Profil uživatele

Slávka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 17 % (6)
Lukáš Dubský: 18 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 1.2.2017)
Příjemná oddychovka s nádhernou hudbou, milým humorem a hromadou romantiky. Mladí herci se předvedli, Eliška Jansová je naprosto skvělá, pan Jedlinský se občas podivně, až nemužně, kroutí a chvílemi je jeho Shakespeare poněkud nevěrohodný (mohlo to být premiérovou nervozitou). Velice bych vyzdvihla výkon Matěje Nechvátala, jeho Kit Marlowe je naprosto bezkonkurenční. Mohla bych dál jmenovat herce, kteří mě na premiéře potěšili (Kabeš, Stránská, Polách, Chromeček.... skoro všichni :), ale každopádně tleskám všem, včetně režiséra a určitě doporučím a znovu navštívím.
(zadáno: 10.5.2016)
(zadáno: 10.5.2016)
Velmi zajímavý námět, bohužel chvílemí je to až tak "utahané", že je to téměř k nepřežití. Chápu, že "to tak má být", ale nevidím jediný důvod, proč by měly být rozcourané i přestavby. Hra je vtipná, má nečkané rozuzlení, ale divák občas ztrácí koncentraci, nemá to tah a spád. Nicméně bych ráda vyzvedla výkon Matěje Nechvátala, coby islandského ředitele. Tuto řeč neovládám, ale znělo to úžasně věrohodně a scény s ním jsem si obzvlášť užila :)
(zadáno: 26.3.2016)
(zadáno: 26.3.2016)
Nádhera... Tleskám až mě ruce bolí. Nevím, jak to pak Kříž dělá, ale prostě mu to funguje, rozehraje i operní (přiznejme si občas trochu kamenný) sbor, témeř nikde nevyčnívá, že ten je operák, ten je činoherec, ten je muzikálovec.. Vše do sebe zapadá, je to lehké, mladé, veselé a úžasné. Obrovsky mě překvapil Dušan Růžička, Marián Mičjar a spousta dalších, orchestru to pod taktovkou Tvrtka Karloviče také šlape. Prostě - musíte to vidět :)
(zadáno: 30.11.2015)
Skvělé Ženy ;)
(zadáno: 30.11.2015)
(zadáno: 23.6.2015)
Všem musím doporučit!! Martin Polách je excelentní, Tomáš Váhala je, jako vždy, naprosto skvělý, herci v menších rolích jsou výborní. Karolína Baranová zraje jako víno. Musím zmínit geniální minimalistickou scénu, kde si divadlo vystačilo s jednou stěnou, čtyřmi židlemi, železnou oponou a lóžemi. Skvělé. Znovu tleskám a nenechám si ujít reprízu.
(zadáno: 15.6.2015)
Naprosto bezchybné představení do té doby, než přišly srnky. Pak, přiznávám, mi to přišlo poněkud trapné a nálada u mě i v celém hlediští letěla bleskově dolů. Ale pánové byli skvělí a dámy ve vedlejších roličkách (především Jana Hejret Vojtková coby úřednice Blanka) jim velmi zdařile sekundovaly. Jen co se obrním na závěrečnou scénu, vypravím se na Srnky znovu.
(zadáno: 15.6.2015)
Naprosto skvělé, Zdeněk Kupka mě velice překvapil propracovaným herectvím, Martin Polách vynikající jako vždy a i ostatní byli perfektní. Téměř jedinou výhradu mám k panu Hodnému, který byl místy špatně slyšet a byl podivně civilní.
(zadáno: 28.4.2015)
Skvělé, jen v druhém jednání je pár hluchých míst (proto 90%), ale jinak jsem se výborně pobavila, zasmála. I přes to, že představení trvá přes tři hodiny, se chystám na libereckou Maškarádu znovu.
(zadáno: 31.3.2015)
Liberecká Lady určitě stojí za to, jen bych dala pozor na aktuální obsazení. Nejde ani tak o představitelky Lízy Doolitlové, ty jsou obě skvělé, ale o obsazení Alfréda Doolitla - v podání Oldřicha Kříže je to úžasná postava (poprvé v životě jsem pochopila páně Doolitlovu přednášku o tom, proč nemá morálku, jinak mě nikdy a nikde nebavila a tudíž jsem ji neposlouchala). Pokud chytnete v obsazení pana Muchu, můžete se těšit pouze na to, že jeho výstupy přetrpíte, písně si neužijete a občas budete mít strach, že to nepřežije. Bohužel. Jinak není představení co vytknout a rozhodně půjdu znovu.
(zadáno: 19.2.2015)
Skvělé!!! Výkon pana Váhaly je naprosto neuvěřitelný, klobouk dolů.
(zadáno: 19.2.2015)
Není to žádný bombastický muzikál, ale je to milé a příjemné dílo s kvalitními herci. Strávila jsem příjemný večer a určitě si ho zopakuji.