Profil uživatele

Teddy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (46)
Iva Bryndová: 14 % (14)
Jan Pařízek: 14 % (28)
Jiří Landa: 15 % (68)
Jiří Koula: 17 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >

(zadáno: 26.9.2019)
Retro hudební komedie, zazní písničky šedesátých let, které zpívají činoherní herci (takže mají hudebně svoje limity, ale ještě se to dá).
(zadáno: 23.10.2019)
Hra od Friedricha Dürrenmatta, kterou jsem neznala, mě zaujala. Vážnější téma, soudě dle zdejších reakcí asi nesedne každému.
(zadáno: 7.4.2020)
Dobře zpracovaná komedie od Moliéra. Zajímavé kostýmy, podařené herecké výkony. Vévodí Tomáš Pavelka v hlavní roli. Vtipné a navíc veršované dialogy.
(zadáno: 22.4.2020)
Komorní scena Vinohradského divadla mě již několikrát přesvědčila o tom, že hry zde uváděné stojí za to shlédnout. Hodinový hoteliér je toho příkladem. Všichni čtyři protagonisté výborní.
(zadáno: 22.4.2020)
Antická tragedie na Vinohradské scéně inscenována moderně, včetně kostýmů a scény. Ta je na jednu stranu zajímavě řešena, herci hrají ve vyvýšeném hranolu, na druhou stranu je dosti snížena viditelnost. Záleží, kde sedíte. Co se mi nejvíce líbilo, to byly herecké výkony, emoce, napětí, strach, naděje i konečný zmar.
(zadáno: 22.4.2020)
Klasické ruské drama mě zaujalo. Daniela Kolářová se role zhostila na výbornou. Dobrý byl Kamil Halbich, Marek Holý naproti tomu dosti tragický. Scéna chudá.
(zadáno: 9.5.2020)
Obsazení Šárky Vaculíkové do role Lízy bylo dobrou volbou, i když se mi více líbila v první polovině hry, kdy ještě není za "dámu". Stejně tak part Svatopluka Skopala v první polovině představení byl skvělý. Dobrá komedie pro Vinohradské publikum.
(zadáno: 9.5.2020)
Komorní hra inscenovaná ve studiové scéně rozehrává příběhy jedinců toužících po lásce a jejich vypořádání se s životem. Hra ze současnosti pobaví, i když zdá se mi, že skončila tak nějak náhle.
(zadáno: 16.5.2020)
(zadáno: 16.11.2018)
(zadáno: 4.3.2019)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 >