Profil uživatele

Teddy

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (51)
Jan Pařízek: 14 % (31)
Iva Bryndová: 15 % (19)
Jiří Landa: 16 % (74)
Lukáš Dubský: 16 % (25)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 14.9.2016)
Pokud máte v souboru takového herce jako je Ondřej Dvořák, můžete se směle pustit do takovéto inscenace. Jiří Dvořák mě zaujal již v deníku Adriana Molea. Hezky ztvárněná postava matky v podání Michaely Krausové.
(zadáno: 22.11.2016)
Hezká detektivka, ovšem stačí vidět jednou. Když již víme, jak vše dopadne. Nejvíce zaujal Jakub Koudela.
(zadáno: 10.11.2017)
(zadáno: 27.1.2018)
(zadáno: 27.2.2018)
(zadáno: 17.5.2018)
Náročnější kus v mosteckém divadle se dost povedl. Chválím.
(zadáno: 22.3.2019)
Pěkně zpracovaná ruská klasika, bez zbytečných novátorských kousků, jak to někdy bývá. Snad jen scéna s červenými trenkami hejtmana byla zbytečná. Aleš Procházka byl jako hejtman výborný.
(zadáno: 17.5.2019)
Vkusná komedie, nepodbízivý humor. Oba představitelé výborní a sehraní.
(zadáno: 17.5.2019)
Představení neztratilo nic ze svého kouzla. Bravo Barbora Hrzánová.
(zadáno: 23.5.2019)
Klasická hra zpracovaná klasicky a tak to má být. Pěkná výprava, kostýmy, dobová mluva. Takové hry sluší Vinohradskému divadlu.
(zadáno: 19.6.2019)
Kvalitně zpracované drama o síle svědomí. Líbil se mi Jan Beneš v titulní roli. Jiří Kraus opět přehrával.
(zadáno: 19.6.2019)
Byl jsem zvědavý na český muzikál od Ondřeje Brzobohatého a nebyl jsem zklamán. Většina melodií, sice líbivých, není moc zapamatovatelná, ale i tak převažuje spokojenost. A scéna s vlakem je moc podařená.
(zadáno: 19.6.2019)
Inspirovalo mě to k přečtení knihy. Jan Potměšil výborný. Moc se líbilo.
(zadáno: 19.6.2019)
Klasika dobře zpracovaná.
(zadáno: 19.6.2019)
Krásné představení. Sluší mu komorní malá scéna.
(zadáno: 14.7.2019)
Představení se vyrovná známému filmu. Pěkná funkční scéna, výborní hlavní i vedlejší postavy. Chválím.
(zadáno: 20.9.2019)
Moc dobře zahraná komedie. Aleš Háma palec nahoru.
(zadáno: 20.9.2019)
České zpracování tohoto slavného muzikálu od Lloyda Webera se podařilo na jedničku. Z naší alternace výborný Radim Schwab jako Fantom. Bonusem je samozřejmě živý orchestr na jevišti.
(zadáno: 10.11.2019)
Zpracované vzhledem k tématu vkusně a citlivě. Všichni herci se mi líbili, nejvíce však Matúš Bukovčan.