Profil uživatele

Slávka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 18 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 19.2.2015)
Jsem naprosto nadšená, chtěla jsem napsat, že je to skvělá oddechovka, ale odcházela jsem z divadla unavená od častého smíchu. Leč lepší únavu si nemůžu přát a kdykoliv budu moci, tak se přijdu nechat unavit znovu. Velký hlubokosklon před všemi účinkujícími, za zpěv, tanec, komediantství, schopností převtělit se během chvilky do tisíce postav a i za vše ostatní. Tleskám.
(zadáno: 19.6.2018)
Pecka. Moderní úprava, která neubližuje textu, postava opovědníka, sympaticky civilní projev herců... Skvělé. Doporučuji.
(zadáno: 3.8.2018)
Moje velká srdcovka, která se k nám v září vrací v obnovené premiéře. Nemůžu se dočkat :)
(zadáno: 19.2.2015)
Není to žádný bombastický muzikál, ale je to milé a příjemné dílo s kvalitními herci. Strávila jsem příjemný večer a určitě si ho zopakuji.
(zadáno: 19.2.2015)
Skvělé!!! Výkon pana Váhaly je naprosto neuvěřitelný, klobouk dolů.
(zadáno: 31.3.2015)
Liberecká Lady určitě stojí za to, jen bych dala pozor na aktuální obsazení. Nejde ani tak o představitelky Lízy Doolitlové, ty jsou obě skvělé, ale o obsazení Alfréda Doolitla - v podání Oldřicha Kříže je to úžasná postava (poprvé v životě jsem pochopila páně Doolitlovu přednášku o tom, proč nemá morálku, jinak mě nikdy a nikde nebavila a tudíž jsem ji neposlouchala). Pokud chytnete v obsazení pana Muchu, můžete se těšit pouze na to, že jeho výstupy přetrpíte, písně si neužijete a občas budete mít strach, že to nepřežije. Bohužel. Jinak není představení co vytknout a rozhodně půjdu znovu.
(zadáno: 28.4.2015)
Skvělé, jen v druhém jednání je pár hluchých míst (proto 90%), ale jinak jsem se výborně pobavila, zasmála. I přes to, že představení trvá přes tři hodiny, se chystám na libereckou Maškarádu znovu.
(zadáno: 15.6.2015)
Naprosto skvělé, Zdeněk Kupka mě velice překvapil propracovaným herectvím, Martin Polách vynikající jako vždy a i ostatní byli perfektní. Téměř jedinou výhradu mám k panu Hodnému, který byl místy špatně slyšet a byl podivně civilní.
(zadáno: 23.6.2015)
Všem musím doporučit!! Martin Polách je excelentní, Tomáš Váhala je, jako vždy, naprosto skvělý, herci v menších rolích jsou výborní. Karolína Baranová zraje jako víno. Musím zmínit geniální minimalistickou scénu, kde si divadlo vystačilo s jednou stěnou, čtyřmi židlemi, železnou oponou a lóžemi. Skvělé. Znovu tleskám a nenechám si ujít reprízu.
(zadáno: 30.11.2015)
(zadáno: 26.3.2016)
Nádhera... Tleskám až mě ruce bolí. Nevím, jak to pak Kříž dělá, ale prostě mu to funguje, rozehraje i operní (přiznejme si občas trochu kamenný) sbor, témeř nikde nevyčnívá, že ten je operák, ten je činoherec, ten je muzikálovec.. Vše do sebe zapadá, je to lehké, mladé, veselé a úžasné. Obrovsky mě překvapil Dušan Růžička, Marián Mičjar a spousta dalších, orchestru to pod taktovkou Tvrtka Karloviče také šlape. Prostě - musíte to vidět :)
(zadáno: 4.3.2017)
Neuvěřitelný výkon obou herců!!!!
(zadáno: 1.5.2017)
(zadáno: 4.3.2019)

Další stránky hodnocení: 1 2 >