Profil uživatele

Teejay

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 13 % (49)
Jiří Landa: 13 % (59)
Pavel Širmer: 13 % (55)
Anežka Kotoučová: 14 % (18)
Iva Bryndová: 14 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.10.2014)
Kukura nehraje, je sám sebou. Naštvaný, či spíše znechucený úrovní společnosti a diváků , kteří oslavují "hercov v odpoludňajších seriáloch, ktoré by sa skôr hodilo vysielať dopoludnie pre dojčiace mamičky."

Herecké zkušenosti se úročí, smekám před schopností zapamatovat si a dynamicky "valit" tsunami vrstveného textu vždy s malou obměnou v jednotlivých iteracích, a přitom zvládat laškovat s publikem. 65%
(zadáno: 31.10.2014)
Správně trhlá Eva, hezká výprava, skvělé nastudování, vynikající příležitost si odpočinout nad nenáročným dějem. Neurazí žádnou generaci, vhodné na společnou návštěvu se starými rodiči. Věrně kopíruje brilantní film.

Není co vytknout, ale protože neobsahuje zásadní sdělení mimo prvoplánový humor a lidové "láska hory přenáší", nemůžu dát vyšší hodnocení, i když jde o skutečně dobrou crazy komedii.
(zadáno: 31.10.2014)
55% Povedený muzikál na scéně divadla, co šije repertoár na míru českému vkusu. Poplatné scéně, titulu i vkusu. Potěší, neurazí.
(zadáno: 31.10.2014)
Skvěle zahraný (a do češtiny přeložen) Lízin cockney akcent.
Sice Fidlovačka to vždy přehrává a přehání se sentimentem a takovou tou "teplou človečinou", ale to zde přece očekáváme.
Hezké, profesionální, úsměvné, kvalitní výprava, dobrá zábava. Fidlovačka, s.r.o.
(zadáno: 2.11.2014)
65 %. Ve druhé polovině sice pokulhávají vtipy i tempo a místy míří do absurdna (hlavně scéna s hokejem), ale i tak klobouk dolů za neskutečně energické nasazení. Jedno z mála představení, které se dá vidět více krát a všímat si vždy nové detaily, protože v tom tempu nelze pobrat všechny vtipy.
(zadáno: 17.11.2014)
Skvělé výkony, esence herectví. Nečekejte však propracovaný děj, spíše banální, poselství si v druhém plánu musíte vydolovat sami. Ale legendární duo na scéně vás překvapí.
(zadáno: 23.3.2015)
Skvělá Tereza V., ocenění si skutečně zaslouží. Nenuceně podané dva úhly pohledu na stejnou věc - skvělý vhled do myšlení třicátníků.
Konverzačně vtipně a lehce podané, i když lidsky těžké téma, zejména v poslední scéne při rozhodování "Být, či nebýt?".
Osobně mi vadila vzájemná nevyrovnanost dvou polovin - první je výbušná komedie, druhá mrazící dráma, co vás vrazí do křesla a tak trochu se stydíte za to, že jste mužem... určitě však můžu doporučit a je to těch lepších 20%, co je v současnosti k vidění.
(zadáno: 23.3.2015)
Neurazí, pobaví, nelze nic vytknout. I když si pro sebe nemůžu odnést žádnou dlouhodobě platnou myšlenku, leitmotiv... Téma vzájemného odcizení online světa a reality je známé a nepřekvapí.
Velkým plus je, že oba herci hráli, jakoby ani hrát nemuseli, za co jim náleží uznání.
(zadáno: 11.4.2015)
Rubín jako (téměř) vždy nezklamal. Obsazení Zuzany Stavné je skvělý krok, dáva to šťávu a autentičnost lovkyně.
(zadáno: 10.5.2015)
Originální, chytré, nenuceně vtipné. Další dobrá Kolečkovina.
(zadáno: 10.5.2015)
Nenuceně vtipné, skvělá souhra herců, příjemně lidské.
(zadáno: 20.5.2015)
Antická tragedie v novém tisíciletí. Navíc zaujme, vtáhne, nenudí. Příjemné překvapení v produkci ND, až nezvykle svěží. Chvíli trvá, než začnete brát striktní modernizmus, ale otevřenému diváku to vadit nebude. 65%
(zadáno: 21.10.2015)
Retrospektivní výstavba ozvláštnila jinak banální zápletku. Herecky nadprůměrné, uvěřitelné.
(zadáno: 5.12.2017)
Téma neoslovilo. Hra jinak výtečná, nelze nic vytknout.
(zadáno: 16.10.2014)
Hlavním důvodem vidět hru jsou hlavně herecké výkony, zejména Ondřeje Brouska a Daniely Kolářové (i když u ní mi hipísácká hysterie nesedí, ale zvládla ji dobře). Námět o tom, že jablko nepadá daleko od stromu, a rodiče se podepisují na tragedii svých dětí, není příliš objevný. Neurazí, ale ani nerozbrečí.
(zadáno: 16.10.2014)
Ondřej Brousek jako nejpresvědčivější, a zřejmě zároveň nejmladší herec v ensemble na scéně. Zajímavé je objevovat morální zakoutí jednotlivých typů postav - jejich snahu o očištění, až výplach svědomí a hlasité sebepřesvědčování o morální bezchybnosti svých činů. Najednou se sami vidíme v kůži postav a stydíme se za své vlastní gumové morální pravidla. Hra nastavuje pověstné zrcadlo a už jen kvůli tomu se oplatí ji vidět.
(zadáno: 31.10.2014)
Klasická Fidlovačka prodává přesně to, na čem je založená. Jednoduché, nenáročné, odpočinkové, pro "víkendové diváky".
Spíše 45%. Doporučuji spíše Eva tropí hlouposti.
Hezké, neurazí, nerozpláče, nevyvolá otázky.
(zadáno: 31.10.2014)
Fidlovačka opětovně pobaví, neurazí, ale nenadchne. Oddechový žánr na vypnutí hlavy á la Show Bennyho Hilla.
45%. Na stejné úrovni jako Techtle Mechtle.
(zadáno: 2.11.2014)
Z kultovní knihy se stal Ein Kessel Buntes. Bez muzikálových vstupů by si představení zasloužilo 70 % za skvělé podání jazykových hříček o brebtů.
(zadáno: 2.11.2014)
(zadáno: 2.11.2014)
50 % za nápad. Druhý krát bych na to nešel. Polomuzikál poplatný svému účelu - mít plný sál.
(zadáno: 10.5.2015)
I když je umístění hlediště na scénu skvélým počinem, představení chyběla atmosféra. Už asi není doba 3hodiných dramat, stěží se dá udržet pozornost u několika paralelních dějových linií.
(zadáno: 7.7.2015)
Tak sprosté, až dobré. Nejde o hluboké drama, není možné očekávat katarzi, prostě je třeba si na tři hodiny zvyknout na hospodskou mluvu. Oddechovka k zasmátí a nic víc od toho nečekejme. Improvizace víc než dost, na tomto konkrétním představení se povedla.
(zadáno: 13.9.2015)
55%. Jenom pro ty, co mají rádi jazz. Nečekejte náročné téma, je to o hudbě a o všem, co Havelka stělesňuje. O hodinku zkrátit a bude to svižnější.