Profil uživatele

Teejay

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 13 % (49)
Jiří Landa: 13 % (58)
Pavel Širmer: 13 % (53)
Anežka Hrebiková: 15 % (17)
Helena Grégrová: 15 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 17.10.2014)
Inscenace dalece překračující slavného 4oscarového filmového předchůdce. Neskutečně skvěle zvládnutá imitace řečového handicapu, Martin Sláma a jeho logoped Ladislav Frej v (pro mě) životní formě.
Ještě nikdy jsem inscenaci nedal 90%, ale zaslouží si to. Stálo za to měřit cestu do Brna pro ten nezapomenutelný večer.
(zadáno: 19.6.2017)
(zadáno: 2.11.2014)
Skvělé, skvělé, skvělé.
Emotivní, překvapivé, minimalistické pojetí, skvěle se hodící do (již uzavřeného) Kolowratu.
(zadáno: 13.9.2017)
Společenský tlak zdeformoval chování. Je ještě možná sebereflexe?
Skvělé!
(zadáno: 7.10.2015)
Skutečně jedna z mála her, po které je hlava plná otázek a soupeřících argumentů. Nedává jasné odpovědi, navozuje otázky a možné směry myšlení. Síla!
(zadáno: 24.3.2019)
Skvělé zpracování!
(zadáno: 19.6.2017)
Kašlat na korektnost, Milan vám nastaví zrcadlo, a i když do něj hodíte kámen, zrcadlo nezmizne. Víc takových her a víc vnímavých diváků.
(zadáno: 1.4.2016)
Jak velký prostor a kolik příběhů vtěsnati dá se na malou scénu. Nečekaný úhel dramatizace, skvělá scéna, překvapilo v každém ohledu.
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 19.6.2017)
(zadáno: 22.4.2019)
(zadáno: 1.10.2014)
Expresivní každým coulem. Přežívali to, co hráli.
Bitva názorů dvou generací a myšlenkových proudů, skvěle zahrána i sehrána touto dvojicí.
(zadáno: 2.11.2014)
Vysoké hodnocení za herecké výkony, scénografii, koncepci pět v jednom.
(zadáno: 17.11.2014)
Dokonalé využití prostoru Rubínu, dynamický spád a překvapivá pointa, není co vytknout.
(zadáno: 22.10.2015)
Blanche na deskách Činoheráku může stvárněním rozpolcenosti směle soutěžit s oscarovou Blanche v Jasmíniných slzích. Celá scéna prostě hrála, skvělé!
(zadáno: 2.11.2014)
Velmi zajímavé pojetí, i když nejsem fanouškem hudebních intermezzos. V Řevnickém divadle ještě podtrženo kulisou tmy a lesa.
(zadáno: 24.9.2014)
Interpretací se nabízí hned několik. Trochu nevyvážené je střídání průřezu duší quasi šílence a paternalistickou úlohou psychiatra. Možná záměr?
Karel Dobrý je dokonale šílený, František Neměc skvěle rozvážný, jak se k herci jeho formátu hodí.
Minimalistická scéna a komorní charakter posilňují zážitek z inscenace. Lze říci že jde o Top3 činoherních titulů, které lze v současnosti v ND vidět.
(zadáno: 23.3.2015)
Reality check: jak se rozhodnete po zjištění, že vaše vlastní hlava vám lže o vašich citech? Zůstanete chladní ke změně a postupujete dál společností rozmyšlenou trajektorií života (děti, pes, dům, auto, dovolená), nebo se vzepřete a začnete dělat věci podle sebe? Má to vůbec smysl?

Pro postavení se do této situace se hodí vidět tuto hru. Pověstné zrcadlo si nastavíte sami, a bude vás hlodat. Doporučuji!
(zadáno: 2.11.2014)
75 %. Jedna z lepších frašek, které jsou k vidění v Praze. Sokol a spol nasadili vysoké tempo, skvěle promyšlenou scénu a v nahuštěném a krátkém formátu výtečně pobavili.
(zadáno: 2.11.2014)
Líbivé, inteligentní, s přesahem. Klidně bych šel podruhé.
(zadáno: 19.6.2017)
Skvělé, zábavné, lehké.
(zadáno: 23.6.2015)
Téma, co svědčí hercům, co svědčí místu. Přesvědčivá Jitka Smutná, správně komorní prostor, téma přenositelné do všech oblastí života, kde narážíme na mezigenerační rozdíly.
(zadáno: 31.10.2014)
Nechybí sebeironie, sarkazmus - i přes neveselé téma Eliška dokáže osobním šarmem zůstat nad věcí a lacině nedojímat diváka.

Není vhodné pro "depkaře", Eliškin věrný výkon nepomůže překonat tento stav.
(zadáno: 31.10.2014)
55% Povedený muzikál na scéně divadla, co šije repertoár na míru českému vkusu. Poplatné scéně, titulu i vkusu. Potěší, neurazí.
(zadáno: 11.4.2015)
Rubín jako (téměř) vždy nezklamal. Obsazení Zuzany Stavné je skvělý krok, dáva to šťávu a autentičnost lovkyně.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>