Profil uživatele

Snekac

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 10 % (5)
Lukáš Dubský: 12 % (30)
Jiří Landa: 14 % (29)
Kateřina Jírová: 14 % (7)
Pavel Širmer: 14 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 10.3.2019)
Afrika - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 3.7.2019)
Amerikánka - Jatka78: 30 %
(zadáno: 12.4.2019)
Až na věky - Východočeské divadlo Pardubice: 50 %
Kvituji originální námět, kdy se jeden pár ve třech časových rovinách potkává v jednom hotelovém pokoji. Hra má však i slabší místa a celkově by mohla být o trochu kratší. Na druhou stranu jsem se i dobře bavil.
(zadáno: 10.3.2019)
Blaník - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 9.3.2019)
Brian - Dejvické divadlo: 50 %
Oceňuji zejména herecké výkony. I když mám humor dejvické party opravdu rád, tak toto bylo až moc bizarní, chyběl mi tam nějaký podstatnější děj.
(zadáno: 10.3.2019)
České nebe - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 22.6.2019)
Dopisy Olze - Divadlo v Dlouhé: 40 %
(zadáno: 10.6.2019)
Faust - Divadlo pod Palmovkou: 40 %
Během první části jsem měl několik momentů, kdy jsem přemýšlel, že odejdu. Několik lidí to během přestávky udělalo. Naštěstí hra měla vzestupnou tendenci. Ovšem je to jedno velké WTF. Kulisy někdy vůbec nesouvisely s dějem, spousta scén by zasloužila krátit, pak by představení nemuselo mít přes 3 hodiny. Jako celek to ale nakonec hodnotím 40 %. Skvělý výkon od Terezy Dočkalové, ta mě moc bavila.
(zadáno: 26.5.2019)
Gedeonův uzel - SpoluHra: 100 %
(zadáno: 26.5.2019)
Jasno lepo podstín zhyna - MeetFactory: 70 %
(zadáno: 18.4.2019)
Jsme v pohodě - Národní divadlo: 80 %
(zadáno: 11.5.2019)
Kytice - Národní divadlo: 90 %
Naprosto úžasné představení. Krásná a nápaditá scéna, za všechny jmenuji Vodníka, kdy jsme se dívali ze dna jezera vzhůru. Z hereckých výkonů bych vyzdvihl Igora Orozoviče, bavili mě však i všichni ostatní. Rozhodně je potřeba vidět.
(zadáno: 22.2.2019)
Les - Studio DVA divadlo: 20 %
Už jsem pochopil to neskutečně drahé vstupné... Člověku pak bylo líto odejít o přestávce. Bohužel, na tomto není co chválit :( Scéna, děj ani herecké výkony, nic se nepovedlo. Třešničkou je pak skutečnost, že divadlo vybírá v šatně 10 Kč za každý kus (!!). Tady je prostě všechno špatně a prořídlé řady v druhé půlce představení signalizují, že to nebyl jen můj pocit.
(zadáno: 22.6.2019)
Lov - Bratři v tricku: 80 %
(zadáno: 10.2.2019)
Maryša - Národní divadlo: 40 %
(zadáno: 10.3.2019)
Misery - Studio DVA divadlo: 80 %
Oceňuji hlavně skvělou scénu - práci se světly, efekty, využití točny. K atmosféře pomohl i výběr hudby. Herecké výkony velmi dobré... Zkrátka, tímto představením si u mě Studio Dva napravilo předchozí velmi špatný dojem po hře Les.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>