Profil uživatele

Srna

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 8 % (14)
Jiří Koula: 11 % (35)
Helena Grégrová: 12 % (37)
Jan Pařízek: 12 % (38)
Iva Bryndová: 13 % (8)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 1.3.2019)
Hodně dobré a vtipné. Výborní herci. Jen konec byl jakoby nepatřičný.
(zadáno: 31.5.2013)
(zadáno: 12.9.2013)
(zadáno: 2.11.2016)
Neotřelé, vtipné.
(zadáno: 5.10.2012)
Dobré postřehy ze života, ale nic víc. Představení mi nedalo jediný důvod k zamyšlení, postrádala jsem hlubší smysl této inscenace. Herecký projev M. Krátké pro mě zcela nestravitelný.
(zadáno: 3.9.2020)
Myslím, že z daného tématu by se dalo udělat mnohem víc. Takhle je to průměr.
(zadáno: 7.7.2015)
Líbilo se mi překvapivé řešení scény. I zpracování tématu.
(zadáno: 29.3.2013)
Karel Dobrý je opravdu skvělý. Jinak doporučuji si předem zjistit, kdo byli opričnici, hodně to pomůže pochopit jednotlivé výstupy a vlastně i celou hru.
(zadáno: 26.9.2012)
Líbilo se mi představení i diskuse po něm a určitě si Eskalátor dám tak třeba za rok, abych mohla vidět jeho vývoj.
(zadáno: 11.6.2014)
Nejlepší Hamlet, jakého jsem kdy viděla. P. Děrgelovi za něj děkuji. Potlesk vestoje si opravdu zasloužil.
(zadáno: 11.1.2017)
Hodnotím kladně výkon S. Majera. Zapamatovat si tenhle pseudointelektuálský výron je opravdu slušný herecký výkon. V textu se najde pár myšlenek, ale vystačily by tak na max. 20 minutový monolog.
(zadáno: 18.1.2019)
Už jsem viděla několikrát, děti odrostly a já chodím čas od času klidně sama.
(zadáno: 18.1.2019)
Výborný Marek Daniel, výborný i Ladislav Hampl.
(zadáno: 3.9.2020)
(zadáno: 22.5.2019)
Aktuální, vtipné, odvážné. Mně to sedlo.
(zadáno: 10.4.2017)
McDonagh a Činoherní klub nezklamali.
(zadáno: 4.6.2013)
(zadáno: 4.6.2013)
Museli jsme opustit divadlo během představení (nevím, jestli byla přestávka, my to do ní nevydrželi), laciný, prvoplánový humor k nevydržení.
(zadáno: 31.5.2016)
Nevěřila jsem, že někdo dokáže převést román do divadelní hry a dvou hodin, ale povedlo se moc. J. Teplý je výborný.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>