Profil uživatele

Snekac

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 14 % (18)
Lukáš Dubský: 15 % (66)
Jiří Landa: 16 % (52)
Michal Novák: 16 % (43)
Pavel Širmer: 16 % (56)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 30.1.2020)
Miluju Agathu Christie a toto představení mělo skvělou atmosféru. Výborná práce se světlem, vyrovnané herecké výkony, gradace napětí... Pro ty, kteří mají rádi příběhy královny detektivek, nutnost :)
(zadáno: 10.3.2019)
(zadáno: 8.10.2019)
(zadáno: 7.12.2019)
(zadáno: 3.7.2019)
(zadáno: 5.6.2020)
Obecně mám rád britskou kulturu a politiku, takže mě to možná trochu ovlivnilo při hodnocení. Petra Janečková byla ale opravdu skvělá - naprosto přirozeně přecházela mezi starší a mladší Alžbětou, líbilo se mi i zařazení její dívčí verze, se kterou si povídala, za mě skvěle vyvážené hovory s premiéry a scény mezi tím... Na konci to bylo až dojemné, kdo se jen trochu zajímá o Británii, tak bude nadšený.
(zadáno: 12.4.2019)
Kvituji originální námět, kdy se jeden pár ve třech časových rovinách potkává v jednom hotelovém pokoji. Hra má však i slabší místa a celkově by mohla být o trochu kratší. Na druhou stranu jsem se i dobře bavil.
(zadáno: 10.3.2019)
(zadáno: 18.2.2020)
(zadáno: 9.3.2019)
Oceňuji zejména herecké výkony. I když mám humor dejvické party opravdu rád, tak toto bylo až moc bizarní, chyběl mi tam nějaký podstatnější děj.
(zadáno: 10.3.2019)
(zadáno: 22.6.2019)
(zadáno: 10.6.2019)
Během první části jsem měl několik momentů, kdy jsem přemýšlel, že odejdu. Několik lidí to během přestávky udělalo. Naštěstí hra měla vzestupnou tendenci. Ovšem je to jedno velké WTF. Kulisy někdy vůbec nesouvisely s dějem, spousta scén by zasloužila krátit, pak by představení nemuselo mít přes 3 hodiny. Jako celek to ale nakonec hodnotím 40 %. Skvělý výkon od Terezy Dočkalové, ta mě moc bavila.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>