5.2015)
Loupežník - Divadlo na Vinohradech: 40 %
(zadáno: 28.3.2017)
Lucerna - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Slova chvály tu už napsali jiní. Jen zdůrazním krásnou scénu a vtipnou práci s hudbou klasiků.
(zadáno: 14.2.2016)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 80 %
Nejdříve mi vadilo dosti výrazné krácení Nezvalových veršů, na konci hry jsem však uznal, že bylo ku prospěchu dokonale sevřené a stále vpřed se řítící hry. Nádherná byla i výtvarná skoro barokní podoba inscenace. Po dlouhé době strhující divadlo od slova dívat.
(zadáno: 25.11.2017)
Maryša - Národní divadlo: 80 %
Přes sto let stará a notoricky známá hra je v této inscenaci znepokojivě současná.
(zadáno: 9.11.2015)
Misantrop - Švandovo divadlo: 70 %

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>