Profil uživatele

Storm

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 18 % (4)
Jan Pařízek: 19 % (15)
Veronika Boušová: 20 % (4)
Jiří Koula: 21 % (23)
Pavel Širmer: 21 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 13.12.2011)
Mě se hra líbila moc, smála jsem se od začátku až do konce. Dopouručuji, skvělé odreagování a zábava.
(zadáno: 13.12.2011)
Výborná hra, skvělá paní Bohdalová. Moc jsem se pobavila a šla bych klidně znovu. Určitě doporučuji.
(zadáno: 13.12.2011)
Pro mě, jako pro diváka, který se chce odreagovat a zasmát se, skvělá hra. Úžasné výkony a super zábava. Šla bych znovu.
(zadáno: 13.12.2011)
Perfektní výkony, pobavili jsme se. Viděla jsem hru i v jiném divadle a taky byla skvělá.
(zadáno: 13.12.2011)
Hra je dokonalá. Výkon paní Stašové úžasný, jako ona sama. Hra nemá vůbec žádnou chybu, už jsem ji viděla dvakrát. Všem ji doporučuji. Je to skvělá hra, hlavně tedy pro ženy:-) muži tam dostávají pořádně naloženo!!
(zadáno: 17.1.2012)
Výborná hra pro mladého diváka, která opravdu zaujme a nepustí.
Skvěle odvedené výkony Davida Švehlíka i Lindy Rybové, Richard Krajčo byl dokonalý, naprosto přesvědčivý, své kolegy zastínil, má talent a jeho osobnost naplní celé divadlo. Více takových skvělých her!
(zadáno: 15.9.2014)
Skvělé představení, kdyby to šlo, dám 200%. Jednoduché, úžasné, geniální. Nedá se to moc popsat, musí se to zažít! Už jsem byla na představení asi 6x a zase půjdu. Pan Dušek má ode mě ohromné díky, za to, že stále s takovým elánem a nadšením šíří tyto krásné myšlenky. Těším se, až zase budu sedět na Lávce:-)
(zadáno: 15.9.2014)
Doporučuji jít nejdřív na 4 dohody, ale není to nutné. I tak geniální.
(zadáno: 15.9.2014)
Smáli jsme se celou dobu, určitě doporučuji.
(zadáno: 13.10.2014)
Skvělá vtipná hra s úžasným výkonem Michala Dlouhého. Pan Dlouhý by mohl se svým šarmem dělat prezidenta jakékoli zemi:-). Hra nás výborně bavila celé 2 hodiny, určitě bych neváhala jít znovu. Doporučuji!
(zadáno: 9.12.2018)
Perfektní hra. Smáli jsme se a ukápnula i slzicka. Vřele doporučuji ????
(zadáno: 10.1.2020)
Perfektní výkony.
(zadáno: 13.12.2011)
Lístky jsem vyhrála, takže o to víc jsem byla napnutá jaké to bude. Nic jsem nečekala a hra mě velice kladně překvapila. Vážně výborné výkony obou herců. Dojemná, kvalitní hra. Doporučuji.
(zadáno: 13.12.2011)
Na hru jsem chtěla jít hlavně kvůli dokonalé paní Jiráskové, ona opravdu dokonalá byla. Sice byla hra jiná, než jsem čekala, ale byla dobrá. Obě herečky podaly skvělé výkony. Hra je dojemná i pobaví. Určitě ve vás zanechá hluboký zážitek.
(zadáno: 15.9.2014)
Velice zdařilá komedie, šla bych klidně znovu. Pouze někdy nebylo hercům z 9.té řady 100% rozumět. Nemluvě o horku, které bylo v den představení 12.9. 2014 v divadle nesnesitelné a absence přestávky s horkem, byla vražedná. Ale hru hodnotím velice vysoko.
(zadáno: 15.9.2014)
Skvělá hra, zábavná, inteligentní, mohu jen doporučit. U této hry jsem zjistila, že Iva Pazderková je opravdu skvělá " SKVĚLÁ" herečka! Ostatní dámy byly také úžasné. Představení je vhodné spíše pro ženské publikum, muž by se asi mohl nudit, přeci jenom tam hrají tři ženy a téma je také čistě ženské.
(zadáno: 13.12.2011)
Hra je celkem dobrá, ale k dokonalosti jí prostě něco chybí.
(zadáno: 13.12.2011)
Dobré výkony, zábava. Krásná a úžasná paní Chýlková. Jen pěvecky to není dokonalé.
(zadáno: 15.9.2014)
Hra se mi moc líbila. Určitě skvělá volba pro dvě kamarádky!
(zadáno: 13.12.2011)
Hra mě celkem pobavila, když přišel na jeviště pan Klepl, musela jsem se smát ještě než začal hrát. Výkony herců dobré. Jen ten konec se mi moc nelíbil.
(zadáno: 15.9.2014)
Od představení jsem nic nečekala a byla jsem příjemně překvapená, znovu bych sice nešla, ale mohu doporučit. Skvělý výkon zde podává Sandra Pogodová.
(zadáno: 13.12.2011)
Hodnotím jako lepší průměr, viděla jsem hru i v divadle komedie a tam to byl i přes skvělého Karla Rodena propadák. Tady jsem to aspoň se zájmem dokoukala.
(zadáno: 13.12.2011)
Celkově dobré, chybělo mi tam ale více divadla. Když bylo tak dobré obsazení, jako je Roden a Chýlková, měli dostat více prostoru. Klidně bych vynechala zbytečné efekty a "hru na muzikám" a nechala to jen na hercích.
Viděla jsem premiéru, celkem mě pobavila, ale znovu bych asi nešla.
(zadáno: 30.3.2012)
Příjemná komedie, neurazí, nenadchne.
(zadáno: 15.9.2014)
Kdo má rád písničky Lucie a nečeká nic víc, bude spokojen.

Další stránky hodnocení: 1 2 >