Profil uživatele

Strom-z

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 13 % (15)
Michal Novák: 14 % (16)
Helena Grégrová: 16 % (18)
Lukáš Holubec: 16 % (7)
Pavel Širmer: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 9.9.2016)
@zizkov: jsem rád, že s těmihle pocity nejsem sám, po včerejším utrpení na Třech Sestrách jsem si vzpomněl, jak dobrej výběr inscenace tohle byl - a nechápu, že se Arkádie nehrála dýl. ten text měl mnohem větší hloubku a přesah než drtivá většina toho, co se hraje.. jedna z nej věcí, co jsem v ND viděl - a o moc lepší než Stoppardův návrat s Rock'n'Rollem, kterej spíš jen neurazil. (nevim, možná hodnocení po letech trochu přepaluju, taky jsem byl tehdy o dost mladší, ale myslim, že se i tak jedná o hooodně podceněnou inscenaci)
(zadáno: 9.9.2016)
Ten vodopád:DD
(zadáno: 9.9.2016)
Tohle bylo pro mě - vzhledem k předchozím zkušenostem z DD - hodně slušný zklamání.
(zadáno: 9.9.2016)
(zadáno: 9.4.2018)
(zadáno: 16.3.2018)
Cca prvni dve tretiny prvni pulky nebyly spatny, zaujala me i scena. pulka druha z myho pohledu naprosto OTRESNA, chaos na entou, kterej absolutne nefungoval a nedal se prezit... je mi lito, kamion byl podle me povedenej, rasilov dobrej, ale ta druha pulka to proste absolutne zabila (uz konec ty prvni bohuzel sklouzl do bramboracky).
PS: můj subjektivní neodbornej dojem je, že druhá půlka Fausta je prostě totální šílenost, která mohla unikátní ve svý době, ale fakt to neni nadčasová geniálnost, jak se nejspíš autoři inscenace domnívaj. tolik vložený energie a peněz a pocit - "král je nahý"
(zadáno: 9.9.2016)
Skvělý!
(zadáno: 20.12.2016)
Viz komentář L. Dubského. První půlka jede skvěle, nápady to přímo tryská a herci, který jsem si dávno zafixoval jako národnědivadelní průměr jako Saša Rašilov mě přesvědčili, že oni vlastně sakra umí hrát, jen se to v nich málokdy probudí. No, jenže druhá půlka dojem bohužel silně pokazila.
(zadáno: 28.8.2019)
(zadáno: 9.9.2016)
Pro mě velmi problematickej výběr textu - proč to celý vlastně vzniklo - a naproti tomu některý skvělý herecký výkony. Hodně rozporuplný dojmy.
(zadáno: 9.9.2016)
Tohle byla prostě pecka. Pratchett je zlatej důl, inscenace skvělá, plná jiskry a nápadů a skvělejch výkonů (Vondráček TOP!). Na youtube lze najít pár videí, který to dokládaj:-)
(zadáno: 16.3.2018)
no hura, moderni text, kterej vubec nebyl impotentni. petr vancura je bozi.
(zadáno: 9.9.2016)
(zadáno: 9.9.2016)
Hrůza, málem jsem nepřežil..
(zadáno: 9.9.2016)
Ad. hodnocení Veronika Steffanová.
(zadáno: 21.5.2019)
Snad v životě jsem nezažil takovej kontrast dvou polovin.
První půlka - geniální :) absolutně rozbitej Gogol, ale vůbec mi to nevadilo, protože jsem z toho absurdního humoru chytal záchvaty smíchu, sežrání obrazu nebo zvětšování rtů pomocí včel - výbuchy kreativity, dlouho jsem se v divadle tak nebavil, super herecký výkony, 90%.
Jenže půlka druhá neskonale horší, neusmál jsem se skoro ani jednou, převládala trapnost a nuda - 20%. Něco podobnýho jsem zažil už při Drábkově 11-tym přikázání, kdy jsem se u první půlky u těch výtrysků kreativity výborně bavil a druhá půlka to těžce zabila.
(zadáno: 13.9.2016)
(zadáno: 9.9.2016)
Neurazilo, nenadchlo. Po výborný - podle mě neprávem opomíjený a příliš krátce hraný - Arkádii pro mě druhý setkání se Stoppardem bylo zklamáním.
(zadáno: 9.9.2016)
(zadáno: 9.9.2016)
ad. kubovo hodnocení
(zadáno: 13.9.2016)
Ad. komentář Bethrezen
(zadáno: 9.9.2016)
(zadáno: 9.9.2016)

Další stránky hodnocení: 1 2 >