Profil uživatele

Teddy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (51)
Jan Pařízek: 14 % (31)
Iva Bryndová: 15 % (19)
Jiří Landa: 16 % (74)
Lukáš Dubský: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2 3 4 5 6 7  >  >>
(zadáno: 19.11.2021)
životopisný příběh o muzikálové zpěvačce. Děj se pomalu posouvá dopředu, muzikálová čísla celkem podařená na to, že jsou zpívána činoherními herci.
(zadáno: 19.11.2021)
Aktuálně dobře zvolené téma. Herecky dobře zpracované, zmíním Vítka Herzinu.
(zadáno: 5.11.2021)
Situační komedie vhodná pro pobavení diváka. Zajímavá zápletka zpracovaná vkusně a kultivovaně. Herecké výkony vyrovnané, celkový dojem více než dobrý.
(zadáno: 2.10.2021)
Povedená ruská klasika.
(zadáno: 2.10.2021)
V tomto představení Michal Dlouhý dost ukřičený, mnohem více se mi líbila Michaela Badinková. Představení ke konci již dosti natahované, točí se stále kolem jednoho problému a konec v nedohlednu.
(zadáno: 2.10.2021)
Z naší alternace Jan Holík. Takové povídání o vztazích mezi ženami a muži. Některá tvrzení mi přišla již jako klišé.
(zadáno: 2.10.2021)
Komedie z oblasti divadla se strefuje ironií do vlastních řad. Osvědčená dvojice temperamentní a energický Michal Dlouhý a klidný a vyrovnaný Kamil Halbich. Ostatní herci též výborní. Není to jen one man show Michala Dlouhého. Pěkné.
(zadáno: 1.10.2021)
Poněkud vleklé, pomalejší představení bez navození té správné komické situace. Humor, tak typický pro tento typ představení se jaksi nedostavil.
(zadáno: 14.9.2021)
V současném světě dosti závažné téma ..... demence a postupný rozklad osobnosti. Velice smutné. Přitom skvěle zahrané. Vynikají hlavní představitel v podání Jana Vlasáka.
(zadáno: 14.9.2021)
Dobrá konverzační komedie, na odreagování se od starostí všedního dne ideální.
(zadáno: 14.9.2021)
Dobře herecky zahrané. Chvíli mi trvalo, než jsem se zorientoval v ději. Než mi došlo, že je to absurdní komedie, takže nic není, tak jak vypadá. Konec?
(zadáno: 15.6.2021)
Viděno z televizního záznamu, i tak na mě představení udělalo dojem. Plánuji navštívit v divadle. Iva Janžurová na svůj věk velice dobrá. Téměř po celou dobu nesleze z jeviště.
(zadáno: 15.6.2021)
Je tloušťka překážkou vztahu ? Jak moc je důležitý vzhled člověka při hledání partnera ? V současné době poměrně aktuální téma hezky ztvárněno.
(zadáno: 15.6.2021)
Nedivím se, že toto představení je úspěšné, myslím, že takového hry patří na scénu Národního divadla. Ne ty "moderny", které se zde nyní uvádějí.
(zadáno: 15.6.2021)
Divadelní hra na mě udělala stejný dojem jako film. Dobře zvolená dvojice Bertie (Rošetzký) x logoped (Kraus). První jmenovaný se zhostil svojí role na jedničku, královo zadrhávání působilo velice věrohodně. Druhý jmenovaný se oprostil svých obvyklých hereckých manýrů, nehrál tentokrát vše do komična. Výsledkem je kvalitní představení, které můžu doporučit všem, kdo nehledají v divadle jen lehkovážné komedie.
(zadáno: 15.6.2021)
Sice jsem viděl již několikátou reprízu po letech uvádění této hry, přesto mi představení nepřipadá již ohrané, jak zde někdo píše. Vtipy i komické situace mi přišly dobré.
(zadáno: 16.5.2020)
(zadáno: 16.5.2020)
V této hře se mi velice líbil herecký výkon Jiřího Dvořáka. Myslím, že představení stojí a padá právě s ním. Ostatní herci tak nějak v pozadí. Celkově spokojenost.
(zadáno: 16.5.2020)
Tak moc se to se mnou nepotkalo. Náboženský motiv hry.
(zadáno: 9.5.2020)
Drama hodné pozornosti. Z hereckých výkonů jednoznačně vévodí Ondřej Brousek (již poněkolikáté jsem z jeho herectví unešena) a překvapivě Václav Vydra. (měla jsem jej zafixovaného jako herce komických rolí a zde dokázal, že obsazení proti jeho naturelu bylo dobrou volbou.).
(zadáno: 9.5.2020)
Tomáš Pavelka ve hře jako Quichot vyniká. Jinak ovšem tento příběh "není mým šálkem kávy". Knihu jsem nečetla.
(zadáno: 9.5.2020)
Komorní hra inscenovaná ve studiové scéně rozehrává příběhy jedinců toužících po lásce a jejich vypořádání se s životem. Hra ze současnosti pobaví, i když zdá se mi, že skončila tak nějak náhle.
1 2 3 4 5 6 7  >  >>