Profil uživatele

Sloupek6

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 12 % (5)
Jiří Landa: 14 % (40)
Michal Novák: 15 % (11)
Veronika Boušová: 15 % (10)
Anežka Hrebiková: 16 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 25.11.2011)
Představení se vymyká všemu,co je vidět v poslední době na Českých scénách.Zdánlivě prosté,má velkou sílu.Vynikající D.Bambasová podává excelentní výkon.BRAVO!
(zadáno: 8.5.2014)
95%Zážitek,kterému vévodí Daniela Bambasová.Je úchvatná a její osobnost dává představení jiskru,vyjímečnost a zároveň dojímá.Martin Hruška jí zdařile sekunduje.Jeho hra na piano je obdivuhodná.
(zadáno: 9.5.2014)
Překvapivě výborná inscenace dokazuje,že herec je na jevišti nejvíc.Všichni zúčastnění podali vyrovnané a skvělé výkony. Zážitek!
(zadáno: 13.5.2014)
Výborné herecké výkony,Zážitek.Hra s tajemstvím.Baví.
(zadáno: 7.2.2015)
90% dávám V.Cibulkové za fascinující výkon.BRAVO!
(zadáno: 26.4.2015)
Vynikající Iva Janžurová! BRAVO! I přes délku představení,zážitek.
(zadáno: 31.1.2012)
Vtipné představení,výborná D.Bambasová.Herecký koncert!
(zadáno: 15.2.2013)
VÝBORNÝ!!!!!!!
(zadáno: 18.4.2015)
Výborná hra, příjemné herecké výkony.D.Bambasová v překvapivé a velmi citlivě uchopené roli babičky.Scéna a muzika skvěle slouží celku. Velmi povedené.
(zadáno: 26.4.2015)
Čisté představení s výbornými hereckými výkony.Vizuální stránka vynikající, Okouzlila M.Borová i uhrančivý K.Dobrý.
(zadáno: 20.2.2016)
Nádherná výtvarná podívaná!
(zadáno: 20.2.2016)
(zadáno: 25.11.2011)
Výborný J.Potměšil!
(zadáno: 31.1.2012)
Zážitek!Díky p.M.Málkové!
(zadáno: 19.6.2014)
Pěkné představení,velmi dobrý M.Dlouhý.
(zadáno: 26.4.2015)
Trochu pomíchané žánry,ale jinak svižné a zajímavé představení.Námět zaslouží ocenění. Výborny T,Drápela a J.Suchý z Tábora,tradiční V.Hlaváčková.
(zadáno: 19.11.2011)
Výborné herecké výkony.Řezáč,Šťastný,Bambas..Stryková.Klasika,a proč ne?
(zadáno: 15.2.2013)
(zadáno: 15.2.2013)
Ale jo!
(zadáno: 13.5.2014)
Velké očekávání vystřídalo zklamání.Příliš schematické,chybí větší nadhled hlavní představitelky,která se místy příliš utápí v psychologizování.Realismus Zelenkovi nesluší. Škoda.
(zadáno: 14.5.2014)
Jedna z lepších inscenací.výborná S.Postlerová,tradiční D.Kolářová,.ale jo.
(zadáno: 19.6.2014)
Díky p.Švormové dávám 65%.Škrty by prospěly.
(zadáno: 19.11.2011)
(zadáno: 14.4.2012)
Zajímavá hra,ale T.Branna nemá dostatečné charisma pro tuto roli.To poznamenává zásadně výsledek.J.Hušek podává nadějný výkon.D.Bambasová je tradičně výrazná.Výborná scéna a kostýmy.

Další stránky hodnocení: 1 2 >