Profil uživatele

Teddy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (46)
Iva Bryndová: 14 % (16)
Jan Pařízek: 14 % (28)
Jiří Landa: 15 % (68)
Jiří Koula: 17 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 4.3.2019)
Kašpar opět dokázal, že dokáže i klasické dílo zahrát po svém a dobře. S minimem herců vzniklo vkusní představení. Bravo.
(zadáno: 19.6.2019)
Jak se dá z klasického díla udělat fraška.
(zadáno: 2.2.2014)
Vynikající herecké výkony obou hlavních představitelů Radima Madeji a Jiřího Krause.
(zadáno: 20.9.2019)
(zadáno: 8.11.2014)
(zadáno: 18.5.2015)
(zadáno: 22.4.2020)
Komorní scena Vinohradského divadla mě již několikrát přesvědčila o tom, že hry zde uváděné stojí za to shlédnout. Hodinový hoteliér je toho příkladem. Všichni čtyři protagonisté výborní.
(zadáno: 19.6.2019)
Hra o kyberšikaně.
(zadáno: 17.5.2019)
Představení neztratilo nic ze svého kouzla. Bravo Barbora Hrzánová.
(zadáno: 22.4.2020)
Komorní hra pro čtyři herce. Neutěšený obraz dnešní moderní doby, se kterou se každý zúčastněný vyrovnává po svém.
(zadáno: 22.4.2020)
Antická tragedie na Vinohradské scéně inscenována moderně, včetně kostýmů a scény. Ta je na jednu stranu zajímavě řešena, herci hrají ve vyvýšeném hranolu, na druhou stranu je dosti snížena viditelnost. Záleží, kde sedíte. Co se mi nejvíce líbilo, to byly herecké výkony, emoce, napětí, strach, naděje i konečný zmar.
(zadáno: 9.5.2020)
Tato komedie od Shakespeara patří mezi ty méně známé. Příběh mě moc neoslovil, záměna dívky za chlapce a pozdější trampoty s tím spojené.
(zadáno: 16.5.2020)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>