Profil uživatele

Slávka

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavel Širmer: 17 % (6)
Lukáš Dubský: 18 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 4.3.2019)
(zadáno: 30.11.2015)
(zadáno: 16.6.2017)
No, nevím. Hudba je super. Ale jinak... Režie, scéna, nápad - nic z toho tam není. Paní Osičková je neskutečně přepjatá, až nesympatická, (Příhodová podstatně lepší, ta mě bavila i dojala), oba představitelé Nicka jsou absolutně bez sexepílu, takže člověk nechápe, proč si Fanny vybrala zrovna je. Paní Macháčková, která měla být zřejmě slavným jménem co na libereckou Fanny přitáhne obecenstvo, je naprosto katastrofální, neumí zpívat, což je v muzikálu problém a místo hraní se neustále pitvoří. Pár věcí inscenaci zachraňuje (Šinkovská, balet, Malinovský...), ale jinak je celkový dojem rozpačitý.
(zadáno: 10.5.2016)
Velmi zajímavý námět, bohužel chvílemí je to až tak "utahané", že je to téměř k nepřežití. Chápu, že "to tak má být", ale nevidím jediný důvod, proč by měly být rozcourané i přestavby. Hra je vtipná, má nečkané rozuzlení, ale divák občas ztrácí koncentraci, nemá to tah a spád. Nicméně bych ráda vyzvedla výkon Matěje Nechvátala, coby islandského ředitele. Tuto řeč neovládám, ale znělo to úžasně věrohodně a scény s ním jsem si obzvlášť užila :)
(zadáno: 15.6.2015)
Naprosto skvělé, Zdeněk Kupka mě velice překvapil propracovaným herectvím, Martin Polách vynikající jako vždy a i ostatní byli perfektní. Téměř jedinou výhradu mám k panu Hodnému, který byl místy špatně slyšet a byl podivně civilní.
(zadáno: 19.2.2015)
(zadáno: 26.3.2016)
Nádhera... Tleskám až mě ruce bolí. Nevím, jak to pak Kříž dělá, ale prostě mu to funguje, rozehraje i operní (přiznejme si občas trochu kamenný) sbor, témeř nikde nevyčnívá, že ten je operák, ten je činoherec, ten je muzikálovec.. Vše do sebe zapadá, je to lehké, mladé, veselé a úžasné. Obrovsky mě překvapil Dušan Růžička, Marián Mičjar a spousta dalších, orchestru to pod taktovkou Tvrtka Karloviče také šlape. Prostě - musíte to vidět :)
(zadáno: 28.4.2015)
Skvělé, jen v druhém jednání je pár hluchých míst (proto 90%), ale jinak jsem se výborně pobavila, zasmála. I přes to, že představení trvá přes tři hodiny, se chystám na libereckou Maškarádu znovu.
(zadáno: 4.3.2019)
(zadáno: 19.2.2015)
Jsem naprosto nadšená, chtěla jsem napsat, že je to skvělá oddechovka, ale odcházela jsem z divadla unavená od častého smíchu. Leč lepší únavu si nemůžu přát a kdykoliv budu moci, tak se přijdu nechat unavit znovu. Velký hlubokosklon před všemi účinkujícími, za zpěv, tanec, komediantství, schopností převtělit se během chvilky do tisíce postav a i za vše ostatní. Tleskám.
(zadáno: 31.3.2015)
Liberecká Lady určitě stojí za to, jen bych dala pozor na aktuální obsazení. Nejde ani tak o představitelky Lízy Doolitlové, ty jsou obě skvělé, ale o obsazení Alfréda Doolitla - v podání Oldřicha Kříže je to úžasná postava (poprvé v životě jsem pochopila páně Doolitlovu přednášku o tom, proč nemá morálku, jinak mě nikdy a nikde nebavila a tudíž jsem ji neposlouchala). Pokud chytnete v obsazení pana Muchu, můžete se těšit pouze na to, že jeho výstupy přetrpíte, písně si neužijete a občas budete mít strach, že to nepřežije. Bohužel. Jinak není představení co vytknout a rozhodně půjdu znovu.
(zadáno: 4.3.2017)
Neuvěřitelný výkon obou herců!!!!