Profil uživatele

Sonic

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Kateřina Jírová: 10 % (42)
Pavla Haflantová: 11 % (68)
Jan Pařízek: 12 % (96)
Helena Grégrová: 13 % (147)
Lukáš Holubec: 13 % (110)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
Předloha se úspěšně brání dramatizaci. Zkusí to někdo potřetí?
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
Nejslabší hra Divadla Komedie jakoby inscenovaná jiným souborem pro jiné diváky. Věrné diváky zklamala, nové nechytila.
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
Může v zádech mrazit víc než během Hanekeho filmu?
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 26.12.2012)
Snad jen tato inscenace by se svou osobitostí mohla poměřovat s legendární Léblovou atmosférickou hrou v Divadle Na zábradlí.
(zadáno: 26.12.2012)
(zadáno: 25.12.2012)
Už i Formani podléhají stereotypům. Škoda těch několika neotřelých nápadů, které nejsou tolik aplaudované.
(zadáno: 25.12.2012)
(zadáno: 25.12.2012)
(zadáno: 4.7.2011)
Nejdříve to vypadá na další Spílání publiku, aby ke konci začaly probleskovat až "nadberlínovské" motivy. Jako vždy úsporná a přesná režie hry, která pokračuje v poetice této scény a současně jemně odkazuje k některým klíčovým inscenacím souboru. Jedna z jejich nejsilnějších (a bohužel téměř posledních) her vůbec.
(zadáno: 4.7.2011)
Topornost předlohy snižuje dojem z jinak s vervou odehraným i režírovaným dramatem. Inscenovat to v některém industriálním prostoru, jak je obvyklé u Bambuškových her, byl by to větší zážitek a plakátovitost jednotlivých postav by nebyla tak protivná.
(zadáno: 4.7.2011)
(zadáno: 17.6.2011)
Pořád mi schází francouzská lehkost i hloubka. A mám obavu, že už tam nikdy nebude. Vnímám to jako definitivní odstřižení se od špinavosti a sveřeposti juvenilní Továrny perzekučního období. Tenhle industriál chce jenom hladit.
(zadáno: 1.6.2011)
(zadáno: 25.5.2011)
Průměrná dramatizace se značně nevyrovnanými hereckými výkony.
(zadáno: 25.5.2011)
Během těch několika let od premiéry jsem z ohlasů nabyl dojmu, že jde o fenomenální završení úctyhodné kariéry souboru. A pak jsem si vsugeroval představu, že hra by měla nabízet nejen řadu slovních hříček, ale také pracovat s protikladnými motivy a mít silný společensko-kulturní přesah. Ona je milá a vtipná, ale k mému zklamání jde jen a pouze o hříčku s dějepisným materiálem, většinou nijak překvapivými hereckými výkony a nikterak objevnou režií. Cimrmanovské majstrštyky přinesly 80. a 90. roky, nové tisíciletí jen dozvuky velké slávy.
(zadáno: 21.5.2011)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>