Profil uživatele

Srna

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (14)
Helena Grégrová: 11 % (42)
Jan Pařízek: 12 % (40)
Jiří Koula: 12 % (36)
Jiří Landa: 12 % (46)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3
(zadáno: 4.6.2013)
Co je platné, že herci hrají výborně, když hra je velmi slabá. A také jsem nepochopila režisérův záměr s (pro mě velmi rušivou) zpěvačkou. Velké zklamání!
(zadáno: 31.5.2013)
(zadáno: 31.5.2013)
Prolínání dějů a času se mi líbilo, herecké výkony velmi dobré, hra jinak ale jen průměrná.
(zadáno: 29.3.2013)
Karel Dobrý je opravdu skvělý. Jinak doporučuji si předem zjistit, kdo byli opričnici, hodně to pomůže pochopit jednotlivé výstupy a vlastně i celou hru.
(zadáno: 27.11.2012)
Věřila jsem jim každé slovo...
(zadáno: 5.10.2012)
Výborné výkony obou herců!
(zadáno: 5.10.2012)
Dobré postřehy ze života, ale nic víc. Představení mi nedalo jediný důvod k zamyšlení, postrádala jsem hlubší smysl této inscenace. Herecký projev M. Krátké pro mě zcela nestravitelný.
(zadáno: 26.9.2012)
Mně to sedlo - něco nového a osvěžujícího.
(zadáno: 26.9.2012)
Líbilo se mi představení i diskuse po něm a určitě si Eskalátor dám tak třeba za rok, abych mohla vidět jeho vývoj.
(zadáno: 30.5.2012)
Ještě dlouho po představení jsme se dohadovali, co je pro každého z nás to nej - víra, láska nebo naděje? Ivana Uhlířová vynikající!
(zadáno: 30.5.2012)
Kafka srozumitelný, aniž by ztratil něco ze svého kafkovství - vynikající záležitost.
<<  <  1 2 3