Profil uživatele

Svazák

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 5 % (2)
Pavel Širmer: 7 % (3)
Jiří Landa: 9 % (9)
Helena Grégrová: 10 % (5)
Jan Pařízek: 12 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 26.11.2019)
Z takovéhoto druh zábavy dostala Tereza maximum, myslím. Ohromná kadence slov a volně navazujících různých témat. Musím si přiznat, že jsem se nenasmál až tak, jak by se čekalo. :)
(zadáno: 20.1.2018)
Zklamání. Snad jen poslední část představení trochu vyzdvihuje.
(zadáno: 12.10.2018)
(zadáno: 12.10.2018)
(zadáno: 10.3.2020)
Hra postavená na hudbě. Něco mezi muzikálem a koncertem. Jednotlivé, na sebe navazující scénky, jsou vytvořeny na míru každé skladbě. O hereckých výkonech to není. Jako fanouška Qeueen mě to celé dohromady bavilo a taky občas dojalo. Co mi vadilo, byly titulky, které jsou nepochopitelně nekompletní. Shlédnuto s Romanem Tomešem v hlavní roli místo M. Klucha. Toho jsem si nadmíru užil na geniálních koncertech Queenie.
(zadáno: 28.2.2020)
Kvality představení už jsou zde rozsáhle popsány. Za mě to sráží dlouhá pasáž zhruba před závěrem, která je příliš roztáhlá, ukřičená až otravná.
(zadáno: 9.1.2020)
Přiznávám se, že mé hodnocení je ovlivněno nedávným shlédnutím stejného představení v podání Slovenského národného divadla, které mě nadchlo. V tomto srovnání Bezručovci výrazně zaostávají ve všech aspektech.
(zadáno: 30.4.2019)
Příjemná záležitost s několika zajímavými zvraty jako na horské dráze. Překvapivé rozuzlení na závěr.
(zadáno: 4.2.2020)
Filmový K-PAX jsem viděl dvakrát a je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. A pak se stalo něco neočekávaného a neobvyklého. Toto divadelní představení jej předčilo a posunulo ještě o level výš. Objeví se slza štěstí, dojetí, ztotožnění a dokonce i smíchu. Doprovozeno navíc působivými vizuálními efekty v Brněnské hvězdárně. Děkuji za výjimečný zážitek, který ve mně ještě pár dní rezonuje.
(zadáno: 30.1.2020)
Cína na Malého prince sedí jako prdel na hrnec. Představení je potěšením pro mé uši. Atmosféra toho příběhu tam je. Zajímavá scéna. Ve scénáři mi chyběly některé důležité pasáže, což se dá pochopit z délky představení. Občas jsem nedokázal udržet pozornost.
(zadáno: 12.10.2018)
(zadáno: 26.11.2019)
Drama, které vás drží v napětí a nedovolí se ponudit. Výborný blázen Etzler. Pociťoval jsem pár logických a dějových nesrovnalostí. Jakoby vše bylo podřízeno efektu, aby divák neměl šanci předvídat, co se opravdu odehrává a došel konečnému překvapení. Což se, za mě, podařilo spolehlivě.
(zadáno: 14.3.2019)
(zadáno: 2.8.2021)
(zadáno: 28.2.2020)
Dlouhé, strhující představení, které nezanudí. Siničák je skvélý.
(zadáno: 28.2.2020)
(zadáno: 20.1.2018)
(zadáno: 20.1.2018)
U mě ono "Je to tak blbé a trapné, až je to je to skvělé" jaksi nezafungovalo. Humor (pokud se o něj představení pokoušelo) mi nesedl. Alespoň holkami se člověk pokochá.
(zadáno: 20.1.2018)
(zadáno: 20.1.2018)
Hororovou atmosférou úspěšně pohlcen během celého představení. Skvělá práce.
(zadáno: 12.10.2018)
Působivé a poměrně náročné představení. Ze začátku trochu problém se zorientováním v ději. Skvělá atmosféra, hudba a herci. Někdy mi to přišlo příliš umělecké či experimentální.