Profil uživatele

Snekac

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 15 % (104)
Iva Bryndová: 16 % (45)
Michal Novák: 17 % (50)
Helena Grégrová: 18 % (58)
Jiří Koula: 18 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 7.12.2021)
Občas trapné, ale občas i vtipné. Body navíc za práci se scénou, která byla využita na maximum.
(zadáno: 10.2.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Během první části jsem měl několik momentů, kdy jsem přemýšlel, že odejdu. Několik lidí to během přestávky udělalo. Naštěstí hra měla vzestupnou tendenci. Ovšem je to jedno velké WTF. Kulisy někdy vůbec nesouvisely s dějem, spousta scén by zasloužila krátit, pak by představení nemuselo mít přes 3 hodiny. Jako celek to ale nakonec hodnotím 40 %. Skvělý výkon od Terezy Dočkalové, ta mě moc bavila.
(zadáno: 14.7.2020)
(zadáno: 22.6.2019)
(zadáno: 3.7.2019)
(zadáno: 22.2.2019)
Už jsem pochopil to neskutečně drahé vstupné... Člověku pak bylo líto odejít o přestávce. Bohužel, na tomto není co chválit :( Scéna, děj ani herecké výkony, nic se nepovedlo. Třešničkou je pak skutečnost, že divadlo vybírá v šatně 10 Kč za každý kus (!!). Tady je prostě všechno špatně a prořídlé řady v druhé půlce představení signalizují, že to nebyl jen můj pocit.
(zadáno: 11.5.2019)
Co se mi líbilo? Scéna matky a dcery, ta pobavila. Pavla Tomicová - dělala, co mohla. Také Tomáš Havlínek mě mile překvapil. Ovšem jako celek je hra "humpolácká", až trapná, první půlka lepší, to se člověk i zasmál, druhá už byla spíš čekání na konec.
(zadáno: 12.10.2021)
Jako první jsme viděli druhý díl, kdyby to bylo opačně, tak bychom na něj nešli, a to by byla škoda. Dvojka totiž byla vcelku povedená. Budu komentovat jazykem hry - jako celek je to sračka. Záblesky zajímavých momentů ke konci hry. Podezírám autora, že se baví nad tím, jak se většina publika popadá za břicho... A že poselství hry je vlastně právě o reakcích diváků.
(zadáno: 18.3.2022)
Herci zajímaví, bohužel tato hra šla zcela mimo mě :/
(zadáno: 27.4.2022)
(zadáno: 17.5.2022)
Tak rád bych viděl povedenou hru z politického prostředí. Bohužel tady drhne jak scénář, tak zatím i souhra herců. Na komedii příliš málo vtipných momentů, některé laciné, jiné zase až moc komplikované. Častokrát měla hra pomalé tempo. Rychlé "střihy" mezi děním dole a nahoře srozumitelnosti také nepřidaly.