Profil uživatele

Teddy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 13 % (46)
Iva Bryndová: 14 % (14)
Jan Pařízek: 14 % (28)
Jiří Landa: 15 % (68)
Jiří Koula: 17 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>

(zadáno: 29.6.2018)
Konverzační komedie pro zasmání svůj účel splnila. Výborní Lukáš Vaculík a Mahulena Bočanová. Ostatní též skvělí.
(zadáno: 11.10.2018)
Tři hodiny uběhly jako voda. Matouš Ruml je skvělým Chaplinem.
(zadáno: 28.12.2018)
Kvalitní komedie, působivé herecké výkony. Dvojice Písařík - Pečenka osvědčená dvojice, inteligentní humor.
(zadáno: 8.1.2019)
Charismatický Michal Dlouhý vévodí této inscenaci. Jeho herectví mě baví. Přirozený Jiří Hána je přesto rovnoceným partnerem.
(zadáno: 4.3.2019)
Kašpar opět dokázal, že dokáže i klasické dílo zahrát po svém a dobře. S minimem herců vzniklo vkusní představení. Bravo.
(zadáno: 4.3.2019)
(zadáno: 20.9.2019)
Krysař Daniela Landy. Přemysl Pálek v této roli je přesný, typově odpovídá. Viděno několikrát v různých alternacích. Robert Jašków jako Osud dokáže navodit tu správnou atmosféru. V roli Agnes pro mne nejlepší M. Křížová. (dále alternace Bartošová, Bohatová). Pochvalu zaslouží Apolenář v roli starosty a Heňo v roli hostinského. A nesmím zapomenout na výkony dětských herců v roli Krysařovy duše.
(zadáno: 7.4.2020)
Obavy, jak se podaří ztvárnit tak rozsáhlé dílo známé z literatury i TV seriálu se ukázaly liché. Velice věrně zobrazeny osudy rodin Nedobylů a Bornů. Všichni herci skvělí.
(zadáno: 22.4.2020)
Kdo by neznal trezorový film Ucho s Jiřinou Bohdalovou a Radoslavem Brzobohatým. Myslím, že tato inscenace se filmu, směle vyrovná. Vynikající herecká souhra mezi Antonií Talackovou a Danielem Bambasem. V malé roli estébáka Jiří Maryško. Velice dobře vystavěná scéna bytu s koupelnou.
(zadáno: 9.5.2020)
Drama hodné pozornosti. Z hereckých výkonů jednoznačně vévodí Ondřej Brousek (již poněkolikáté jsem z jeho herectví unešena) a překvapivě Václav Vydra. (měla jsem jej zafixovaného jako herce komických rolí a zde dokázal, že obsazení proti jeho naturelu bylo dobrou volbou.).
(zadáno: 11.5.2014)
(zadáno: 8.11.2014)
(zadáno: 18.5.2015)
(zadáno: 10.11.2017)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 > >>