Profil uživatele

Storm

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Holubec: 18 % (4)
Jan Pařízek: 19 % (15)
Veronika Boušová: 20 % (4)
Jiří Koula: 21 % (23)
Pavel Širmer: 21 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 15.9.2014)
Skvělé představení, kdyby to šlo, dám 200%. Jednoduché, úžasné, geniální. Nedá se to moc popsat, musí se to zažít! Už jsem byla na představení asi 6x a zase půjdu. Pan Dušek má ode mě ohromné díky, za to, že stále s takovým elánem a nadšením šíří tyto krásné myšlenky. Těším se, až zase budu sedět na Lávce:-)
(zadáno: 13.12.2011)
Perfektní výkony, pobavili jsme se. Viděla jsem hru i v jiném divadle a taky byla skvělá.
(zadáno: 15.9.2014)
Smáli jsme se celou dobu, určitě doporučuji.
(zadáno: 13.12.2011)
Dobré výkony, zábava. Krásná a úžasná paní Chýlková. Jen pěvecky to není dokonalé.
(zadáno: 4.11.2014)
Příjemná hra, Michal Dlouhý byl úžasný:-)
(zadáno: 9.12.2018)
Perfektní hra. Smáli jsme se a ukápnula i slzicka. Vřele doporučuji ????
(zadáno: 15.9.2014)
Od představení jsem nic nečekala a byla jsem příjemně překvapená, znovu bych sice nešla, ale mohu doporučit. Skvělý výkon zde podává Sandra Pogodová.
(zadáno: 17.1.2012)
Výborná hra pro mladého diváka, která opravdu zaujme a nepustí.
Skvěle odvedené výkony Davida Švehlíka i Lindy Rybové, Richard Krajčo byl dokonalý, naprosto přesvědčivý, své kolegy zastínil, má talent a jeho osobnost naplní celé divadlo. Více takových skvělých her!
(zadáno: 13.12.2011)
Výkony herců dobré, ale není bohužel moc co hrát. Hra neměla spád. Průměr.
(zadáno: 13.10.2014)
Skvělá vtipná hra s úžasným výkonem Michala Dlouhého. Pan Dlouhý by mohl se svým šarmem dělat prezidenta jakékoli zemi:-). Hra nás výborně bavila celé 2 hodiny, určitě bych neváhala jít znovu. Doporučuji!
(zadáno: 15.9.2014)
Kdo má rád písničky Lucie a nečeká nic víc, bude spokojen.
(zadáno: 13.12.2011)
Mě se hra líbila moc, smála jsem se od začátku až do konce. Dopouručuji, skvělé odreagování a zábava.
(zadáno: 13.12.2011)
Hra je celkem dobrá, ale k dokonalosti jí prostě něco chybí.
(zadáno: 30.3.2012)
Očekávala jsem asi víc. Hra je pro nenáročného diváka. Klasická příjemná komedie.
(zadáno: 30.3.2012)
Příjemná komedie, neurazí, nenadchne.
(zadáno: 13.12.2011)
Lístky jsem vyhrála, takže o to víc jsem byla napnutá jaké to bude. Nic jsem nečekala a hra mě velice kladně překvapila. Vážně výborné výkony obou herců. Dojemná, kvalitní hra. Doporučuji.
(zadáno: 15.9.2014)
Hra se mi moc líbila. Určitě skvělá volba pro dvě kamarádky!
(zadáno: 13.12.2011)
Výborná hra, skvělá paní Bohdalová. Moc jsem se pobavila a šla bych klidně znovu. Určitě doporučuji.
(zadáno: 15.9.2014)
Doporučuji jít nejdřív na 4 dohody, ale není to nutné. I tak geniální.
(zadáno: 13.12.2011)
Hodnotím jako lepší průměr, viděla jsem hru i v divadle komedie a tam to byl i přes skvělého Karla Rodena propadák. Tady jsem to aspoň se zájmem dokoukala.
(zadáno: 10.1.2020)
Perfektní výkony.
(zadáno: 13.12.2011)
Pro mě bohužel propadák. Herecké výkony dobré, ale hra nikoli.
(zadáno: 13.12.2011)
Hra je dokonalá. Výkon paní Stašové úžasný, jako ona sama. Hra nemá vůbec žádnou chybu, už jsem ji viděla dvakrát. Všem ji doporučuji. Je to skvělá hra, hlavně tedy pro ženy:-) muži tam dostávají pořádně naloženo!!
(zadáno: 13.12.2011)
Na hru jsem chtěla jít hlavně kvůli dokonalé paní Jiráskové, ona opravdu dokonalá byla. Sice byla hra jiná, než jsem čekala, ale byla dobrá. Obě herečky podaly skvělé výkony. Hra je dojemná i pobaví. Určitě ve vás zanechá hluboký zážitek.
(zadáno: 15.9.2014)
Velice zdařilá komedie, šla bych klidně znovu. Pouze někdy nebylo hercům z 9.té řady 100% rozumět. Nemluvě o horku, které bylo v den představení 12.9. 2014 v divadle nesnesitelné a absence přestávky s horkem, byla vražedná. Ale hru hodnotím velice vysoko.

Další stránky hodnocení: 1 2 >